Mali Genel Kurul

Mali Genel Kurul

Son dakika mali genel kurul haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan mali genel kurul ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını mali genel kurul haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Mali Genel Kurul

haberleri sayfasında son dakika yaşanan mali genel kurul gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.284 mali genel kurul haberi bulunmuştur. Tüm mali genel kurul haberleri aşağıda listelenmiştir.
Beşiktaş'ta yeniden Sergen Yalçın dönemi! Şenol Güneş sonrası Burak Yılmaz'a şok
Beşiktaş'ta yeniden Sergen Yalçın dönemi! Şenol Güneş sonrası Burak Yılmaz'a şok Süper Lig'de üst üste alınan kötü sonuçlar sonrasında Şenol Güneş istifa etti ve yönetim seçim kararı aldı. Burak Yılmaz ile yola devam siyah beyazlılarda ortaya çıkan yeni başkan adayı Sergen Yalçın ile anlaştı. İşte detaylar...
4.11.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta seçime günler kala olay sözler: Ahmet Nur Çebi dönemi kapanmıştır
Beşiktaş'ta seçime günler kala olay sözler: Ahmet Nur Çebi dönemi kapanmıştır Beşiktaş'ta 2 Aralık'ta yapılması planlanan olağanüstü seçim öncesi adaylar netlik kazanmaya başladı. Milliyet yazarı Mustafa Anıklı, Ahmet Nur Çebi döneminin kapandığını köşesine taşıdı.
31.10.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta seçim günü değişti! İşte yeni tarih...
Beşiktaş'ta seçim günü değişti! İşte yeni tarih... Siyah-Beyazlılar seçime gitmeye hazırlanırken yönetim tarihi değiştirdi. Daha önce en geç 17 Aralık'ta yapılacağı duyurulan kongrenin yeni tarihi açıklandı.
31.10.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta seçim erkene alındı
Beşiktaş'ta seçim erkene alındı Beşiktaş'ın Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı 3 Aralık Pazar gününe alındı.
30.10.2023 Beşiktaş
Beşiktaş'ta seçim tarihi açıklandı
Beşiktaş'ta seçim tarihi açıklandı Beşiktaş'ın Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı 17 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecek.
23.10.2023 Beşiktaş
Jorge Jesus'un bu sözleri yüzünden yerli hoca gelecek!
Jorge Jesus'un bu sözleri yüzünden yerli hoca gelecek! Samandıra ruhunu iyi bilen bir yerli teknik adamla çalışmak istediğini açıklayan Ali Koç'un masasında Aykut Kocaman, İsmail Kartal, Volkan Demirel gibi tecrübeli hocalar var.
19.06.2023 Fenerbahçe
'Fenerbahçe bize teklif edilmiş olsa kimseyi mahcup etmeyiz'
'Fenerbahçe bize teklif edilmiş olsa kimseyi mahcup etmeyiz' Türk futbolunun tecrübeli teknik direktörlerinden Yılmaz Vural, yeni hoca arayışlarına devam edem Ali Koç'a mesaj göndererek "Böyle bir görev bize teklif edilmiş olsa kimseyi mahcup etmeyiz" ifadelerini kullandı.
18.06.2023 Fenerbahçe
Fenerbahçe Genel Kurul'u karıştı! Ali Koç, istifa tepkileri sonrası aklındaki hocayı açıkladı
Fenerbahçe Genel Kurul'u karıştı! Ali Koç, istifa tepkileri sonrası aklındaki hocayı açıkladı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 2022 Yılı Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Yönetimine yapılan eleştirilere sert bir üslupla cevap veren Ali Koç'un konuşması sık sık salondan gelen tepkilerle kesildi. Yaşanan olaylar sonrası Genel Kurul'a 15 dakika ara verildi. Verilen aranın ardından yeniden kürsüye çıkan Koç, yeni teknik direktör için "Camiayı çok iyi bilen bir Türk hocayla çalışmanın bizim için en iyisi olduğunu düşünüyoruz" ifadelerini kullandı.
17.06.2023 Futbol
Galatasaray'da Dursun Özbek ve Burak Elmas yönetimleri ibra edildi
Galatasaray'da Dursun Özbek ve Burak Elmas yönetimleri ibra edildi Galatasaray'da 2022 yılında görev yapan Burak Elmas ve Dursun Özbek yönetimlerinin faaliyetleri mali ve idari yönden oy birliğiyle ibra edildi.
