Manisada Deprem

Manisada Deprem

Son dakika Manisada deprem haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Manisada deprem ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Manisada deprem haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Manisada Deprem

haberleri sayfasında son dakika yaşanan manisada deprem gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 manisada deprem haberi bulunmuştur. Tüm manisada deprem haberleri aşağıda listelenmiştir.
Manisa fay hattı sorgulama! Manisa’da fay hattı var mı, deprem bekleniyor mu 2023? Manisa deprem bölgesi mi, fay hattı nerelerden geçiyor? İlin deprem risk haritası!
Manisa fay hattı sorgulama! Manisa’da fay hattı var mı, deprem bekleniyor mu 2023? Manisa deprem bölgesi mi, fay hattı nerelerden geçiyor? İlin deprem risk haritası! Manisa'nın Spil Dağı etekleri boyunca pek çok yerleşim yerinin altından geçen "Manisa Fayı"nın yaklaşık 170 yıldır büyük bir aktivite göstermediğine dikkat çeken uzmanlar, 130 kilometrelik fayla ilgili acilen çalışma yapılması gerektiğini vurguladı. Peki, Manisa’da fay hattı var mı, Manisa’'da deprem bekleniyor mu, Manisa deprem bölgesi mi, fay hattı nerelerden geçiyor? İşte Manisa fay hattı haritası 2023 ve Manisa deprem risk haritası...
27.02.2023 Gündem
Son dakika... Manisa'da 5.5 büyüklüğünde deprem!
Son dakika... Manisa'da 5.5 büyüklüğünde deprem! Manisa'da 5.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İstanbul ve İzmir gibi merkez illerde de hissedildi. Manisa Valisi Yaşar Karadeniz yaptığı açıklamada, "Şu ana kadar bize ulaşan hasar bilgisi yok." dedi. Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür ise depremle ilgili yorumlarda bulundu.
26.06.2020 Gündem
Manisa'da korkutan deprem!
Manisa'da korkutan deprem! Son dakika habere göre, saat 08.10 sıralarında merkez üssü Manisa Akhisar olan bir deprem meydana geldi.
28.02.2020 Gündem
Manisa'da korkutan deprem!
Manisa'da korkutan deprem! Gelen bir son dakika haberine göre, Manisa’nın Akhisar ilçesinde, Richter ölçeğine göre 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çevre il ve ilçelerden de hissedilen depremde, ilk belirlemelere göre can ve mal kaybı yaşanmadı.
23.02.2020 Gündem
Manisa'da deprem
Manisa'da deprem Gelen bir son dakika haberine göre Manisa'da merkez üssü Kırkağaç olan bir deprem meydana geldi.
29.01.2020 Gündem
Manisa'da 4.0 büyüklüğünde deprem!
Manisa'da 4.0 büyüklüğünde deprem! Manisa'nın Akhisar ilçesinde, Richter ölçeğine göre 4.0 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
24.01.2020 Gündem
Manisa ve Ankara'da peş peşe depremler! Manisa'daki deprem neden İstanbul'da hissedildi?
Manisa ve Ankara'da peş peşe depremler! Manisa'daki deprem neden İstanbul'da hissedildi? Türkiye'de dünden bugüne deprem fırtınası yaşanıyor. Manisa'daki 5.4 büyüklüğünde depremin İstanbul'dan hissedilmesi sosyal medyada gündem oldu. Uzmanlar depremin yüzeye çok yakın olması nedeniyle İstanbul'da da hissedildiğini açıkladı. Prof. Dr. Mehmet Fatih Altan CNN TÜRK canlı yayınında Manisa ve Ankara'daki son depremleri yorumladı. Altan, "Her an büyük bir deprem olabilir" diye konuştu.
23.01.2020 Gündem
Manisa'da 3.9 şiddetinde deprem!
Manisa'da 3.9 şiddetinde deprem! Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde 3.9 şiddetinde deprem meydana geldi
29.09.2021 Gündem
Manisa'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi
Manisa'da 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi Manisa'nın Şehzadeler ilçesinde 4 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
6.04.2017 Yaşam
Manisa'da korkutan deprem!
Manisa'da korkutan deprem! Manisa'da 3,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
29.09.2021 Gündem
Manisa'da sabaha karşı deprem!
Manisa'da sabaha karşı deprem! Manisa’da Richter ölçeğine göre 4 büyüklüğünde deprem kaydedildi...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Manisada Deprem ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki manisada deprem haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.