Marca

Marca

Son dakika Marca haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Marca ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Marca haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Marca

haberleri sayfasında son dakika yaşanan marca gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.038 marca haberi bulunmuştur. Tüm marca haberleri aşağıda listelenmiştir.
Glasgow Rangers'ta Rıdvan Yılmaz kararı belli oldu!
Glasgow Rangers'ta Rıdvan Yılmaz kararı belli oldu! Rangers kulübü, artık bir numaralı kanat beki haline geldiği ve ilk 11’de kendisine yer bulduğu için milli arada sakatlanan Rıdvan Yılmaz’ın adeta üzerine titriyor.
25.03.2024 Beşiktaş
Trabzonspor'un Paul Onuachu şaşkınlığı! İspanyollar bile inanamadı
Trabzonspor'un Paul Onuachu şaşkınlığı! İspanyollar bile inanamadı Trabzonspor'un yıldızı Paul Onuachu, Nijerya Millî Takımı'nda yaşanan sakatlığın ardından Afrika Uluslar Kupası'na katılmak üzere takımdan ayrılmıştı. Ancak daha sonra yaşananlar bordo-mavili kulübün bir hayli şaşırttı. İşte detaylar...
17.01.2024 Trabzonspor
Arda Güler Real Madrid'de ilk kez forma giydi! ispanyol medyası öve öve bitiremedi: Mamma mia, Türk’ün nasıl bir ayağı var
Arda Güler Real Madrid'de ilk kez forma giydi! ispanyol medyası öve öve bitiremedi: Mamma mia, Türk’ün nasıl bir ayağı var Real Madrid formasıyla çıktığı ilk maçta İspanyol medyasını büyüledi. 6 ay sonra ilk resmî maçını Arandina deplasmanında oynayan Arda, başarılı performansıyla tam not aldı. Marca ve Sport genç futbolcu için, “Real Madrid’in en iyisiydi” değerlendirmesini yaparken, Bellingham’dan Vinicius Jr’a, Enner Valencia’dan Ferdi Kadıoğlu’na dek çok sayıda futbolcudan tebrik mesajı yağdı. Ancelotti de, “Arda ilk maçında kalitesini ve neler yapabileceklerini gösterdi” dedi.
8.01.2024 Fenerbahçe
Arda Güler, nihayet Real Madrid'de formasına kavuşuyor! İşte çıkacağı ilk maç...
Arda Güler, nihayet Real Madrid'de formasına kavuşuyor! İşte çıkacağı ilk maç... Real Madrid'de 3 farklı dönemde sakatlık geçiren ve henüz maça çıkamayan Arda Güler'in çıkacağı ilk maç belli oldu. Milli yıldız, yeni yılın ilk maçında sahada olacak.
31.12.2023 Şampiy10
Halil Umut Meler'e saldırı dış basında geniş yandı buldu! 'Hakeme vahşi saldırı'
Halil Umut Meler'e saldırı dış basında geniş yandı buldu! 'Hakeme vahşi saldırı' Ankaragücü - Rizespor maçının ardından Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırısı, kısa sürede dış basında da yankılandı.
12.12.2023 Şampiy10
Real Madrid'de Arda Güler şoku! Resmi açıklama yapıldı, yeniden sakatlandı
Real Madrid'de Arda Güler şoku! Resmi açıklama yapıldı, yeniden sakatlandı Real Madrid, Arda Güler'in son antrenmanda sol ön rektus kasında yaralanma tespit edildiğini açıkladı.
26.09.2023 Şampiy10
Trabzonspor'da 11.ayrılık! Cadiz, Granada veya Osasuna
Trabzonspor'da 11.ayrılık! Cadiz, Granada veya Osasuna Şu ana kadar tam 10 futbolcuyla yollarını ayıran Trabzonspor, Maxi Gomez'e de veda etmeye hazırlanıyor.
19.07.2023 Trabzonspor
Icardi'nin eşi Wanda kanser mi? Wanda Nara ne kanseri?
Icardi'nin eşi Wanda kanser mi? Wanda Nara ne kanseri? Galatasaray'ın Arjantinli golcüsü Mauro Icardi'nin eşi Wanda Nara'nın hastalığı hakkında iddialar devam ediyor. Arjantin basını Wanda'nın hastalığını açıklarken İspanyol Marca Gazetesi ise Icardi'nin eşinin kanser olduğunu belirtti. Peki Wanda Nara kanser mi? Icardi'nin eşi Wanda ne kanseri?
