Lokeren

Lokeren

Son dakika Lokeren haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Lokeren ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Lokeren haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lokeren

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lokeren gelişmeleri de dahil olmak üzere 84 lokeren haberi bulunmuştur. Tüm lokeren haberleri aşağıda listelenmiştir.
Belçika’da Türk öğrenciler ile polis kavga etti!
Belçika’da Türk öğrenciler ile polis kavga etti! Belçika’nın Lokeren kentinde Türk gençler ile polis arasında kavga çıktı. Çıkan yumruklu kavgada 2 genç ve 2 polis yaralanırken, geçlerden biri defalarca polis köpeği tarafından ısırıldı. Kavganın ardından aşırı sağcı Belçikalılar, Belediye Meclisi oturumunu bastı.
26.02.2019 Dünya
Adana Demirspor'a Senegalli orta saha!
Adana Demirspor'a Senegalli orta saha! Spor Toto 1. Lig ekibi Adana Demirspor, Senegalli orta saha oyuncusu Joher Khadim Rassoul'u kadrosuna kattı.
17.01.2019 TFF 1.Lig
O ülke de poşeti yasaklıyor
O ülke de poşeti yasaklıyor Belçika'nın başkenti Brüksel'de başlayan plastik poşet yasağı ülke geneline yayılıyor.
13.01.2019 Gündem
Anderlecht ligde berabere kaldı
Anderlecht ligde berabere kaldı Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakiplerinden Anderlecht, Belçika 1. Futbol Ligi'nde konuk ettiği Lokeren ile 1-1 berabere kaldı.
1.11.2018 Fenerbahçe
Belçika futbolunda şike şoku! Soruşturma başladı...
Belçika futbolunda şike şoku! Soruşturma başladı... Belçika'da şike, kara para aklama ve vergi kaçakçılığı operasyonu kapsamında 10 kulüp arandı, 2 hakem ve Club Brugge Teknik Direktörü Leko sorgulandı, bir menajer tutuklandı.
10.10.2018 Futbol
Cavanda kadro dışı kaldı!
Cavanda kadro dışı kaldı! Ajax maçında elenmenin sorumlusu olarak gösterilen Cavanda, Standard Liege’in Lokeren ile yapacağı maçın kadrosuna alınmadı.
18.08.2018 Futbol
Trabzonspor'da sürpriz transfer gelişmesi!
Trabzonspor'da sürpriz transfer gelişmesi! Trabzonspor forması altında 2010-11 sezonunda forma giyen ve 12 golle taraftarın gönlüne taht kuran isimlerden Jaja Coelho yeniden gündeme geldi. Jaja'nın transferi konusunda Trabzonsporlu taraftarlar başkan Muharrem Usta'ya baskı yapmaya başladı.
25.12.2017 Trabzonspor
Aslan Ankara'da kükredi!
Aslan Ankara'da kükredi! Kayserispor karşısında göz dolduran futboluyla lige başlayan Galatasaray, Ankara'da da muhteşem futbolunu sürdürdü. Sarı-Kırmızlılar Osmanlıspor'u Maicon, Tolga ve Gomis'in golüyle 3-1 mağlup etti.
19.08.2017 Galatasaray
Başakşehir-Club Brugge maçı hangi kanalda saat kaçta?
Başakşehir-Club Brugge maçı hangi kanalda saat kaçta? Medipol Başakşehir 3-3’ün rövanşında Belçika ekibi Club Brugge’u ağırlayacak. Fatih Terim Stadı’nda saat 20.45’teki Başakşehir-Club Brugge maçı hangi kanalda saat kaçta? Detaylar haberimizde...
2.08.2017 Başakşehir
Başakşehir'in rakibinden farklı tarife
Başakşehir'in rakibinden farklı tarife Medipol Başakşehir'in UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu'ndaki rakibi Club Brugge, Belçika Ligi mücadelesinde Lokeren'i deplasmanda 4-0 mağlup etti.
29.07.2017 Futbol
Konyaspor'un rakibi farklı kazandı
