Hamam, sauna ve masaj salonları açıldı mı, ne zaman açılacak? Kabine Toplantısı yeni normalleşme kararları açıklandı!
Hamam, sauna ve masaj salonları açıldı mı, ne zaman açılacak? Kabine Toplantısı yeni normalleşme kararları açıklandı! Hamam sauna masaj salonları ne zaman açılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında Kabine toplantısı bugün gerçekleşti. Birçok vatandaş hamam, sauna ve masaj salonlarının açılıp açılmayacağını merak ediyor. İşte hamam, sauna ve masaj salonları hakkındaki son açıklamalar…
31.05.2021 Gündem
Normalleşmede hangi iş yerleri kapalı olacak? 1 Haziran'a kadar kapalı olacak iş yerleri hangileri? 17 Mayıs - 1 Haziran Genelgesi!
Normalleşmede hangi iş yerleri kapalı olacak? 1 Haziran'a kadar kapalı olacak iş yerleri hangileri? 17 Mayıs - 1 Haziran Genelgesi! Kontrollü normalleşme dönemi başlıyor. Milyonların merakla beklediği normalleşme ile ilgili İçişleri Bakanlığı Genelge yayınladı. 81 İl Valiliğine gönderilen genelgede, sokağa çıkma yasaklarının kapsamı belirlendi ve açık ve kapalı tutlacak iş yerleri de tek tek açıklandı. 17 Mayıs - 1 Haziran 2021 tarhileri arasında uygulamada olacak Kademeli Normalleşme Genelgesi ile ilgili ana hatlar da belli oldu. Koronavirüsle mücadele kapsamında uyulması gereken kurallar genelgede açıkça belirtilirken kapalı kalacak iş yerleri ile ilgili detaylara da yer verildi. Peki, Normalleşmede hangi iş yerleri kapalı olacak? 1 Haziran'a kadar kapalı olacak iş yerleri hangileri? İşte İçişleri Bakanlığı'nın 17 Mayıs - 1 Haziran Genelgesi!
16.05.2021 Gündem