Manisaspor

Manisaspor

Son dakika Manisaspor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Manisaspor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Manisaspor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Manisaspor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan manisaspor gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.713 manisaspor haberi bulunmuştur. Tüm manisaspor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti
Eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti Beşiktaş ve Trabzonspor'da da forma giyen eski milli futbolcu Ersen Martin hayatını kaybetti.
19.03.2024 Futbol
Caner Erkin'in yeni takımı şok etti! TFF 1.Lig'e gidiyor
Caner Erkin'in yeni takımı şok etti! TFF 1.Lig'e gidiyor Başakşehir forması giyen tecrübeli sol bek Caner Erkin, Eyüpspor'la masaya oturdu.
6.06.2023 TFF 1.Lig
Caner Erkin'e tecrübeli teknik adamdan telefon: Seni Nevzat Demir'e bekliyorum
Caner Erkin'e tecrübeli teknik adamdan telefon: Seni Nevzat Demir'e bekliyorum Dün Fatih Karagümrük ile yollarını ayıran milli futbolcu Caner Erkin'in Şenol Güneş'le görüştüğü ortaya çıktı.
5.12.2022 Beşiktaş
Volkan Bayarslan Beşiktaş ve Fenerbahçe karnesi! Volkan Bayarslan kimdir, nereli, kaç yaşında?
Volkan Bayarslan Beşiktaş ve Fenerbahçe karnesi! Volkan Bayarslan kimdir, nereli, kaç yaşında? Beşiktaş-Fenerbahçe maçına 44 yaşındaki Volkan Bayarslan hakem olarak atandı. Bayarslan ilk kez bir derbi yönetecek. 2 Ekim Pazar günü saat 20:00'de başlayacak olan Beşiktaş Fenerbahçe maçı, Vodafone Park'ta oynanacak. Peki, Volkan Bayarslan kimdir, nereli, kaç yaşında? İşte Volkan Bayarslan Beşiktaş ve Fenerbahçe Karnesi…
29.09.2022 Şampiy10
Arda Turan futbolu bıraktı mı? Arda Turan kimdir, kaç yaşında, nereli, futbola ne zaman başladı?
Arda Turan futbolu bıraktı mı? Arda Turan kimdir, kaç yaşında, nereli, futbola ne zaman başladı? Arda Turan futbolu bıraktı mı? 35 yaşındaki Arda Turan, futbolu bıraktığını açıkladı. Galatasaray altyapısından profesyonel olan Arda Turan, sırasıyla Manisaspor, Atletico Madrid, Barcelona, Başakşehir ve Galatasaray formalarını giymişti. Peki, Arda Turan kimdir, kaç yaşında, nereli, futbola ne zaman başladı?
12.09.2022 Şampiy10
Süper Lig'de Caner Erkin fırtınası! PvA, Novak, Meraş yanına yaklaşamadı
Süper Lig'de Caner Erkin fırtınası! PvA, Novak, Meraş yanına yaklaşamadı Dün Olimpiyat Stadı'nda Giresunspor'la karşı karşıya gelen Fatih Karagümrük'ten tecrübeli futbolcu Caner Erkin'in Diagne'ye yaptığı asist alkış topladı.
Domenec Torrent'i bombaladı! 'Barcelona'ya eleniyoruz hala pas oyunu yapıyoruz'
Domenec Torrent'i bombaladı! 'Barcelona'ya eleniyoruz hala pas oyunu yapıyoruz' Galatasaray ile kontratı sona eren tecrübeli futbolcu Arda Turan Candaş Tolga Işık'ın programında Domenec Torrent hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.
29.06.2022 Galatasaray
Lille veda eden Burak Yılmaz'a dev talip! Serie A ekibiyle görüşmelere başladı...
Lille veda eden Burak Yılmaz'a dev talip! Serie A ekibiyle görüşmelere başladı... Fransa Ligue 1 ekibi Lille'den ayrılan Burak Yılmaz'ın geleceği halen belirsizliğini koruyor. Türkiye'den herhangi bir transfer teklifi almadığını söyleyen Burak Yılmaz'a İtalyan devi talip oldu. Bu sezon önemli hedeflerle yola Serie A'nın köklü kulüplerinden Fiorentina, Burak Yılmaz'ı kadrosuna katmak için transfer görüşmelerine başladı. İşte detaylar...
9.06.2022 Şampiy10
'Tamamen yalan! Biz Burak'ı değil Bafe Gomis'i istiyoruz'
'Tamamen yalan! Biz Burak'ı değil Bafe Gomis'i istiyoruz' Reims Başkanı Jean-Pierre Caillot tecrübeli golcü Burak Yılmaz hakkında açıklamalarda bulundu, asıl hedeflerinin Gomis olduğunu duyurdu.
5.06.2022 Fransa
'Varsa yoksa proje' dedi Ersun Yanal geri dönüş sinyali verdi
'Varsa yoksa proje' dedi Ersun Yanal geri dönüş sinyali verdi Antalyaspor'dan ayrıldıktan sonra kendisine gelen teklifleri inceleyen ve proje takımı arayan Ersun Yanal'ın Süper Lig'e geri döneceği öğrenildi.
11.05.2022 Süper Lig
Kosova Milli Takımı'nda Ersun Yanal sürprizi
Kosova Milli Takımı'nda Ersun Yanal sürprizi Fraport Tav Antalyaspor'dan ayrıldıktan sonra herhangi bir takımla anlaşmayan Ersun Yanal ile ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. 60 yaşındaki teknik direktörün, Kosova Milli Takımı'nın teknik direktör adayları arasında olduğu öne sürüldü.
