Logan

Logan

Son dakika logan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan logan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını logan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Logan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan logan gelişmeleri de dahil olmak üzere 196 logan haberi bulunmuştur. Tüm logan haberleri aşağıda listelenmiştir.
X Men Filmleri İzleme Sırası...x Men Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir?
X Men Filmleri İzleme Sırası...x Men Filmleri Hangi Sırayla İzlenmelidir? Mutant içerikli filmler denildiği zaman akla mutlaka X Men serisi gelmektedir. Çünkü bu film serisi bugüne kadarki en iyi mutant filmi olarak bilinir. Aksiyon, gizem, fantastik, korku, macera ve daha birçok unsur filmde yer alır.
5.02.2024 Gündem
Formula 1 canlı izle! 2023 Formula 1 canlı izlenir mi, şifresiz mi? F1 hangi kanalda, ne zaman başlıyor 2023, saat kaçta?
Formula 1 canlı izle! 2023 Formula 1 canlı izlenir mi, şifresiz mi? F1 hangi kanalda, ne zaman başlıyor 2023, saat kaçta? 2023 Formula 1 sezonu başlıyor. F1 yarışlarına yönelik detaylar da araştırılmaya başladı. 23 yarışlık 2023 F1 sezon takvimi açıklandı. Yeni sezonda 3 pilot ilk kez Formula 1'de ana kadroda yarışacak. Bu sezonun yeni pilotları McLaren'de Oscar Piastri, Williams'ta Logan Sargeant ve AlphaTauri'den de Nyck de Vries oldu. Nyck de Vries kariyerinde daha önce Williams ile Alex Albon'un yerine yarışmıştı. Geçtiğimiz sezon takımların ana kadrosunda yer alan Daniel Ricciardo, Red Bull'da, Mick Schumacher ise Mercedes'te yedek pilot olarak görev alacak. Peki, 2023 Formula 1 canlı izlenir mi, şifresiz mi? F1 hangi kanalda, ne zaman başlıyor 2023, saat kaçta? İşte Formula 1 canlı izle detayları…
3.03.2023 Şampiy10
4 yaşındaki çocuk annesinin hayatını kurtardı
4 yaşındaki çocuk annesinin hayatını kurtardı ABD’nin Wisconsin eyaletinde yaşayan 4 yaşındaki Logan adlı çocuk, nöbet geçiren annesinin hayatını kurtardı. Acil yardım hattını arayan Logan, doğru bilgi vererek sağlık ekipleri gelene kadar sakince telefonda kaldı ve ağlayan bir yaşındaki kardeşiyle ilgilendi. Polis, Logan’a cesareti simgeleyen sertifika verdi.
8.11.2022 Dünya
İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! İkinci el arabada yeni dönem! Bayiler harekete geçiyor
İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili flaş gelişme! İkinci el arabada yeni dönem! Bayiler harekete geçiyor İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili son dakika gelişmesi! İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili yeni dönem! İkinci el araba fiyatlarıyla ilgili önemli açıklama geldi. Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği'nin (OYDER) Nisan ayında göreve gelen yeni başkanı Dr. Altuğ Erciş, otomotiv sektöründeki güncel gelişmeler hakkında ilk kez konuştu. Sektörün birçok olumsuz gelişmeyle karşı karşıya kaldığını ve gelişmelerin bayilerin ikinci el araç satışlarına yönelmesi gerekliliğini ortaya çıkardığını vurgulayan Erciş, "Yetkili satıcılık sistemini ayakta tutmak için ABD ve Avrupa’da olduğu gibi ikinci el satışlarını kendi bünyemizde yapmalıyız. Avrupa’da bayilerin toplam satışlarının yüzde 48’i ikinci el iken, ülkemizde ise bu oran yüzde 2 seviyesinde" dedi. Erciş, otomobillere uygulanan vergi sistemi hakkında da konuşarak, "ÖTV matrahlarının güncellenmesi, yetkili satıcıların ve halkımızın en büyük beklentisidir" dedi. Öte yandan Türkiye ikinci el online binek ve hafif ticari araç pazarında satışlar nisanda bir önceki aya göre yüzde 29, fiyatlar da ortalamada yüzde 4 arttı.
