Kıdem tazminatı tavanı 2023 ne oldu? Ocak-Temmuz dönemi kıdem tazminatı tavanı belli oldu!
Kıdem tazminatı tavanı 2023 ne oldu? Ocak-Temmuz dönemi kıdem tazminatı tavanı belli oldu! Kısam tazminatı tavanı ne kadar oldu 2023? Sorusunun yanıtı merak ediliyor. Hazine ve Maliye Bakanlığı 2023 yılı Ocak-Temmuz dönemi için kıdem tazminatı tavanını belirledi. İşte kısam tazminatı tavanı…
5.01.2023 Ekonomi
Plastik poşet beyannamesi ile ilgili yeni düzenleme!
Plastik poşet beyannamesi ile ilgili yeni düzenleme! Maliye ve Hazine Bakanlığı plastik poşet ücretlerinin beyan edilmesine ilişkin düzenleme yaptı. Beyannameler internetten verilecek, beyanda bulunmayan ceza ödeyecek.
4.04.2019 Ekonomi
Vergi kaçıran yandı! Bin kişilik özel ekip kuruluyor
Vergi kaçıran yandı! Bin kişilik özel ekip kuruluyor Vergi alanında yaşanan suistimaller üzerine Maliye ve Hazine Bakanlığı’nın uzun zamandır alt yapısını oluşturduğu yeni birim hayata geçiriliyor. 3 yıllık Yeni Ekonomi Programı’nda da yer alan merkez bakanlık bünyesinde kurulacak ve ilk etapta bin uzmanla işe başlayacak. Tüm kurum ve kuruluşlardan alınacak bilgilerin toplanacağı merkez üzerinden devlet tüm ekonomik faaliyetleri yakından takip ederek vergide etkinliği üst seviyelere çıkaracak. Uygulamalar ile devletin kasasına 16 milyar liralık ek gelir girmesi hedefleniyor.
24.09.2018 Ekonomi