17.07.2023 Futbol
Arda Güler çılgınlığı! Ronaldo'yu bile solladı, yeni akım başladı: Gülermanya
Arda Güler çılgınlığı! Ronaldo'yu bile solladı, yeni akım başladı: Gülermanya Arda Güler'in Real Madrid'e transferi, İspanya;'da oldukça büyük ses getirdi. Ülkenin en önemli spor gazetesi Marca'nın muhabiri Ricardo Fernandez, imza törenine ve Arda Güler'e dair izlenimlerini aktardı. İşte haberin detayları...
9.07.2023 Fenerbahçe
Real Madrid'de Arda Güler sesleri! Transfer teklifini kabul etti, işte artı ve eksileri
Real Madrid'de Arda Güler sesleri! Transfer teklifini kabul etti, işte artı ve eksileri Fenerbahçe'de son dakika transfer haberleri gündemden düşmüyor. Fenerbahçe’deki geleceği belirsizliğini koruyan genç yıldız Arda Güler'i, İspanyol Marca Gazetesi dünya devi Real Madrid için analiz etti. Öte yandan Real Madrid'in Fenerbahçe tarafından sıcak bakılan Arda Güler ile ilgili transfer detayı ortaya çıktı.
26.06.2023 Fenerbahçe
G.Saray 15 milyon euro'ya satmıştı! En az 5 ay daha yok
G.Saray 15 milyon euro'ya satmıştı! En az 5 ay daha yok Galatasaray'ın 15 milyon euro karşılığında Sevilla'ya sattığı Brezilyalı stoper Marcao'nun en az 5 ay daha sahalardan uzak kalacağı açıklandı.
28.03.2023 İspanya
Mesut Özil'in servetini açıkladılar! Futbolu bırakmıştı
Mesut Özil'in servetini açıkladılar! Futbolu bırakmıştı İngiliz basını Mesut Özil'in futbol kariyerini sonlandırmasına geniş yer ayırdı. İngiliz The Sun gazetesi, Mesut Özil'in milyon sterlinlik servete sahip olduğunu söyledi.
25.03.2023 Fenerbahçe
Futbolu bırakan Mesut Özil'den çok özel açıklamalar! Mesut Özil şimdi ne yapacak?
Futbolu bırakan Mesut Özil'den çok özel açıklamalar! Mesut Özil şimdi ne yapacak? Futbolu bırakma kararı alan Mesut Özil, İspanya'nın yüksek tirajlı gazetesi Marca'ya özel çarpıcı açıklamalarda bulundu.
24.03.2023 Şampiy10
'14 aylık teknik direktörlüğüm 14 yıl gibi hissettirdi!'
'14 aylık teknik direktörlüğüm 14 yıl gibi hissettirdi!' Antalyaspor'un genç teknik direktörü Nuri Şahin, İspanya basını Marca'ya özel açıklamalarda bulundu.
23.03.2023 Antalyaspor
Dünyaca ünlü orta saha Mesut Özil futbolu bıraktı
Dünyaca ünlü orta saha Mesut Özil futbolu bıraktı Kariyerinde daha önce Schalke, Werder Bremen, Real Madrid, Arsenal, Fenerbahçe ve Başakşehir formaları giyen dünyaca ünlü orta saha Mesut Özil futbolu bıraktığını açıkladı.
22.03.2023 Başakşehir
Abola: Jorge Jesus Sevilla'yı boğdu ama elendi
Abola: Jorge Jesus Sevilla'yı boğdu ama elendi UEFA Avrupa Ligi'nde Sevilla'yı 1-0 yenmesine rağmen turnuvaya veda eden Fenerbahçe'de rota Süper Lig'e çevrilirken, 90 dakikanın ardından Avrupa basınında yer alan 'Türk cehennemi' ifadeleri Sarı Lacivertli cephede dikkat çekti.
17.03.2023 UEFA Avrupa Ligi
En kötü futbolcular arasına girdi! 'Sanki hiç gücü yok'
En kötü futbolcular arasına girdi! 'Sanki hiç gücü yok' Sezon başında büyük umutlarla transfer edilmesine karşın Beşiktaş'ta gösterdiği performansla resmen hayal kırıklığı yaratan Dele Alli için olay yaratan yorum geldi.
17.03.2023 Beşiktaş
Marca'dan Galatasaray manşeti: Bir devin uyanışı
Marca'dan Galatasaray manşeti: Bir devin uyanışı İspanya'nın prestijli gazetelerinden biri olan Marca'nın Galatasaray hakkında attığı 'Bir devin uyanışı' manşeti Sarı Kırmızılı cephede oldukça beğeni topladı.
5.02.2023 Galatasaray
Radyo Marca açıkladı: Mickael Malsa Fenerbahçe'de
