Los Angeles Lakers

Los Angeles Lakers

Son dakika Los Angeles Lakers haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Los Angeles Lakers ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Los Angeles Lakers haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Los Angeles Lakers

haberleri sayfasında son dakika yaşanan los angeles lakers gelişmeleri de dahil olmak üzere 911 los angeles lakers haberi bulunmuştur. Tüm los angeles lakers haberleri aşağıda listelenmiştir.
Alperen Şengün'den triple-double
Alperen Şengün'den triple-double Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) normal sezon 6 maçla devam etti.
22.01.2024 Şampiy10
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oranlar ile daha yüksek oranlarla kazanma şansını yakala!
23.12.2023 İddaa
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları…
Misli’yle heyecanı capcanlı yaşayın! İşte günün canlı yayınlanan karşılaşmaları… Futbolda heyecan gitgide artarken birçok ligden yüzlerce maçı Misli’ye sadece üye olarak canlı izle! Sadece futbolda değil; basketbol, voleybol ve teniste de birçok karşılaşma canlı yayınlarla Misli’de. Ayrıca Misli’nin birçok etkinlikte üyelerine özel olarak sunduğu Süper Oranlar ile daha yüksek oranlarla kazanma şansını yakala!
4.11.2023 İddaa
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor!
Basketbol Dünya Kupası Başlıyor, Heyecan Süper Oranlarla Misli’de Yaşanıyor! 2023 FIBA Basketbol Dünya Kupası heyecanı başlıyor. 25 Ağustos - 10 Eylül arasında oynanacak olan turnuvaya Asya ülkeleri Filipinler, Japonya ve Hindistan ev sahipliği yapacak. 32 takımın mücadele edeceği FIBA Basketbol Dünya Kupası’nda Avrupa’yı 12 ülke temsil edecekken; Asya ve Okyanusya’dan 8, Kuzey ve Güney Amerika’dan 7, Afrika’dan ise 5 ülke turnuvada yer alacak.
24.08.2023 İddaa
NBA'de final heyecanı daha yüksek oran ve canlı yayınlarla Misli.com’da!
NBA'de final heyecanı daha yüksek oran ve canlı yayınlarla Misli.com’da! 2022-23 NBA Finalleri bu gece oynanacak ilk maçla başlıyor. Batı Konferansı şampiyonu Denver Nuggets ile Doğu Konferansı şampiyonu Miami Heat, NBA’in en iyisi olmak için karşı karşıya gelecek. Denver Nuggets ilk kez NBA şampiyonu olmayı amaçlarken; Miami Heat ise 10 yıllık şampiyonluk hasretine son vermeye çalışacak. 7 maç üzerinden oynanacak NBA Final serisinde 4 galibiyete ulaşan takım şampiyonluk kupasını müzesine götürecek.
1.06.2023 İddaa
NBA'de sezonun en iyi 5'leri açıklandı
NBA'de sezonun en iyi 5'leri açıklandı NBA’de normal sezonun tamamlanmasının ardından yılın en iyi üç takımı belli oldu.
11.05.2023 Basketbol
NBA Playoffları'nda da doğru adres Misli.com!
NBA Playoffları'nda da doğru adres Misli.com! 19 Ekim 2022’de başlayan NBA normal sezonu 82 maçlık uzun bir maratonun ardından 9 Nisan’da oynanan maçlar ile sona erdi. 53 galibiyet alan Denver Nuggets, Batı Konferansı’nda normal sezonu lider bitirirken; 58 maç kazanan Milwaukee Bucks ise Doğu Konferansı’nda ilk sırada yer aldı. Utah Jazz, Indiana Pacers, Portland Trail Blazers gibi önceki sezonlarda Playofflar’da görmeye alışkın olduğumuz takımlar bu sezon Playoff’un dışında kaldı. Sezonun en büyük hayal kırıklığı ise Luka Doncic liderliğindeki Dallas Mavericks oldu. Şubat ayında takıma Kyrie Irving’in de dahil olmasıyla çıtayı iyice yükselten eski şampiyon Dallas, son maçlarda üst üste kötü sonuçlar alınca sezonu 11. sırada bitirdi ve Play-In turnuvasına bile katılamadı.