25.03.2023 Şampiy10
Çiftçiler dikkat! 118 milyon 14 bin liralık motorin desteği verilecek
Çiftçiler dikkat! 118 milyon 14 bin liralık motorin desteği verilecek Pankobirlik Genel Başkanı Ramazan Erkoyuncu’nun 25 Haziran’da yapılan Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi’nin 70. Olağan Mali Genel Kurul’unda müjdesini verdiği 3 avansın ikincisi olan motorin avansının da kuponlarının dağıtımına başlandı.
5.07.2022 Ekonomi
Ali Koç 'geri gelecek' dedi İsmail Kartal göz yaşlarına hakim olamadı
Ali Koç 'geri gelecek' dedi İsmail Kartal göz yaşlarına hakim olamadı Fenerbahçe Futbol Takımındaki görevi sona eren teknik direktör İsmail Kartal, Fenerbahçe Kulübünün 2021 yılı olağan mali genel kurul toplantısına katıldı. Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, futbol takımındaki görevi sona eren teknik direktör İsmail Kartal'a camia adına teşekkür etti. Başkan Ali Koç'un konuşması sırasında İsmail Kartal'ın gözlerinin dolduğu gözlendi.
4.06.2022 Fenerbahçe
İsmail Kartal'ı gözleri dolarak uğurladı Aykut Kocaman'ı bombaladı! 'Dolduruşa gelme hocam'
İsmail Kartal'ı gözleri dolarak uğurladı Aykut Kocaman'ı bombaladı! 'Dolduruşa gelme hocam' Olağan Mali Genel Kurul'da yaptığı açıklamalarla gündeme oturan ve 2021 yılı mali faaliyetleri için ibra edilen Ali Koç'un İsmail Kartal'ı uğurlamasının ardından Aykut Kocaman hakkında sarf ettiği sözler bir hayli dikkat çekti. İşte Başkan Koç'un tecrübeli teknik adamı hedef alan o sözleri...
4.06.2022 Fenerbahçe
Yer yerinden oynayacak! İsmail Kartal F.Bahçe'ye veda etti yeni adresi ses getirdi
Yer yerinden oynayacak! İsmail Kartal F.Bahçe'ye veda etti yeni adresi ses getirdi Bugün Fenerbahçe'ye veda eden ve Olağan Mali Genel Kurul Toplantısında kendisine özel hazırlanan videoyla ayakta alkışlanan İsmail Kartal'ın yeni takımı belli oldu. A Spor yorumcularından Gürcan Bilgiç 'Spor Ajansı' programında gündeme damga vuran bir iddia ortaya atarken, duayen yazarın "TFF seçimlerinden sonra İsmail Kartal'ın yeni takımını açıklayacaklar" sözleri bomba etkisi yarattı.
4.06.2022 Fenerbahçe
İki önemli hata ortaya çıktı! 30 Nisan'daki seçim iptal...
İki önemli hata ortaya çıktı! 30 Nisan'daki seçim iptal... 2018’den bu yana yapılan mali genel kurulları inceleyen müfettişler 2 kritik hata buldu. Müfettişler gecikmeli yapılan ve Mustafa Cengiz’in idari olarak ibra edilmediği 2019 yılı oylamasına 2020-21’de yeni üye olan isimlerin katıldığını tespit etti. 26 Mart’ta ise Elmas yönetiminin hazırladığı bütçenin okunmadan oylanması hata olarak değerlendirildi.
8.04.2022 Galatasaray
Burak Elmas'tan flaş derbi açıklaması
Burak Elmas'tan flaş derbi açıklaması Galatasaray'ın mevcut başkanı Burak Elmas, Fenerbahçe derbisi öncesi "Yarın da (cuma) Florya'ya gitmeyi düşünüyorum. Tek beklentim galibiyet ve oyuncular bunun farkındalar" açıklamasında bulundu.
8.04.2022 Galatasaray
Galatasaray'da son dakika! Burak Elmas resmen açıkladı 'Olağanüstü seçim kararı...'
