Mark Esper

Mark Esper

Son dakika Mark Esper haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Mark Esper ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Mark Esper haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mark Esper

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mark esper gelişmeleri de dahil olmak üzere 104 mark esper haberi bulunmuştur. Tüm mark esper haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trump ile ilgilil bomba iddia: Havaya uçurabiliriz, soran olursa da...
Trump ile ilgilil bomba iddia: Havaya uçurabiliriz, soran olursa da... ABD eski Başkanı Donald Trump ile ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Eski ABD Savunma Bakanı Mark Thomas Esper, Trump'ın iki kez Meksika'ya füze fırlatmayı önerdiği iddiasında bulundu. Esper, Trmup'ın "Birkaç Patriot füzesi ateşler, laboratuvarları havaya uçurabiliriz. Soran olursa da saldırıyı ABD’nin yapmadığını açıklarız" dediğini anlattı.
6.05.2022 Dünya
ABD'de Trump operasyonu başladı! Tek tek gidiyorlar
ABD'de Trump operasyonu başladı! Tek tek gidiyorlar ABD Savunma Bakanı Lloyd Austin, bakanlık bünyesindeki danışma kurullarında görev yapan yüzlerce kişinin istifasını istedi. Danışma kurullarını incelemeye alan Bakan Austin, böylelikle, Trump yönetiminin son günlerinde kurullara atanan kişileri bakanlıktan uzaklaştırmayı hedefliyor.
3.02.2021 Dünya
İran'dan flaş yaptırım kararı! Trump ve Pompeo listeye alındı
İran'dan flaş yaptırım kararı! Trump ve Pompeo listeye alındı İran Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Said Hatibzade, başkanlık görevini yarın devredecek olan ABD Başkanı Donald Trump ve ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun da aralarında olduğu 9 ABD'li üst düzey yöneticinin İran'ın yaptırım listesine dahil edildiğini açıkladı.
19.01.2021 Dünya
Trump'ın Adalet Bakanı Barr'ı kovmak istediği iddiası
Trump'ın Adalet Bakanı Barr'ı kovmak istediği iddiası ABD Başkanı Donald Trump'ın, dün Beyaz Saray'da yaptığı toplantıda Adalet Bakanı William Barr'ın kovulmasını gündeme getirdiği iddia edildi.
12.12.2020 Dünya
Pentagon'un yeni müsteşar vekili Anthony Tata Kovid-19'a yakalandı
Pentagon'un yeni müsteşar vekili Anthony Tata Kovid-19'a yakalandı ABD Savunma Bakanlığı Savunma Politikaları Müsteşarlığına henüz vekaleten atanan Anthony Tata yeni tip koronavirüse (Kovid-19) yakalandı.
20.11.2020 Dünya
ABD'nin yeni savunma bakanından flaş 'savaş' açıklaması
ABD'nin yeni savunma bakanından flaş 'savaş' açıklaması ABD'nin yeni Savunma Bakan Vekili Christopher Miller, bakanlık çalışanlarına gönderdiği yazıda "Tüm savaşlar bitmeli." ifadesini kullandı.
14.11.2020 Dünya
Pompeo, Türkiye'yi ziyaret edecek
Pompeo, Türkiye'yi ziyaret edecek ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo, cuma günü başlayacak yurt dışı gezilerinde aralarında Türkiye, Fransa ve İsrail'in de olduğu 7 ülkeye gideceğini açıkladı.
10.11.2020 Dünya
Trump, Savunma Bakanı Esper'in görevine son verdi
Trump, Savunma Bakanı Esper'in görevine son verdi ABD Başkanı Donald Trump, Twitter üzerinden Savunma Bakanı Mark Esper'in görevine son verdiğini ve yerine vekaleten Ulusal Terörle Mücadele Merkezi Direktörü Christopher Miller'ı atadığını açıkladı.
9.11.2020 Dünya
Trump seçim faturasını Savunma Bakanı ile CIA başkanına kesecek
Trump seçim faturasını Savunma Bakanı ile CIA başkanına kesecek ABD'de tarihi seçimde oy sayımı sürerken, The Hill gazetesinin haberinde ABD Başkanı Donald Trumpın Savunma Bakanı Mark Esper, CIA Direktörü Gina Hapel ve FBI Direktörü Christopher Wrayi kovacağı iddia edildi.
6.11.2020 Dünya
ABD Savunma Bakanı Esper'in istifa edeceği iddiası
ABD Savunma Bakanı Esper'in istifa edeceği iddiası ABD 59. başkanlık seçiminin sonuçları halen belirsizliğini korurken, Savunma Bakanı Mark Esper'in görevinden istifa etme hazırlığında olduğu iddia edildi.
6.11.2020 Dünya
ABD Savunma Bakanı Esper'in istifa edeceği iddiası
ABD Savunma Bakanı Esper'in istifa edeceği iddiası ABD 59. başkanlık seçiminin sonuçları halen belirsizliğini korurken, Savunma Bakanı Mark Esper'in görevinden istifa etme hazırlığında olduğu iddia edildi.
5.11.2020 Dünya
ABD donanma gücünü 355 geminin üzerine çıkaracak
