MasterChef'te Mehmet Yalçınkaya ikinci kez kaşık attı!
MasterChef'te Mehmet Yalçınkaya ikinci kez kaşık attı! Tv8'in çok sevilen yarışma programı MasterChef 28 Aralık Salı akşamı 145'inci bölümüyle ekranlara geldi. Bir dokunulmazlık bir de ödül oyununu oynandığı geceye Mehmet Yalçınkaya damga vurdu. Bir yarışmacının yaptığı tatlıyı çok beğenen ünlü şef, dört yıldır jüri üyeliği yaptığı yarışmada ikinci kez kaşık attı.
29.12.2021 Magazin
Masterchef Mehmet Yalçınkaya, dudak dolgusu mu yaptırdı?
Masterchef Mehmet Yalçınkaya, dudak dolgusu mu yaptırdı? MasterChef Türkiye'nin sevilen jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya'nın dudaklarına estetik yaptırdığı iddia edildi. Dudaklarının şiş olduğu videosu kısa sürede gündem olan Yalçınkaya, sosyal medya hesabından açıklama yaparak "Alerjim var bir ürüne, yapmayın" dedi.
2.11.2021 Magazin
Masterchef Mehmet şef kimdir? Masterchef Mehmet Yalçınkaya kaç yaşında ve nereli?
Masterchef Mehmet şef kimdir? Masterchef Mehmet Yalçınkaya kaç yaşında ve nereli? Masterchef yeni sezonu başladı. Sol elini sürekli cebine sokan Mehmet Yalçınkaya internette merak edilen isimler arasında. Pek çok kişi programın başlamasıyla birlikte Mehmet Şef'in parmaklarına ne oldu? MasterChef Mehmet şefin eline ne oldu? Şefi Mehmet Yalçınkaya'nın sol eli neden hep cebinde? Masterchef Mehmet Yalçınkaya kimdir? Masterchef Mehmet şef kaç yaşında ve nereli? sorularını araştırıyor. İşte cevabı...
5.09.2020 Gündem
MasterChef'te bir ilk! Mehmet Şef oylamadan çekildi!
MasterChef'te bir ilk! Mehmet Şef oylamadan çekildi! MasterChef Türkiye'de, elemeler devam ediyor. Düello heyecanının yaşandığı yarışmada Yakup Can Sıtacı, Batuhan Şendoğdu ve Arem Yüce'nin yollarına devam edebilmek için en iyi İslim Kebabı'nı yapmaya çalıştı. Ancak şefler arasında geçen puanlamada bir ilk yaşandı.
26.07.2020 Magazin