23.05.2022 Ekonomi
Sadakatsiz neden yok, bugün Sadakatsiz var mı? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman?
Sadakatsiz neden yok, bugün Sadakatsiz var mı? Sadakatsiz yeni bölüm ne zaman? Sadakatsiz hayranları verilen yılbaşı tatilinin ardından merakla 46. Bölümü bekliyordu. Çarşamba günleri ekranlara damga vuran Sadakatsiz yerine Kanal D 12 Ocak yayın akışında yabancı sinema Logan Wolverine görünce Sadakatsiz neden yok, final mi yaptı? Sorularına yanıt aranmaya başlandı. Sadakatsiz’in bu akşam neden olmadığı, yeni bölümün ne zaman olacağı merak ediliyor. İşte detaylar…
12.01.2022 Televizyon
Renault Grubu’ndan iki yeni elektrikli
Renault Grubu’ndan iki yeni elektrikli Renault Grubu Avrupa’da 2050 yılına kadar karbon nötr olma taahhüdü kapsamında iki yeni elektrikli otomobili Renault Megane eVision ve Dacia Spring’i tanıttı.
18.10.2020 Otomobil
Dacia'larda değişim yaklaştı
Dacia'larda değişim yaklaştı Yeni Sandero, Sandero Stepway ve yeni Logan yenileniyor. Araçlar 2021 ilk çeyrekte Türkiye'ye geliyor.
6.10.2020 Otomobil
Dacia'larda değişim rüzgarı
Dacia'larda değişim rüzgarı Dacia; Sandero, Sandero Stepway ve Logan’ın üçüncü nesillerini tanıtıyor. Tamamen yenilenen Sandero, Stepway ve Logan 29 Eylül 2020’de görücüye çıkacak.
7.09.2020 Otomobil
Kovid-19 ile çocuklarda diyabet gelişimi arasında bağlantı olabilir
Kovid-19 ile çocuklarda diyabet gelişimi arasında bağlantı olabilir İngiltere'de yapılan yeni bir çalışma, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) ile çocuklarda tip 1 diyabet gelişimi arasında bağlantı olabileceğini ortaya koydu.
19.08.2020 Bilim ve Teknoloji
Dacia'nın 16 yıllık başarısı
Dacia'nın 16 yıllık başarısı Renault Grubu çatısı altında 2004 yılında tek model ile pazara sunulan Dacia, bugün 6 modelden oluşan ürün gamına sahip bir marka 2004 yılından bu yana dünyada 6,5 milyon araç sattı.
1.06.2020 Otomobil
Dacia'dan ulaşılabilir elektrikli geliyor
Dacia'dan ulaşılabilir elektrikli geliyor Dacia, Spring modeli ile tarihinde yeni bir sayfa açıyor. Dacia Spring, markanın %100 elektrikli ilk modelini simgeliyor. Dacia Spring elektrikli showcar ile elektrikli otomobil ulaşılabilir hale geliyor.
5.03.2020 Otomobil
Hassas ve gizemli
Hassas ve gizemli Candice Swanepoel, Logan Hollowell’ın tasarımını üstlendiği takı markası için kamera karşısına geçti.
24.11.2019 Magazin
New York-Londra seferini yapan uçak acil iniş yaptı
New York-Londra seferini yapan uçak acil iniş yaptı New York-Londra seferini yapan Virgin Atlantic uçağı, dün gece yangın nedeniyle ABD'nin Boston kentine acil iniş yaptı.
5.07.2019 Dünya
Renault ve Dacia Cenevre Otomobil Fuarı'nda
Renault ve Dacia Cenevre Otomobil Fuarı'nda Renault ve Dacia, 5-6 Mart 2019 tarihlerindeki uluslarası basın günlerinde yenilikleri ile Cenevre Otomobil Fuarı’nda yerini alıyor.