15.04.2023 İddaa
NBA Play-In heyecanını Misli.com farkıyla yaşayın!
NBA Play-In heyecanını Misli.com farkıyla yaşayın! NBA’de normal sezon pazar akşamı oynanan maçlar ile sona erdi. Doğu ve Batı Konferansı’nda ilk 6 sırada yer alan 12 takım direkt olarak Playoff’a kalmayı başarırken; kalan 4 takım ise Play-In turnuvası sonunda belli olacak. NBA Play-In turnuvası heyecanını siz de canlı yayınla Misli.com’da Süper Oran, Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle yaşayabileceksiniz. 2020 yılında başlayan Play-In formatı birçok sporseverin kafasında soru işareti yaratıyor. NBA Play-In nedir? NBA Play-In neden oynanır? Hangi takımlar Play-In oynar? İşte detaylar…
11.04.2023 İddaa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde bulunan Süper Oranları kaçırma! Misli.com’un özel olarak belirlediği birbirinden heyecanlı karşılaşmaların oranlarını artırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
31.03.2023 İddaa
Fenerbahçe'den flaş transfer! Resmen açıklandı
Fenerbahçe'den flaş transfer! Resmen açıklandı Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı 25 yaşındaki Nijerya asıllı Yunan basketbolcu Kostas Antetokounmpo ile anlaşmaya vardı.
19.12.2022 TBL
Cedi Osman 3 sayı attı Alperen Şengün 16 sayı 9 ribauntla şov yaptı
Cedi Osman 3 sayı attı Alperen Şengün 16 sayı 9 ribauntla şov yaptı NBA'de gecenin dikkat çeken maçında Lakers evinde Denver Nuggets'ı yenerek ilk galibiyetini elde etti. Gecenin diğer karşılaşmasında Phoenix Suns, Houston Rockets'a kaybederken milli basketbolcu Alperen Şengün 16 sayı 9 ribaunt 2 asistlik performansı ile mücadeleye damga vurdu.
31.10.2022 NBA
NBA ne zaman başlıyor? NBA maçları hangi kanalda? NBA açılış maçları hangi takımlar arasında oynanacak? İşte NBA maç takvimi!
NBA ne zaman başlıyor? NBA maçları hangi kanalda? NBA açılış maçları hangi takımlar arasında oynanacak? İşte NBA maç takvimi! Amerikan Profesyonel Basketbol (NBA) Ligi başlıyor. 2022-2023 sezonu NBA maçları için nefesler tutulurken açılış maçlarının hangi takımlar arasında oynanacağı merak ediliyor. Peki, NBA ne zaman başlıyor? NBA maçları hangi kanalda? NBA açılış maçları hangi takımlar arasında oynanacak? NBA maç takvimi ile ilgili detaylar…
16.10.2022 Basketbol
İtalyan gazeteci Fenerbahçe'nin iki bombasını açıkladı!
İtalyan gazeteci Fenerbahçe'nin iki bombasını açıkladı! İtalyan gazeteci Luca D'Allessandro'nun haberine göre; Fenerbahçe Beko, NBA'de forma giyen Matt Thomas ve Mason Jones'u gündemine aldı.
25.07.2022 TBL
Günde 3 litre kola içiyordu! 35 kilo verdi MVP ödülünü kazandı
Günde 3 litre kola içiyordu! 35 kilo verdi MVP ödülünü kazandı 2018 yılında Denver Nuggets ile 5 yıllığına 148 milyon dolarlık bir sözleşme imzalayan 27 yaşındaki Jokic'in MVP ödülünün geçmişi görenleri hayrete düşürüyor.
1.07.2022 NBA
Cedi Osman'dan 21 sayı, 6 ribaund, 4 asist!
Cedi Osman'dan 21 sayı, 6 ribaund, 4 asist! NBA'de Atlanta Hawks State, evinde karşı karşıya geldiği Cleveland Cavaliers'ı 131-107 mağlup etti. Cleveland'da milli basketbolcu Cedi Osman, 27 dakika parkede kaldı ve 21 sayı, 6 ribaund, 4 asist ile takımın en skoreri oldu.
1.04.2022 NBA
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
19.03.2022 İddaa