Galatasaray'da son dakika! Burak Elmas resmen açıkladı 'Olağanüstü seçim kararı...' Yıllık olağan mali genel kurul toplantısı yapan Galatasaray'da Burak Elmas ve yönetimi mali yönden ibra edildi fakat idari açıdan ibra edilmedi. Hakkınızı helal edin açıklamasında bulunan Elmas olağanüstü seçim kararı alacaklarını açıkladı. İşte sarı kırmızılı kulüpte sıcak gelişmeler...
27.03.2022 Galatasaray
Abdürrahim Albayrak Kerem - Taylan transferinin perde arkasını anlattı salondakiler şaşırdı kaldı
Abdürrahim Albayrak Kerem - Taylan transferinin perde arkasını anlattı salondakiler şaşırdı kaldı Mali Genel Kurul için salonda olan ve çok çarpıcı açıklamalarda bulunan Galatasaray'ın eski 2.Başkanı Abdürrahim Albayrak, Galatasaray'ın iki yetenekli futbolcusu olan Taylan Antalyalı ve Kerem Aktürkoğlu'nun transfer serüvenine ışık tuttu. İşte Albayrak'ın o sözleri...
26.03.2022 Galatasaray
İşte Burak Elmas'ı ibra etmeyecek ilk isim! 'Martta hedefsiz kaldık'
İşte Burak Elmas'ı ibra etmeyecek ilk isim! 'Martta hedefsiz kaldık' Cumartesi günü yapılacak mali genel kurul öncesi önemli açıklamalarda bulunan Ünal Aysal, Ergun Gürsoy ve Metin Öztürk Burak Elmas'ın ibra edilip edilmeme konusunda ise önemli ifadeler kullandı.
25.03.2022 Galatasaray
FLAŞ GELİŞME! Galatasaray'da Burak Elmas dönemi bitiyor... İşte başkanı koltuğundan eden 3 istifa
FLAŞ GELİŞME! Galatasaray'da Burak Elmas dönemi bitiyor... İşte başkanı koltuğundan eden 3 istifa 26 Mart Cumartesi günü Mali Genel Kurul karşısına çıkacak olan Burak Elmas'ın ibra edilmeyeceği, Galatasaray'ın seçime gideceği ve sarı kırmızılı kulübün yeni başkanını seçeceği öğrenildi.
22.03.2022 Galatasaray
Geri mi dönüyor? Ünal Aysal'da flaş adaylık açıklaması
Geri mi dönüyor? Ünal Aysal'da flaş adaylık açıklaması Galatasaray Başkanlığı için yeniden 'geri dönüyor' iddiaları ortaya atılan Ünal Aysal'ın şu anda böyle bir düşüncesinin olmadığı ortaya çıktı.
2.03.2022 Galatasaray
Fenerbahçe Beko Sasha Djordjevic ile anlaşmaya vardı
Fenerbahçe Beko Sasha Djordjevic ile anlaşmaya vardı Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Kokoskov'dan sonra Sasha Djordjevic'i basketbol takımının başına getirildiğini açıkladı.
31.07.2021 Fenerbahçe
Galatasaray'da seçim öncesi üye krizi
Galatasaray'da seçim öncesi üye krizi Seçime hazırlanan Galatasaray'da Galatasaray'a üye olan 799 kişinin oy kullanamayacağı iddia edildi.
27.03.2021 Galatasaray
Açıkladı! G.Saray seçime gidiyor
Açıkladı! G.Saray seçime gidiyor Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz " Ben bir an önce mali genel kurul yapıp seçime gitmek istiyorum" dedi.
9.10.2020 Galatasaray
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den müjde: Avrupa yasağı kalktı!
Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den müjde: Avrupa yasağı kalktı! Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, kulübün YouTube hesabından açıklamalarda bulundu ve UEFA yasağının şimdilik kalktığı müjdesini verdi.
31.05.2020 Beşiktaş
Galatasaray'da Emre Akbaba ve Falcao 11'de, Adem kulübede!
Galatasaray'da Emre Akbaba ve Falcao 11'de, Adem kulübede! Galatasaray Teknik Direktörü, Kadıköy’de F.Bahçe’yi 21 yıl sonra yenen kadroda tek değişiklik yapacak.
29.02.2020 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Mali Genel Kurul ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki mali genel kurul haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.