ABD donanma gücünü 355 geminin üzerine çıkaracak ABD ile Çin arasında donanma konusunda rekabet kızışırken, ABD Savunma Bakanı Mark Esper, Amerikan donanmasının savunma bütçesindeki payını yüzde 11'den yüzde 13'e yükselteceklerini ve savaş gemisi sayısını 355'nin üzerine çıkaracaklarını açıkladı.
16.09.2020 Dünya
ABD ve Irak'tan DEAŞ ile mücadele vurgusu
ABD ve Irak'tan DEAŞ ile mücadele vurgusu ABD Savunma Bakanı Mark Esper ve Irak Savunma Bakanı Cuma İnad, Washington'da yaptıkları görüşmede, DEAŞ'a karşı ortak mücadelenin sürdürülmesi vurgusunu yaptı.
19.08.2020 Dünya
Bomba iddia: Trump o ismi görevden alacak
Bomba iddia: Trump o ismi görevden alacak ABD Başkanı Donald Trump'ın 3 Kasım'daki başkanlık seçimlerini kazanması halinde seçimden hemen sonra Savunma Bakanı Mark Esper'i görevden almayı düşündüğü iddia edildi.
12.08.2020 Dünya
ABD'den Beyrut'taki patlamayla ilgili kafa karıştıran açıklama
ABD'den Beyrut'taki patlamayla ilgili kafa karıştıran açıklama ABD Savunma Bakanı Mark Esper, dün Beyrut Limanı'nda meydana gelen şiddetli patlamanın "bir kaza" olduğuna inanıldığını açıkladı.
5.08.2020 Dünya
NATO'dan flaş ABD açıklaması
NATO'dan flaş ABD açıklaması NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, ABD'nin Almanya'dan asker çekme ve bazı Avrupa ülkelerine tekrar konuşlandırma kararının, Washington yönetiminin Avrupa'nın güvenliğine ve ittifaka olan bağlılığını gösterdiğini belirtti.
29.07.2020 Dünya
ABD Genelkurmay Başkanı'ndan 'Amerikan iç savaşı' açıklaması!
ABD Genelkurmay Başkanı'ndan 'Amerikan iç savaşı' açıklaması! ABD Savunma Bakanı Mark Esper, Rusya'nın Afganistan'daki bazı örgütlere para karşılığında ABD askerlerini öldürme talimatı verdiğine ilişkin iddialar konusunda brifing almadığını ve askeri istihbaratın bu bilgiyi doğrulayamadığını söyledi. Bu arada ABD Genelkurmay Başkanı Milley, Amerikan iç savaşındaki Konfederasyonu "ihanetle" suçladı.
9.07.2020 Dünya
ABD'de bomba iddia! Trump'ın o ismi görevden alması...
ABD'de bomba iddia! Trump'ın o ismi görevden alması... ABD Savunma Bakanı Mark Esper'in ülkedeki gösterilere karşı askeri sokağa indirme fikrini desteklemediğini söylemesinin, Başkan Donald Trump'ı çok kızdırdığı ve Esper'i görevden almanın eşiğine getirdiği ileri sürüldü.
9.06.2020 Dünya
ABD’de sıcak saatler! Trump ‘10 bin asker istedi’ iddiası
ABD’de sıcak saatler! Trump ‘10 bin asker istedi’ iddiası Beyaz Saray'ın siyahi Amerikalı George Floyd'un polis şiddeti sonrası başlayan protestolar için Washington'a 10 bin asker gönderilmesi talebinde bulunduğu iddia edildi.
7.06.2020 Dünya
Pentagon geri adım attı: Askerleri Washington'dan çekmiyorlar
Pentagon geri adım attı: Askerleri Washington'dan çekmiyorlar ABD Savunma Bakanı Mark Esper'in gün içinde başkent Washington DC yakınlarındaki üslere tedbir amaçlı konuşlandırılmış askerlerin çekilmesi kararını geri aldığı bildirildi.
3.06.2020 Dünya
Pentagon'dan korkutan corona virüs açıklaması!
Pentagon'dan korkutan corona virüs açıklaması! Pentagon, yeni tip corona virüs (Covid-19) aşısının 2021'in ortalarına kadar bulunamayacağı ve salgının tekrar edebileceğini hesap ederek hazırlık yaptığı ortaya çıktı.
20.05.2020 Corona Virüsü
ABD'den Suudileri şok!  Askerlerini çekiyor...
ABD'den Suudileri şok! Askerlerini çekiyor... ABD'nin, Suudi Arabistan petrol tesislerine yapılan saldırılardan sonra bu ülkeye konuşlandırdığı 4 Patriot hava savunma sistemi ve askerlerin bir kısmı ile diğer bazı silahları geri çekeceği iddia edildi.
7.05.2020 Dünya
ABD açıkladı: Dış tehditler arttı
ABD açıkladı: Dış tehditler arttı ABD Savunma Bakanı Mark Esper, ordunun yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele ederken başta Çin ve Rusya'dan olmak üzere ABD'ye yönelik tehditlerin tırmandığını söyledi.
4.05.2020 Dünya
ABD donanması yeniden fırkateyn alıyor
ABD donanması yeniden fırkateyn alıyor 1980'lerden itibaren fırkateynleri donanmanın envanterinden çıkaran ABD, küçük denizlerdeki etkinliğini artırmak ve donanmanın kabiliyetlerinde esneklik sağlamak için tekrar fırkateyn üretecek.
1.05.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Mark Esper ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mark esper haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.