Mark Toner

Mark Toner

Son dakika mark toner haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mark toner ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mark toner haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mark Toner

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mark toner gelişmeleri de dahil olmak üzere 187 mark toner haberi bulunmuştur. Tüm mark toner haberleri aşağıda listelenmiştir.
Suriyeliye sığınmacıya taş attığı için 7 yıl hapis cezası aldı!
Suriyeliye sığınmacıya taş attığı için 7 yıl hapis cezası aldı! Macaristan-Sırbistan sınır kapısında polis ile sığınmacılar arasında 2 yıl önce çıkan arbedede gözaltına alınarak yargılanan Suriyeli Ahmed H, 'terörizm' suçundan 7 yıl hapis cezasına çarptırıldı.
15.03.2018 Dünya
"Üst düzey askerlerin PKK liderleriyle el sıkıştığı..."
"Üst düzey askerlerin PKK liderleriyle el sıkıştığı..." ABD'den Şengal'de çekildiği iddia edilen fotoğraf için konuştu. Fotoğrafta ABD'li üst düzey bir askerin PKK üyeleriyle görüşüyordu.
28.04.2017 Dünya
Türkiye uyardı: Uzak durun!
Türkiye uyardı: Uzak durun! Türkiye, Sincar’da harekât öncesi tüm muhatapların bilgilendirildiğini, Sincar’da PKK üslerine asla izin verilmeyeceğini belirterek uyardı: Sınırımızdan 30 kilometre derinlikteki PKK mevzilerinden uzak durun
29.09.2021 Gündem
FOX kanalı suncusu ABD Dışişleri sözcüsü oldu
FOX kanalı suncusu ABD Dışişleri sözcüsü oldu ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcülüğüne ABD'nin Fox televizyon kanalı sunucularından Heather Nauert’in getirildiği açıklandı.
24.04.2017 Dünya
ABD'den Çin'e çağrı: Kuzey Kore'yi durdurabilir!
ABD'den Çin'e çağrı: Kuzey Kore'yi durdurabilir! ABD Dışişleri Bakanlığı Geçici Sözcüsü Toner: Çin'in ekonomik ilişkilerden dolayı Kuzey Kore'ye karşı bir üstünlüğü var. Çin, Kuzey Kore'yle olan bu özel ilişkisini kullanarak nükleer ve balistik programların durmasını sağlayabilir
13.04.2017 Dünya
Muhalif mi, paralı gösterici mi?
Muhalif mi, paralı gösterici mi? Rusya’da yolsuzlukla suçlanan Başbakan Medvedev’i istifaya çağırmak için düzenlenen gösterilere katılan 700’ü aşkın gösterici gözaltına alındı. Kremlin, organizatörlerin gençlere gösterilere katılmaları için para ödediğini savundu.
27.03.2017 Dünya
Rusya'dan flaş açıklama: Reddediyoruz!
Rusya'dan flaş açıklama: Reddediyoruz! Pazar günü Rusya'da gerçekleşen protestolarda en az 500 kişinin gözaltına alındı. AB ve ABD polisin sert müdahalesine tepki gösterirken Kremlin'den protestolarla ilgili ilk açıklama geldi.
27.03.2017 Dünya
ABD ve AB'den Rusya'ya kınama!
ABD ve AB'den Rusya'ya kınama! Dün Rusya'da protesto eylemi yapan 600 muhalif gözaltına alındı. AB ve ABD eylemcilerin serbest bırakılmasını istiyor.
27.03.2017 Dünya
ABD'den Rusya'ya sert tepki
ABD'den Rusya'ya sert tepki ABD, Rusya'da yüzlerce kişinin gösterilere katıldığı için gözaltına alınmasına çok sert tepki gösterdi
27.03.2017 Dünya
ABD Dışişleri Bakanı Türkiye'ye geliyor
ABD Dışişleri Bakanı Türkiye'ye geliyor ABD Dışişleri Bakanlığı, Bakan Rex Tillerson'ın 30 Mart'ta Türkiye'yi ziyaret edeceğini açıkladı.
25.03.2017 Dünya
ABD'de "güvenli bölge" belirsizliği
ABD'de "güvenli bölge" belirsizliği ABD Dışişleri Bakanlığı Geçici Sözcüsü Mark Toner, Bakan Rex Tillerson'ın DEAŞ'la Mücadele Küresel Koalisyonu Dışişleri Bakanları Toplantısı'nda dile getirdiği Suriye'de "geçici güvenli bölgeler oluşturma" fikrinin sadece DEAŞ'a karşı mücadele kapsamında planlandığını bildirdi.
24.03.2017 Dünya
ABD'nin elektronik cihaz yasağıyla ilgili şok iddia!
ABD'nin elektronik cihaz yasağıyla ilgili şok iddia! Washington Post, ABD Başkanı Donald Trump’ın ülkeye 8 farklı kentten belirli havayollarıyla yapılacak direkt uçuşlara getirdiği elektronik cihaz yasağının güvenlik önlemi değil, ekonomik misilleme olduğunu öne sürdü
