Maldini

Maldini

Son dakika maldini haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan maldini ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını maldini haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Maldini

haberleri sayfasında son dakika yaşanan maldini gelişmeleri de dahil olmak üzere 80 maldini haberi bulunmuştur. Tüm maldini haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'da ilk ayrılık! 7 milyon euro'luk taksitlerle Serie A devinde
Galatasaray'da ilk ayrılık! 7 milyon euro'luk taksitlerle Serie A devinde Galatasaray transfer haberleri... Süper Lig'de Salı günü Ankaragücü ile sezonun bir anlamda final maçına çıkacak olan Galatasaray'da transfer çalışmaları resmen başladı. Sarı Kırmızılı yöneticilerin PSG, Milan, Lazio gibi kulüplerle görüştüğü öğrenilirken, Serie A devinin Sportif Direktörü Maldini'nin 23 yaşındaki yıldız için '7 milyon euro'luk taksitlerle onu almaya hazırız' teklifini ilettiği bildirildi.
28.05.2023 Galatasaray
Transferde domino etkisi! 35 milyon euro ve Rafael Leao-Galatasaray bombası
Transferde domino etkisi! 35 milyon euro ve Rafael Leao-Galatasaray bombası Haziran ayı transfer dönemi çalışmalarına şimdiden başlayan ve öncelik olarak İcardi'nin durumunu netleştirmeye çalışan Galatasaray'da aslında beklenen ayrılık kapıya dayandı. Rafael Leao'yu Real Madrid'e göndermeye hazırlanan Milan'ın Sarı Kırmızılı yıldıza talip olduğu anlaşılırken, Paolo Maldini'nin bu transfer için 35 milyon euro'yu masaya koyduğu bildirildi.
17.03.2023 Galatasaray
2 yıldız için 50 milyon euro'luk flaş teklif! Galatasaray'ın kasası paraya boğulacak
2 yıldız için 50 milyon euro'luk flaş teklif! Galatasaray'ın kasası paraya boğulacak Geçtiğimiz sezon Charles De Ketelaere (32), Malick Thiaw (7), Junior Messias (4,5), Alessandro Florenzi (2,5), Aster Vranckx (2) ve Devis Vásquez (450), gibi oyunculara toplamda 48 milyon euro para harcayan Milan, Galatasaray'ın 2 yıldızı için tam 50 milyon euro'luk teklif hazırladı. Serie A'da Napoli fırtınasına yetişemeyen Pioli'nin şimdiden kadro yapılanmasına başladığı öğrenilirken, Maldini'nin Sarı Kırmızılı yönetimle masaya oturduğu bildirildi.
1.03.2023 Galatasaray
Dursun Özbek ile Maldini arasında kıran kırana pazarlık! 6 ayda 20 milyon euro kâr
Dursun Özbek ile Maldini arasında kıran kırana pazarlık! 6 ayda 20 milyon euro kâr Süper Lig'de 22 haftada 54 puan toplayan ve en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 6 puan önünde olan Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Devre arası transfer döneminde Kaan Ayhan, Zaniolo, Sam Adekugbe gibi isimlere parçalı formayı giydiren Sarı Kırmızılı yönetimin çalışmalarını sürdürdüğü öğrenilirken, Başkan Dursun Özbek'in Milan Sportif Direktörü Maldini ile sürpriz bir görüşme gerçekleştireceği bildirildi.
20.02.2023 Galatasaray
2023'ün ilk bomba takası Galatasaray'la Milan arasında! Maldini İstanbul'a geliyor
2023'ün ilk bomba takası Galatasaray'la Milan arasında! Maldini İstanbul'a geliyor Transfer çalışmalarına tam gaz devam eden ve aslında takıma iyi bir sol bek takviyesi yapmak isteyen Galatasaray'a Milan'dan inanılmaz bir teklif geldi. Serie A devinin 17 milyon euro'ya (zorunlu satın alma opsiyonundan dolayı) almaya hazırlandığı orta sahayı Sarı Kırmızılı kulübe önerdiği bildirilirken, Sportif Direktör Maldini'nin bu transfer karşılığında Dursun Özbek'ten yıldız futbolcuyu istediği anlaşıldı.
3.01.2023 Galatasaray
Maldini Florya'ya geliyor! Galatasaray'ın 2 yıldızına 40 milyon euro