Konyaspor'un rakibi farklı kazandı Atiker Konyaspor'un UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Gent, haftayı 3 puanla kapattı.
11.09.2016 Konya Spor
Başakşehir'in Fransız forveti Perbet, Gent'e transfer oldu
Başakşehir'in Fransız forveti Perbet, Gent'e transfer oldu Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Medipol Başakşehir'in Fransız forveti Jeremy Perbet, Belçika temsilcisi Gent'e transfer oldu.
29.06.2016 Futbol
Tom De Sutter Belçika'da
Tom De Sutter Belçika'da Bursaspor'un bu sezonki en büyük hayal kırıklıklarından biri olan Tom De Sutter, Belçika ekibi ile anlaşmaya vardı.
24.06.2016 Futbol
Nijerya'nın eski teknik direktörü Keshi öldü
Nijerya'nın eski teknik direktörü Keshi öldü Nijerya Milli Futbol Takımı'nın eski teknik direktörü Stephen Keshi, 54 yaşında hayatını kaybetti.
8.06.2016 Futbol
Terör bir maça daha mani oldu!
Terör bir maça daha mani oldu! Belçika 1. Futbol Ligi'nde bu akşam oynanması gereken Lokeren-Anderlecht maçı, başkent Brüksel'deki terör alarmı nedeniyle ertelendi.
21.11.2015 Futbol
Karşıyaka'dan ses getiren golcü transferi
Karşıyaka'dan ses getiren golcü transferi Karşıyaka, Djiby Fall ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.
22.07.2015 TFF 1.Lig
Yıldız oyuncu kalbine yenik düştü
Yıldız oyuncu kalbine yenik düştü Sporting Lokeren ile Genk'in A2 takımları arasında dört gün önce oynanan maç sırasında kalbi duran Gregory Mertens, hayata gözlerini yumdu.
30.04.2015 Futbol
Maç esnasında kalbi durdu
Maç esnasında kalbi durdu Belçika Jupiler Lig ekiplerinden Sporting Lokeren'de, defans oyuncusu Gregory Mertens, maç esnasında kalbinin durmasının ardından hastaneye kaldırıldı.
28.04.2015 Futbol
Trabzon'da goller savunmadan
Trabzon'da goller savunmadan Yaptıkları hatalarla gündemde olan Trabzonspor'un stoperleri takımın gol yükünü adeta sırtlandı.
23.12.2014 Trabzonspor
'Şampiyonluk mu dediniz?'
'Şampiyonluk mu dediniz?' Trabzonspor'da Bursa deplasmanında 3 gol atılmasına rağmen bir puanla yetinilmesinin üzüntüsü yaşanıyor.
22.12.2014 Trabzonspor
Yanal: Vazgeçebiliriz, satın!
Yanal: Vazgeçebiliriz, satın! Henüz 2 golü bulunan oyuncu için bordo-mavililerin hocası, “Satalım” raporu verdi...
14.12.2014 Trabzonspor
UEFA cezayı resmen açıkladı
UEFA cezayı resmen açıkladı UEFA, Legia Varşova-Trabzonspor maçının seyircisiz oynanacağını açıkladı.
2.12.2014 Trabzonspor
Stoperler santrforlara yaklaştı
Stoperler santrforlara yaklaştı Bordo-mavili takımda Cardozo ile Yatabare lig ve Avrupa'da 8 gol kaydederken, stoperler de 7 gole ulaştı.
24.11.2014 Trabzonspor
Bir ceza da Trabzonspor'a!
Bir ceza da Trabzonspor'a! UEFA Kontrol ve Disiplin Komitesi, Trabzonspor'un kendi sahasında oynadığı Lokeren maçında yaşananlar dolayısıyla kulübe 29 bin avro para cezası verdi.
19.11.2014 Trabzonspor
'Seni paketleyip gönderirler'
'Seni paketleyip gönderirler' Futbol yorumcusu Sergen Yalçın, A Milli Takım'ın Kazakistan ile oynadığı maçı değerlendirdi.
18.11.2014 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Lokeren ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lokeren haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.