22.03.2017 Dünya
ABD Dışişleri'nden "elektronik cihaz yasağı" açıklaması!
ABD Dışişleri'nden "elektronik cihaz yasağı" açıklaması! Dışişleri Bakanlığı Geçici Sözcüsü Toner, "Bu karar, belirtilen havaalanlarından güçlü terör tehditlerinin ticari uçaklara sızacağı tehlikesi sonucu alınmıştır" dedi. Edinilen bilgiye göre ise yasağın başlayacağı gün; Cuma.
22.03.2017 Dünya
ABD'den NATO'ya tarih teklifi
ABD'den NATO'ya tarih teklifi ABD, Tillerson'ın da yer alabilmesi için NATO toplantısının tarihinin değiştirilmesini istiyor
22.03.2017 Dünya
ABD'den, Türkiye'yi de kapsayan o yasağa açıklama geldi
ABD'den, Türkiye'yi de kapsayan o yasağa açıklama geldi ABD Dışişleri Bakanlığı, Türkiye'yi de kapsayan "elektronik cihaz yasağı" ile ilgili açıklama yaptı. Açıklamada "Bu karar, belirtilen havaalanlarından güçlü terör tehditlerinin ticari uçaklara sızacağı tehlikesi sonucu alınmıştır" denildi
22.03.2017 Dünya
ABD'den Filistin boykotu!
ABD'den Filistin boykotu! ABD, İnsan Hakları Konseyi'nin 34. oturumunda ele alınan "Filistin topraklarındaki insan hakları durumu"nun ele alındığı toplantıya katılmadı
20.03.2017 Dünya
ABD'den flaş Esad açıklaması: Zalim bir adamdır
ABD'den flaş Esad açıklaması: Zalim bir adamdır ABD Dışişleri Bakanlığı Geçici Sözcüsü Mark Toner, "Beşar Esed kendi ülkesini felakete sürüklemiş zalim bir adamdır." dedi.
15.03.2017 Dünya
ABD'den Türkiye-Hollanda açıklaması
ABD'den Türkiye-Hollanda açıklaması ABD Dışişleri Bakanlığı Geçici Sözcüsü Toner, Hollanda'nın skandal tavrına ilişkin, "Biz tarafları tansiyonu yükseltecek retorikten kaçınmaya çağırıyoruz” dedi.
14.03.2017 Dünya
"ABD'nin YPG'ye desteği sürecek"
"ABD'nin YPG'ye desteği sürecek" Dışişleri Bakanlığı Geçici Sözcüsü Toner: "YPG'yi Suriye'nin kuzeyinde bulunan SDG içerisinde uzun zamandan beri destekliyoruz. PKK ve YPG arasında bağlantı olduğu yönündeki görüşe saygıyla karşı çıkıyoruz"
8.03.2017 Dünya
ABD, Irak'ı neden yasaklılar listesinden çıkardığını açıkladı
ABD, Irak'ı neden yasaklılar listesinden çıkardığını açıkladı ABD Başkanı Donald Trump'ın, nüfusunun çoğunluğu Müslüman 6 ülke vatandaşlarına 3 ay vize yasağı getiren ikinci kararnamesinde Irak'ın neden yer almadığına ilişkin soruya ABD Dışişleri Bakanlığı açıklık getirdi.
8.03.2017 Dünya
ABD'li sözcü: Açıkça söylemek gerekirse...
ABD'li sözcü: Açıkça söylemek gerekirse... ABD Dışişleri Bakanlığı Geçici Sözcüsü Mark Toner, "El-Bab’ın doğu tarafı çok karışık bir bölge. Birden fazla güç bu bölgede, açıkça söylemek gerekirse birbirlerine çok yakınlar. Tarafların ortak amacı ise DEAŞ ile mücadele." dedi.
7.03.2017 Dünya
ABD Dışişleri'nden Nemtsov yorumu: Sorumlular cezalandırılsın
ABD Dışişleri'nden Nemtsov yorumu: Sorumlular cezalandırılsın ABD Dışişleri Bakanlığı Resmi Temsilcisi Mark Toner, ABD'nin Rusya'ya Boris Nemtsov'un ölümünden sorumlu herkesin cezalandırılması çağrısında bulunduğunu bildirdi.
17.06.2021 Dünya
Makedonya'daki krizi erken seçim de çözmedi
Makedonya'daki krizi erken seçim de çözmedi Makedonya'da, uzun zamandır devam eden hükümet-muhalefet krizini, geçen yıl 11 Aralık'ta yapılan erken genel seçim de çözmedi.
11.02.2017 Dünya
ABD'de istifa şoku!
ABD'de istifa şoku! ABD Dışişleri Bakanlığı'nda görev yapan dört üst düzey yöneticinin istifa ettiği bildirildi.
17.06.2021 Dünya
Obama'nın Filistin için serbest bıraktığı fonu Trump aldı
Obama'nın Filistin için serbest bıraktığı fonu Trump aldı ABD Başkanı Trump’ın, selefi Obama’nın görevinin son saatlerinde Filistin için serbest bıraktığı 221 milyon dolar’lık yardım fonunu vermeyeceği iddia edildi.
17.06.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Mark Toner ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mark toner haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.