Maldini Florya'ya geliyor! Galatasaray'ın 2 yıldızına 40 milyon euro Süper Lig'de 14 haftada 27 puan toplayan ve lider Fenerbahçe'nin ensesine yapışan Galatasaray'da iki yıldız için 40 milyon euro gözden çıkarıldı. Fatih Terim'in transfer ettiği yıldız futbolcuya 25 milyon euro ödemeye hazır olan İngilizler çalışmalarını sürdürürken, Milan'ın Sportif Direktörü Maldini'nin ise bir başka Sarı Kırmızılı futbolcu için 15 milyon euro'yu ödemeye hazır olduğu bildirildi.
22.12.2022 Galatasaray
Golden Foot (Altın Ayak) ödülü nedir, kimlere verilir? Şampiyonlar Yolu nerede? Fatih Terim'e Golden Foot (Altın Ayak) ödülü!
Golden Foot (Altın Ayak) ödülü nedir, kimlere verilir? Şampiyonlar Yolu nerede? Fatih Terim'e Golden Foot (Altın Ayak) ödülü! Dünya futbolunun efsanelerine layık görülen prestijli ödüller arasında olan Golden Foot (Altın Ayak) ödülleri sahiplerini buldu. Teknik direktör Fatih Terim, Monaco Prensliği tarafından düzenlenen Golden Foot (Altın Ayak) ödül töreninde efsaneler arasına girdi. Peki, Golden Foot (Altın Ayak) ödülü nedir, kimlere verilir? Şampiyonlar Yolu nerede? Fatih Terim’in ayak izin nerede yer alacak? Monaco neresi, Şampiyonlar Yolu nerede? Altın Ayak Efsaneler listesinde kimler var? İşte detaylar…
22.12.2022 Şampiy10
2022 Dünya Kupası’nda Lionel Messi kırılmadık rekor bırakmadı!
2022 Dünya Kupası’nda Lionel Messi kırılmadık rekor bırakmadı! 2022 Dünya Kupası’na Suudi Arabistan yenilgisi ile başlayan Messili Arjantin, nefes kesen finalin ardından kupayı üçüncü kez evine götürdü. Muhteşem kariyerindeki tek eksik olan Dünya Kupası şampiyonluğunu Katar’da tamamlayan Lionel Messi, adını futbol efsaneleri arasına yazdırdı. Ünlü yıldız, dev turnuvada rekor üstüne rekor kırarken Pele, Maldini ve Matthaus gibi isimleri geride bıraktı.
19.12.2022 Futbol
Okan Buruk'la Maldini arasında transfer krizi! 'Oyuncunun kafasına giriyorsunuz'
Okan Buruk'la Maldini arasında transfer krizi! 'Oyuncunun kafasına giriyorsunuz' Yaz ayı transfer sezonunda 6 milyon euro karşılığında transfer edilen ve oynadığı futbolla kalitesini ispat eden tecrübeli oyuncu için Milan'ın devreye girmesi Galatasaray cephesinde tepkilere yol açtı. Menajerinin ayrılacağını açıkladığı 26 yaşındaki görev adamının Sarı Kırmızılı kulüpte kalacağı öğrenilirken, yönetimin Maldini'ye kapılarını kapattığı bildirildi.
7.12.2022 Galatasaray
Jorge Jesus'un kapısını çaldı! Maldini Milan'ın 'Yeni Seedorf'unu' Fenerbahçe'de buldu
Jorge Jesus'un kapısını çaldı! Maldini Milan'ın 'Yeni Seedorf'unu' Fenerbahçe'de buldu Geçtiğimiz sezonu Serie A'da şampiyon tamamlamasına rağmen bu sezon Napoli rüzgarından oldukça etkilenen ve liderin 8 puan gerisinde bulunan Milan'ın Fenerbahçe'nin kapısını çaldığı öğrenildi. Yeni Seedorf arayışlarına koyulan Maldini'nin aradığı yıldızı Sarı Lacivertli takımda bulduğu öğrenilirken İtalyanların Ali Koç'a temasa geçtiği bildirildi.
20.11.2022 Fenerbahçe
Bu iş bitti güle güle Van Aanholt! Erden Timur Maldini'nin prensini transfer ediyor
Bu iş bitti güle güle Van Aanholt! Erden Timur Maldini'nin prensini transfer ediyor Galatasaray'dan yıllık 1.9 milyon euro almasına rağmen kendisinden beklenen patlamayı yapamayan ve Fatih Terim'den sonra Okan Buruk'u da hayal kırıklığına uğratan Van Aanholt'un ocak ayında Sarı Kırmızılı kulübe veda edeceği öğrenildi. Sol bek mevkisi için çalışmalarına devam eden Erden Timur'un Serie A deviyle masaya oturduğu belirtildi.
27.09.2022 Galatasaray
Dün akşam Hakan Çalhanoğlu Roma'yı devirdi hesap Maldini'ye kesildi
