Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu: Türkiye tarih yazdı
Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu: Türkiye tarih yazdı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 5'inci İslami Dayanışma Oyunları ile ilgili, “Türkiye hem bir ev sahibi olarak, bu organizasyonda tarihi yazdı hem de sporcularımız kazandıkları madalyalarla pek çok uluslararası organizasyonun üstünde madalyayla rekorlarla ayrı bir tarih yazdılar” dedi.
17.08.2022 Diğer Sporlar
Bakan Kasapoğlu: İslami Dayanışma Oyunları tarihinde madalya rekoru kırmaya devam ediyoruz
Bakan Kasapoğlu: İslami Dayanışma Oyunları tarihinde madalya rekoru kırmaya devam ediyoruz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Konya'da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları kapsamında basın toplantısı düzenleyerek 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları ve 2022 Akdeniz Oyunları'nın ardından 5. İslami Dayanışma Oyunları'nda madalya rekoru kırdıklarını belirtti.
Bakan Kasapoğlu, ‘’Şu ana kadar aldığımız 238 madalya aynı zaman İslami Dayanışma Oyunları tarihinde de bir ülkenin aldığı en çok madalya sayısı. Oyunlar tarihinin en başarılı ülkesi olduk. Ülkemiz bundan 20 yıl önce temsilcisi dahi olmadığı branşlarda artık madalyalara talip bir ülke” dedi.
16.08.2022 Diğer Sporlar