Los Angeles Galaxy

Los Angeles Galaxy

Son dakika Los Angeles Galaxy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Los Angeles Galaxy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Los Angeles Galaxy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Los Angeles Galaxy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan los angeles galaxy gelişmeleri de dahil olmak üzere 161 los angeles galaxy haberi bulunmuştur. Tüm los angeles galaxy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aboubakar'a teklif! Beşiktaş'ın transfer için 4 günü var
Aboubakar'a teklif! Beşiktaş'ın transfer için 4 günü var Beşiktaş'ta teknik direktör Fernando Santos'un kararıyla affedilen ve takıma geri dönen Vincent Aboubakar ile ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.
3.03.2024 Şampiy10
Aboubakar'ın yeni takımını duyurdular! Resmi teklif hamlesi
Aboubakar'ın yeni takımını duyurdular! Resmi teklif hamlesi Beşiktaş'ın kadro dışı bıraktığı Vincent Aboubakar için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Kamerunlu golcünün transferi için Beşiktaş'la görüşmelere başlanacağı öne sürüldü.
23.01.2024 Beşiktaş
Steven Gerrard Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü mü oldu? Steven Gerrard kimdir, nereli, hangi takımlarda oynadı?
Steven Gerrard Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü mü oldu? Steven Gerrard kimdir, nereli, hangi takımlarda oynadı? 18 resmi maçta takımın başında bulunan  Valerien İsmael ile Beşiktaş'ın ayrılık konusunda anlaşmaya vardı. Öte yandan Steven Gerrard, Beşiktaş'ın yeni teknik direktör adayları arasına girdi. Peki, Steven Gerrard kimdir, nereli, hangi takımlarda oynadı?
26.10.2022 Şampiy10
Zlatan İbrahimovic'e 4 milyon euro maaş + bonus!
Zlatan İbrahimovic'e 4 milyon euro maaş + bonus! Milan 40 yaşındaki yıldız golcü Zlatan İbrahimovic'le yeni sözleşme imzalıyor.
3.11.2021 İtalya
Zlatan Ibrahimovic'ten Milan iması!
Zlatan Ibrahimovic'ten Milan iması! Yeni takımı büyük merak konusu olan Zlatan Ibrahimovic, Milan iddialarını güçlendirecek nitelikte bir röportaj verdi.
4.12.2019 Futbol
Ibrahimovic'e büyük şok! Heykelini ateşe verdiler...
Ibrahimovic'e büyük şok! Heykelini ateşe verdiler... İsveç ekiplerinden Hammarby'nin yüzde 50'lik hissesini satın alan Zlatan Ibrahimovic, ülkesinde olay oldu.
28.11.2019 Futbol
Yılın transferi! Mourinho alevi çaktı...
Yılın transferi! Mourinho alevi çaktı... Jose Mourinho'nun Tottenham'la 2.5 yıllık sözleşme imzalamasının ardından gözler Zlatan Ibrahimovic'e çevrildi. Boşta olan İsveçli golcünün ismi ilk günden Kuzey Londra ekibiyle anılmaya başlandı.
20.11.2019 Futbol
Ibrahimovic, yeniden Milan’da!
Ibrahimovic, yeniden Milan’da! Los Angeles Galaxy’den ayrılması beklenen Zlatan Ibrahimovic’in eski takımı Milan’a döneceği iddia edildi.
9.11.2019 Futbol
Ibrahimovic: İspanya geri dönüyorum!
Ibrahimovic: İspanya geri dönüyorum! MLS'ten ayrılan Zlatan Ibrahimovic, Instagram hesabından yaptığı açıklamada İspanya'ya döndüğünü açıkladı.
29.10.2019 Futbol
Zlatan Ibrahimovic'ten skandal hareket!
Zlatan Ibrahimovic'ten skandal hareket! Los Angeles Galaxy'nin İsveçli süperstarı Zlatan Ibrahimovic, MLS play-off turu yarı finalinde Los Angeles FC'ye 5-3 mağlup oldukları karşılaşmanın ardından kendisine doğru yaklaşan bir rakip takım taraftarına cinsel organını tutarak karşılık verdi.
25.10.2019 Futbol
Quaresma bombası! İki teklif yapıldı
Quaresma bombası! İki teklif yapıldı Kartal’ın yüksek maliyeti nedeniyle satmak istediği Quaresma için Galaxy ve Red Bulls girişimde bulundu. ABD’li yetkililer, Q7’nin menajeri Rui Costa ile ücret konusunda anlaşma sağlayamadı.
21.07.2019 Beşiktaş
Q7'nin yeni adresi belli oldu!