NBA'de Alperen Şengün şovu! LeBron'lu Lakers'a karşı kariyer rekoru
NBA'de Alperen Şengün şovu! LeBron'lu Lakers'a karşı kariyer rekoru NBA'de heyecan, gece oynanan 12 maçla devam etti. Milli basketbolcumuz Alperen Şengün'ün yıldızlaştığı maçta Houston Rockets, Los Angeles Lakers'ı mağlup etti.
10.03.2022 NBA
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
3.03.2022 İddaa
NBA All Star 2022 ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte NBA All Star 2022 kadroları!
NBA All Star 2022 ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte NBA All Star 2022 kadroları! NBA’de yılın organizasyonu için geri sayım başladı! Dünyanın en önemli basketbol ligi NBA’da All Star heyecanı başlıyor! ABD'nin Cleveland kentindeki Rocket Mortgage FieldHouse'da yapılacak NBA All Star 2022’de kadrolar, taraftarlar, basketbolcular ve basın mensuplarının oyları sonucu belirlenmişti. Peki, NBA All Star 2022 ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte NBA All Star programı…
19.02.2022 Gündem
Kerim Abdülcabbar'ı geride bıraktı NBA tarihine damga vurdu
Kerim Abdülcabbar'ı geride bıraktı NBA tarihine damga vurdu Los Angeles Lakers forması giyen LeBron James, Kerim Abdülcabbar'a ait normal sezon ve play-off'lar toplamında en fazla sayı atan Amerikan Basketbol Ligi (NBA) oyuncusu rekorunu kırdı.
13.02.2022 Basketbol
2022 NBA All-Star ne zaman başlayacak? All-Star kadroları!
2022 NBA All-Star ne zaman başlayacak? All-Star kadroları! NBA’de yılın organizasyonu olan All-Star’a geri sayım başladı. ABD'nin Cleveland kentindeki Rocket Mortgage FieldHouse'da başlayacak, 2022 NBA All-Star’da kadro taraftarlar, basketbolcular ve basın mensuplarının oyları sonucu belirlendi. Doğu Konferansı'na Kevin Durant, Batı Konferansı'na ise LeBron James'in kaptanlık edecek. Peki, 2022 NBA All-Star ne zaman başlayacak? All-Star kadrosu kimlerden oluşuyor? İşte All-Star oyuncuları…
8.02.2022 Gündem
Alperen Şengün'den 11 dakikada 4 sayı, 3 ribaund
Alperen Şengün'den 11 dakikada 4 sayı, 3 ribaund NBA'de normal sezon 11 karşılaşma ile devam etti. Milli basketbolcu Alperen Şengün'ün takımı Houston Rockets, Toyota Center'da karşılaştığı Portland Trail Blazers'a 125-110'luk skorla mağlup oldu .
29.01.2022 NBA
Furkan Korkmaz'dan 6 sayı, 3 asist ve 1 ribaund
Furkan Korkmaz'dan 6 sayı, 3 asist ve 1 ribaund NBA'de milli basketbolcu Furkan Korkmaz'ın formasını giydiği Philadelphia 76ers, Wells Fargo Center'da karşılaştığı Los Angeles Lakers'ı 105-87 mağlup etti. Furkan maçı 6 sayı, 3 asist ve 1 ribaund ile tamamladı.
28.01.2022 NBA
Ömer Faruk Yurtseven şov yaptı milli oyuncu kariyer rekorunu kırdı!
Ömer Faruk Yurtseven şov yaptı milli oyuncu kariyer rekorunu kırdı! Milli basketbolcularımız Ömer Faruk Yurtseven ve Furkan Korkmaz'ın karşı karşıya geldiği maçta Philadelphia 76ers, Miami Heat'i 109-98 yendi.
16.01.2022 NBA
Ömer Faruk Yurtseven'den 8 sayı, 13 ribaund, 2 blok!
Ömer Faruk Yurtseven'den 8 sayı, 13 ribaund, 2 blok! Milli basketbolcu Ömer Faruk Yurtseven'in formasını giydiği Miami Heat evinde mücadele ettiği Indiana Pacers'ı 125-96'lık skorla yendi ve 19. galibiyetini kazandı.
22.12.2021 NBA

Benzer Haber Etiketleri

Los Angeles Lakers ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki los angeles lakers haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.