Dün akşam Hakan Çalhanoğlu Roma'yı devirdi hesap Maldini'ye kesildi Dün akşam Giuseppe Meazza Stadı'nda Roma'yla karşı karşıya gelen ve mücadeleden 3-1'lik galibiyetle ayrılan İnter'de Hakan Çalhanoğlu'nun 2 asisti İtalya basınında tam not aldı.
24.04.2022 İtalya
Arada 1,5 milyon euro fark var
Arada 1,5 milyon euro fark var Milan yıldız futbolcu Hakan Çalhanoğlu ile görüşmelere devam ediyor.
28.12.2020 İtalya
Fenerbahçe'de Emre ve Volkan'la İtalyan modeli
Fenerbahçe'de Emre ve Volkan'la İtalyan modeli 40 yaşına kadar oynama hedefi olmasına rağmen 3. kaleci olmak yerine antrenör ekibinde görev almayı seçen Volkan, hem kulübünden kopmuyor hem de teknik direktörlük hayaline yaklaşıyor. Böylece Emre Belözoğlu’nun da sezon sonu futbolu bırakacak olmasıyla İtalya’da Milan ile Juventus’un uyguladığı modele geçilmesi amaçlanıyor.
4.09.2019 Futbol
Milan'ın yeni teknik direktörü Paolo Maldini
Milan'ın yeni teknik direktörü Paolo Maldini İtalya Serie A takımlarından Milan, kulübün efsane futbolcularından Paolo Maldini'nin teknik direktörlüğe getirildiğini açıkladı.
14.06.2019 İtalya
3 Türk futbolcunun forma giydiği Serie A'da sezon açılıyor
3 Türk futbolcunun forma giydiği Serie A'da sezon açılıyor Türk oyuncular Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder ve Salih Uçan'ın mücadele edeceği İtalya 1. Futbol Ligi'nde (Serie A) 2018-2019 sezonunun ilk düdüğü, yarın çalacak.
17.08.2018 İtalya
Pirlo'nun jübilesinde yıldızlar geçidi
Pirlo'nun jübilesinde yıldızlar geçidi İtalyan futbolcu Andrea Pirlo, birçok yıldız ismin yer aldığı karşılaşmayla jübilesini yaptı.
21.05.2018 Futbol
Futbol hanedanı! 3 kuşaktır sahadalar
Futbol hanedanı! 3 kuşaktır sahadalar Futbol dünyasında dedeleri ve babalarının izinden giderek profesyonel futbolcu olmayı tercih eden birçok isim bulunuyor.
30.03.2018 Futbol
Messi "dalya"ya doymuyor
Messi "dalya"ya doymuyor Barcelona'da 600. resmi maçına çıkan Messi, tek kulüpte bunu başaran Giggs, Totti ve Maldini gibi birkaç futbolcudan biri oldu
8.11.2017 İspanya
Maldini, teniste ilk turu geçemedi
Maldini, teniste ilk turu geçemedi İtalyan eski futbolcu Maldini, Milan Challenger Turnuvası'nda çıktığı tenis kariyerinin ilk ana tablo maçında 2-0 yenildi
10.11.2021 Diğer Sporlar
Maldini teniste de profesyonel
Maldini teniste de profesyonel Milan formasıyla efsaneleşen İtalyan futbolcu Maldini, ATP Milan Challenger Tenis Turnuvası'nın çiftler kategorisinde ana tabloda maç yapmaya hak kazandı
10.11.2021 Diğer Sporlar
Tarihin en golcüsü: Cristiano Ronaldo
Tarihin en golcüsü: Cristiano Ronaldo Juventus ile Real Madrid arasında yarın oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi 2016-2017 sezonu final maçı öncesi, turnuva tarihinin en çok gol atan oyuncusu Cristiano Ronaldo oldu.
2.06.2017 Şampiyonlar Ligi
UEFA'dan Totti'ye ödül
UEFA'dan Totti'ye ödül Futbolu bırakan Roma'nın emektar ismi Francesco Totti, UEFA Başkanlık Ödülü'ne layık görüldü
1.06.2017 İtalya
Maldini Milan'ın teklifini reddetti
Maldini Milan'ın teklifini reddetti İtalyan futbolunun yaşayan efsanesi Paolo Maldini, isminin özdeşleştiği Milan kulübünden kendisine gelen futbol direktörlüğü teklifini kabul etmediğini açıkladı.
5.10.2016 İtalya
Arda Turan'dan en iyi 11
Arda Turan'dan en iyi 11 İspanya Birinci Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Barcelona'da forma giyen milli futbolcu Arda Turan, UEFA'nın internet sitesinde Avrupa futbol şampiyonaları tarihinin kendisine göre en iyi 11'ini belirledi.
1.06.2016 İspanya

Benzer Haber Etiketleri

Maldini ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki maldini haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.