Radyo Marca açıkladı: Mickael Malsa Fenerbahçe'de Radyo Marca'da yer alan habere göre Fenerbahçe, Real Valladolid forması giyen Mickael Malsa transferini bitirdi.
2.02.2023 Fenerbahçe
Galatasaray transferde bombayı patlattı! Dursun Özbek Enes Ünal'ın kankasını bitirdi
Galatasaray transferde bombayı patlattı! Dursun Özbek Enes Ünal'ın kankasını bitirdi Yaz ayı kamp döneminde takıma en geç katılan oyuncuların başında gelmesine rağmen sergilediği performansla Lyon, Marsilya, C.Palace gibi devleri peşinden koşturan yıldız futbolcunun takımdan ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran Galatasaray aradığı oyuncuyu Getafe'de buldu. Marca'da yer alan habere göre Cimbom 24 yaşındaki dinamonun peşine düştü.
27.12.2022 Galatasaray
FIFA'dan Beşiktaş'a 635.6, Galatasaray'a 427.9, Fenerbahçe'ye ise  219.6 bin dolar
FIFA'dan Beşiktaş'a 635.6, Galatasaray'a 427.9, Fenerbahçe'ye ise 219.6 bin dolar Dünya Kupası'na gönderdikleri oyuncularla milli takımların elde ettiği başarılara göre FIFA'dan belli bir para alan 3 büyüklerde Beşiktaş'a 635.6, Galatasaray'a 427.9, Fenerbahçe'ye ise 219.6 bin dolar ödendi.
11.12.2022 Beşiktaş
Penaltılarda elendi Luis Enrique'nin hesabı kesildi
Penaltılarda elendi Luis Enrique'nin hesabı kesildi İspanya Futbol Federasyonu, 2022 FIFA Dünya Kupası'nda son 16 turunda elenmenin faturasını teknik direktör Luis Enrique'ye kesti.
8.12.2022 Futbol
Messi’nin Dünya Kupası gol sayısı kaç? İşte Lionel Messi'nin rekorları
Messi’nin Dünya Kupası gol sayısı kaç? İşte Lionel Messi'nin rekorları 2022 Dünya Kupası'nda heyecan devam ediyor. Katar’da düzenlenen büyük turnuvanın ilk maçları tamamlandı. Milyonlarca insanın ekrana kilitlendiği maçlar özel anlara da sahne oldu. 2022 Dünya Kupası’nın ilk haftasında en çok konuşulan karşılaşma Arjantin Suudi Arabistan maçı oldu. Messi’li Arjantin’i mağlup eden Suudi Arabistan turnuvanın en çok konuşulan takımı olurken Messi’nin bu maçta kırdığı rekor da tarihe geçti. Suudi Arabistan maçında Messi karşılaşmanın 10. Dakikasında attığı golle 4 farklı Dünya Kupası'nda gol atmayı başaran 5. futbolcu oldu. Peki, Messi’nin Dünya Kupası gol sayısı kaç? İşte futbol kariyeri boyunca Lionel Messi'nin kırdığı rekorları ve en çok konuşulan anları…
25.11.2022 Futbol
Yazılan bütün 10 numaraları unutun! AS Marca G.Saray'ın yeni bombasını açıkladı! 40 M.€...
Yazılan bütün 10 numaraları unutun! AS Marca G.Saray'ın yeni bombasını açıkladı! 40 M.€... Torreira transferinde mutlu sona ulaşan Galatasaray 10 numara arayışlarını sürdürürken İspanyolların AS Marca gazetesi bomba bir iddia ortaya attı. Evander, Harit, Oscar, İsco'yla ilgilenen Erden Timur'un dünyaca ünlü Faslı yıldızla masaya oturduğu anlaşılırken, 2 yıl önce Chelsea'ya 40 milyon euro'ya transfer olan 29 yaşındaki futbolcunun Sarı Kırmızılı kulübe gelmeye son derece sıcak baktığı iddia edildi.
5.08.2022 Galatasaray
Avrupa'nın en büyük takımlarında oynadı Trabzonspor'da ilk şampiyonluğunu yaşadı
Avrupa'nın en büyük takımlarında oynadı Trabzonspor'da ilk şampiyonluğunu yaşadı Trabzonspor'un şampiyonluğunu ilan etmesi Avrupa'da da bir hayli ses getirdi. Almanya'nın prestijli gazetelerinden Kicker "12 yıl sonra bir ilk" derken, Calciomercato ise 'Hamsik ilk kez mutlu sona ulaştı" ifadelerini kullandı.
1.05.2022 Trabzonspor

Benzer Haber Etiketleri

Marca ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki marca haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.