23.01.2022 Futbol
Süper Lig tarihine geçti! En erken golü böyle attı
Süper Lig tarihine geçti! En erken golü böyle attı Süper Lig'in 6. haftasında Gaziantep FK ile Başakşehir arasındaki maçta tarihi bir gol oldu. Gaziantepli Muhammet Demir, 10. saniyede topu ağlara göndererek Süper Lig tarihinin en hızlı golünü kaydetti.
22.09.2021 Futbol
Fatih Tekke Bursaspor'da
Fatih Tekke Bursaspor'da Mustafa Er ile yollarını ayıran Bursaspor, Fatih Tekke ile anlaşmaya vardı.
24.08.2021 TFF 1.Lig
Adem Büyük'ün yeni takımı şaşırtacak
Adem Büyük'ün yeni takımı şaşırtacak Yeni Malatyaspor'dan ayrılması gündeme gelen Adem Büyük için Altay devreye girdi.
14.06.2021 Süper Lig
Galatasaray, Erzurumspor, Denizlispor'un gözü kulağı TFF'deydi!
Galatasaray, Erzurumspor, Denizlispor'un gözü kulağı TFF'deydi! TFF, 2020-2021 sezonundaki bütün ligleri tescil etti. Billong olayından dolayı inceleme isteyen Galatasaray ve küme düşmenin kaldırılmasını talep eden Gençlerbirliği, Denizlispor, Ankaragücü ve Erzurumspor'un bu istekleri reddedildi.
29.05.2021 Süper Lig
Harun Tekin ve Cisse'ye teklif yağıyor
Harun Tekin ve Cisse'ye teklif yağıyor Süper Lig'e yeni çıkan Adana Demirspor ve Giresunspor'un Harun Tekin'e, Manisaspor'un ise Papis Cisse'ye talip olduğu ortaya çıktı.
23.05.2021 Fenerbahçe
Hugo Rodallega Manisaspor'da
Hugo Rodallega Manisaspor'da Denizlispor ile yollarını ayıran Hugo Rodallega Manisaspor'la anlaşmaya vardı.
21.05.2021 TFF 1.Lig
Mustafa Denizli'ye sürpriz yardımcı! Mert Nobre...
Mustafa Denizli'ye sürpriz yardımcı! Mert Nobre... Altay ile anlaşmaya varan Mustafa Denizli'nin yardımcılığına Mert Nobre getirildi.
30.04.2021 TFF 1.Lig
Eyüpspor ve Manisa FK 1. Lig'de!
Eyüpspor ve Manisa FK 1. Lig'de! Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup'ta Eyüpspor, Kastamonuspor ile 0-0 berabere kalarak bitime 5 hafta kala 1. Lig'e çıkmayı garantiledi. Beyaz Grup'ta ise Manisaspor FK bir üst ligin biletini aldı.
11.04.2021 TFF 1.Lig
Kariyerinde çalıştığı en özel futbolcuyu açıkladı
Kariyerinde çalıştığı en özel futbolcuyu açıkladı Antalyaspor teknik direktör Ersun Yanal, kariyerimde çalıştığım en özel futbolcu Yusuf Şimşek'ti dedi.
2.03.2021 Antalyaspor
Misli.com 3. Lig Canlı Yayınları ve Canlı İddaa (25 Şubat)
Misli.com 3. Lig Canlı Yayınları ve Canlı İddaa (25 Şubat) İsim sponsoru olduğu 3. Lig'deki maçları canlı yayınlarla sizlere sunan Misli.com, canlı iddaa seçenekleriyle de bahis heyecanınıza heyecan katmaya devam ediyor! İşte günün maçları...
25.02.2021 İddaa
İşte alt liglerde haftanın programı!
İşte alt liglerde haftanın programı! Misli.com 3. Lig 1. Grup'ta 20. hafta, 2, 3 ve 4. Grup'ta ise 23. hafta müsabakaları yarın oynanacak.
24.02.2021 İddaa
Türk futbolunun efsanesi Varol Ürkmez hayatını kaybetti!
Türk futbolunun efsanesi Varol Ürkmez hayatını kaybetti! Türk futbolunun efsane kalecilerinden Varol Ürkmez, hayatını kaybetti. 1937 doğumlu Varol Ürkmez, kanser nedeniyle tedavi görüyordu.
29.01.2021 Futbol
Yılmaz Vural kimdir? Nereli? Korona olan Yılmaz Vural’ın sağlık durumu…
Yılmaz Vural kimdir? Nereli? Korona olan Yılmaz Vural’ın sağlık durumu… Teknik direktör Yılmaz Vural yeniden koronavirüse yakalandı ve yoğun bakıma alınmasının ardından entübe edildi. Yılmaz Vural kimdir? Nereli? Korona olan Yılmaz Vural’ın sağlık durumu…
27.11.2020 Gündem
Abdullah Avcı'dan şok iddia! "Şampiyonluk elimizden alındı..."
Abdullah Avcı'dan şok iddia! "Şampiyonluk elimizden alındı..." Gazeteci Ferudun Niğdelioğlu, Trabzonspor'un yeni teknik direktörü Abdullah Avcı ile telefonda görüştüğünü ve tecrübeli teknik adamın çarpıcı açıklamalar yaptığını belirtti.
13.11.2020 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Manisaspor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki manisaspor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.