Q7'nin yeni adresi belli oldu! Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma düğümü çözülüyor. 35 yaşındaki yıldız, İbrahimovic'in de formasını giydiği MLS ekibi Los Angeles Galaxy'ye gidiyor.
6.07.2019 Beşiktaş
Zlatan Ibrahimovic imzayı attı
Zlatan Ibrahimovic imzayı attı Amerikan Birinci Futbol Ligi (MLS) ekibi Los Angeles Galaxy'de İsveçli golcü Zlatan Ibrahimovic'in sözleşmesi bir yıl uzatıldı.
18.12.2018 Futbol
Zlatan Ibrahimovic, Galaxy'le devam dedi!
Zlatan Ibrahimovic, Galaxy'le devam dedi! MLS ekibi Los Angeles Galaxy'de oynayan İsveçli santrafor Zlatan Ibrahimovic, transfer söylentilerine karşın takımında kalacağını açıkladı.
17.12.2018 Futbol
Escobar, Atlanta'ya şampiyonluğu getirdi: 2-0
Escobar, Atlanta'ya şampiyonluğu getirdi: 2-0 Atlanta United, final maçında Portland Timbers'ı 2-0 yenerek Amerikan Birinci Futbol Ligi'nde (MLS) şampiyon oldu.
9.12.2018 Futbol
Ibrahimovic 'yok artık' dedirtti!
Ibrahimovic 'yok artık' dedirtti! Kariyerini MLS takımlarından Los Angeles Galaxy'de sürdüren İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic, sosyal medyada paylaştığı videoyla yapacaklarının sınırı olmadığını bir kez daha gösterdi.
29.11.2018 Spor
Robbie Keane futbolu bıraktı!
Robbie Keane futbolu bıraktı! İrlandalı futbolunun efsane golcülerinden Robbie Keane, futbolu bıraktığını açıkladı.
28.11.2018 Futbol
Ibrahimovic'in hesabından Türk bayraklı paylaşımlar
Ibrahimovic'in hesabından Türk bayraklı paylaşımlar Los Angeles Galaxy forması giyen İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic, Instagram hesabından Türk bayraklı dağ görselleri paylaştı.
26.11.2018 Futbol
Mourinho Ibrahimovic'in dönüşünü veto etti
Mourinho Ibrahimovic'in dönüşünü veto etti Manchester United'ın teknik direktörü Jose Mourinho, ara transfer döneminde Zlatan Ibrahimovic'in yeniden transfer edileceği yönündeki iddiaları yalanladı.
26.10.2018 İngiltere
Zlatan Ibrahimovic, gollerini hocasına borçlu!
Zlatan Ibrahimovic, gollerini hocasına borçlu! Zlatan Ibrahimovic'in son dönemde sıklaşan akrobatik vuruşlarının sırrının Brezilyalı hocadan almaya başladığı dersler olduğu ortaya çıktı.
21.10.2018 Futbol
Ibrahimovic'ten Mourinho'ya destek
Ibrahimovic'ten Mourinho'ya destek Manchester United'ın sezona yaptığı kötü başlangıcın ardından koltuğu iyiden iyiye sallanan Jose Mourinho'ya eski öğrencisi Zlatan Ibrahimovic'ten destek geldi.
11.10.2018 İngiltere
Milan'da Zlatan Ibrahimovic sesleri!
Milan'da Zlatan Ibrahimovic sesleri! İtalyan devi Milan, devre arası transfer döneminde eski oyuncusu Zlatan Ibrahimovic'i kadrosuna katmaya hazırlanıyor.
3.10.2018 İtalya
Ibrahimovic'ten Malmö'ye dönüş sinyali!
Ibrahimovic'ten Malmö'ye dönüş sinyali! Amerikan Birinci Futbol Ligi (MLS) ekibi Los Angeles Galaxy'de forma giyen İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic, eski takımı Malmö'den transfer teklifi aldığını açıkladı.
22.09.2018 Futbol
Ibrahimovic bu vuruşla 500. golünü attı!
Ibrahimovic bu vuruşla 500. golünü attı! Amerikan Birinci Futbol Ligi'nde (MLS) Los Angeles Galaxy forması giyen İsveçli forvet Zlatan Ibrahimovic, kariyerinin 500. golüne imza attı.
16.09.2018 Futbol
Beckham'ın takımının adı "Inter Miami"
Beckham'ın takımının adı "Inter Miami" Amerikan Birinci Futbol Ligi'nde (MLS) 2020 yılından itibaren mücadele edecek İngiliz eski yıldız oyuncu David Beckham'ın ortaklığını ve başkanlığını üstlendiği futbol takımının adı ve amblemi belli oldu.
5.09.2018 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Los Angeles Galaxy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki los angeles galaxy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.