21.02.2019 Otomobil
ABD'de alarm verildi! Binlercesi iptal edildi
ABD'de alarm verildi! Binlercesi iptal edildi ABD'nin orta ve kuzeydoğu eyaletlerini etkisi altına alan kar fırtınası ve soğuk hava, kara ve hava ulaşımını olumsuz etkilerken bir kişi yaşamını yitirdi.
20.01.2019 Dünya
İnanılmaz kazanç! 8 yaşında yıllık 22 milyon dolar
İnanılmaz kazanç! 8 yaşında yıllık 22 milyon dolar Video paylaşım platformu YouTube üzerinden en fazla para kazanan kişinin, yıllık 22 milyon dolarlık gelirle, 8 yaşında bir çocuk olduğu açıklandı.
3.12.2018 Dünya
Eski kaptan 'eşcinsel olduğu için' saldırıya uğradı
Eski kaptan 'eşcinsel olduğu için' saldırıya uğradı Galler rugby takımının eski kaptanı Gareth Thomas, 'cinsel yönelimi nedeniyle' Cardiff'te saldırıya uğradığını söyledi.
19.11.2018 Dünya
Tuncel Kurtiz kimdir?
Tuncel Kurtiz kimdir? Tuncel Kurtiz ölüm yıl dönümünde sevgi ve saygıyla anılıyor. Başarılı oyuncu Tuncel Kurtiz 2013 yılında hayata gözlerini yummuştu. Herkesi ölümüyle yasa boğan Tuncel Kurtiz hakkında merak edilenleri haberimizde derledik.
27.09.2018 Gündem
Tam 17 yıl önce bugün felakete uyandılar!
Tam 17 yıl önce bugün felakete uyandılar! Bu günden tam 17 yıl önce Amerika Birleşik Devletleri, 11 Eylül 2001 sabahı dünyanın en büyük terör saldırılarından birine uyandı.
11.09.2018 Dünya
Kanada'daki saldırıyı DEAŞ üstlendi!
Kanada'daki saldırıyı DEAŞ üstlendi! Kanada'da geçtiğimiz günlerde 18 yaşındaki bir üniversite öğrencisi ve 10 yaşında bir çocuğun hayatını kaybettiği silahlı saldırıyı DEAŞ üstlendi.
25.07.2018 Dünya
ABD'nin gözdağına Çin’den sert tepki!
ABD'nin gözdağına Çin’den sert tepki! ABD’nin iki savaş gemisinin, Güney Çin Denizi’nde Pekin’e gözdağı verdiği bildirildi. Çin Savunma Bakanlığı, ABD gemilerinin bölgeyi terk etmeleri için gemilerle ve uçaklarla uyarıda bulunulduğunu duyurdu.
27.05.2018 Dünya
Çin'den ABD'ye Güney Çin Denizi tepkisi
Çin'den ABD'ye Güney Çin Denizi tepkisi Çin Savunma Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığı, ABD'nin Çin donanmasını 2018 Pasifik Kıyısı Deniz Tatbikatına davet etmemesi yönünde açıklamalarına "sorumsuzca ve yapıcı değil" ifadeleriyle tepki gösterdi
24.05.2018 Dünya
Pentagon'dan o iddialara yalanlama: Kore'deki...
Pentagon'dan o iddialara yalanlama: Kore'deki... ABD Savunma Bakanlığı (Pentagon), ABD Başkanı Donald Trump'ın bakanlığa Güney Kore’deki asker sayısının azaltılması talimatı verdiğine ilişkin basında yer alan haberlerin, gerçeği yansıtmadığını açıkladı.
4.05.2018 Dünya
'Trump asker sayısının azaltılmasını istedi!'
'Trump asker sayısının azaltılmasını istedi!' New York Times'ın haberine göre, Trump, Kuzey Kore lideri Kim Jong-un ile yapacağı görüşmenin arifesinde Savunma Bakanlığından " Güney Kore'deki ABD askerlerinin sayısının azaltılmasına ilişkin seçenekleri hazırlamasını" istedi.
4.05.2018 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Logan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki logan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.