Gazete Vatan Logo
Beşiktaş Aboubakar'ın yeni takımını duyurdular! Resmi teklif hamlesi

Aboubakar'ın yeni takımını duyurdular! Resmi teklif hamlesi

Beşiktaş'ın kadro dışı bıraktığı Vincent Aboubakar için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Kamerunlu golcünün transferi için Beşiktaş'la görüşmelere başlanacağı öne sürüldü.

Aboubakar'ın yeni takımını duyurdular! Resmi teklif hamlesi

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan oyuncular arasında yer alan Vincent Aboubakar için flaş bir transfer iddiası geldi. Aboubakar için Beşiktaş'la kısa süre içinde görüşmelere başlanacağı öne sürüldü.

KADRO DIŞI KALDI! KARARI SANTOS VERECEK

Performansıyla büyük eleştiri toplayan Vincent Aboubakar, Hasan Arat'ın başkanlığa seçilmesinin hemen ardından Jean Onana, Valentin Rosier, Rachid Ghezzal ve Eric Bailly ile birlikte kadro dışı bırakılmıştı.

Beşiktaş, Eric Bailly, Valentin Rosier ve Jean Onana ile yollarını ayırırken, Rachid Ghezzal ise takıma geri dönmüştü. Beşiktaş'ta Aboubakar ile ilgili son kararı teknik direktör Fernando Santos verecek.

ABOUBAKAR'DAN KADRO DIŞI AÇIKLAMASI

Beşiktaş'ta yapılan değerlendirmeler sonucu kadro dışı bırakılan Kamerunlu yıldız, alınan kararın ardından açıklamada bulunmuştu.

Aboubakar şu ifadeleri kullanmıştı:

"Artık bu saçma suçlamalara son verelim. Bu sezon herhangi bir saç işlemi yapmadım. Geçen yaz, sezon bittikten sonra ve sezon başlamadan önce saçlarıma işlem yapmıştım. Bu sezon kulüpte hiç kimseyle herhangi bir tartışmam ya da disiplinsiz davranışım olmadı. Hiçbir şey. Bu sezona kadar 11 gol 3 asist yaptım. Geçen sezonun ikinci yarısında 13 gol attım. Ve hepsinden önemlisi, sözleşmeli olduğum her dakika tüm çabamı ve konsantrasyonumu takıma veriyorum. Kulüp zaten durumu yeniden değerlendirdi ve bana entegrasyonumu onaylayan bir e-posta gönderdi. Bu yüzden lütfen yasal işlem konusu olabilecek asılsız suçlamaları bırakın ve işimi yapmama izin verin."

Haberin Devamı

KAMERUN'DAN TRANSFER İDDİASI!

Kamerunlu yıldız hakkında son kararı Fernando Santos'un vermesi beklenirken yıldız oyuncu hakkında flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Africafoot'ta yer alan habere göre MLS ekibi Los Angeles Galaxy, Aboubakar'ı transfer etmek istiyor. Habere göre LA Galaxy'nin kısa süre içinde Beşiktaş'a resmi teklifte bulunacağı öne sürüldü.

Africafoot'ta yer alan haberde şu ifadeler yer aldı:

"Beşiktaş'ta gözden düşen Vincent Aboubakar, son anda bir gelişme olmazsa kulüp değiştirip Türkiye'den ayrılmaya hazırlanıyor. Şu anda Afrika Uluslar Kupası'nda bulunan Kamerunlu forvet, bir dizi cazip teklife konu olmaya devam ediyor. Suudi Arabistan, Güney Amerika ve Avrupa'daki kulüplerin radarında olan Aboubakar şimdi de Major League Soccer'ın ilgi odağında."

Haberin Devamı

"KARAR VERMESİ BEKLENİYOR"

"Los Angeles Galaxy, Vincent Aboubakar'ın durumu hakkında İstanbul kulübünden bilgi aldı. Kaynağımıza göre, Aboubakar'dan etkilenen prestijli Amerikan kulübü, yakın gelecekte ona bir teklif yapabilir. Amerikan kulübü bu sezon ligde şampiyonluk mücadelesi vermek için önemli bir forveti kadrosuna katmak istiyor.

Vincent Aboubakar şu anda sakat ve Afrika Uluslar Kupası'ndan sonra kariyerinin bir sonraki aşaması hakkında bir karar vermesi bekleniyor. Transfermarkt tarafından 6 milyon Avro değer biçilen yıldız oyuncu haberlere göre kariyerine Avrupa'da devam etmek istiyor."

Aboubakarın yeni takımını duyurdular Resmi teklif hamlesi