Ödülü istemedi, bu Pazar gidiyor! MasterChef All Star'da estetikli güzel veda ediyor
Ödülü istemedi, bu Pazar gidiyor! MasterChef All Star'da estetikli güzel veda ediyor MasterChef All Star'da bir ilk yaşandı. 20 Ekim MasterChef ödül oyunu öncesi bir diyalog dikkat çekti. Kırmızı ve mavi takım arasındaki rekabet Lüleburgaz'da devam etti. Haftanın eleme adayları belli oldu. Dün akşam oynanan ödül oyunu öncesi MasterChef Azize'den ilginç bir çıkış geldi. Azize, ödül oyunu oynamak istemediğini Mehmet Şefe söyledi. Bu istedği kabul gördü. Öte yandan sosyal medyada yer alan bir haber gün boyu konuşuldu.
23.10.2023 Televizyon
Azize Alican'ı ispiyonladı, özrü Kıvanç diledi! MasterChef All Star'da Azize uzatmaları oynuyor!
Azize Alican'ı ispiyonladı, özrü Kıvanç diledi! MasterChef All Star'da Azize uzatmaları oynuyor! MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunları devam ediyor. 19 Ekim MasterChef All Star dokunulmazlık oyununda çok konuşulan bir detay vardı. MasterChef Azize'nin Alican Sabunsoy'u Mehmet Şefe ispiyonladı. Konunun uzamaması için MasterChef Kıvanç Azize'den özür diledi.
19.10.2023 Televizyon
Barış, Azize ve Esra'nın makyajsız halleriyle dalga geçti! MasterChef All Star'da tepki çeken anlar
Barış, Azize ve Esra'nın makyajsız halleriyle dalga geçti! MasterChef All Star'da tepki çeken anlar MasterChef All Star'da dokunulmazlık oyunlarının önüne geçen bir an yaşandı. 12 Ekim MasterChef dokunulmazlık oyunu öncesi yaşanan makyaj tartışmasının başrollerinde Barış, Azize ve Esra vardı. Barış, "Abla sana yüz tane caps yapmışlar görmedin mi" diyerek dalga geçti. Azize'yi makyajsız gördüğünü söyleyen Barış'a Mehmet Şeften olay cevap geldi: "Ya o derece mi?"
12.10.2023 Televizyon