Lig Tv

Lig Tv

Son dakika lig tv haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lig tv ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lig tv haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lig Tv

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lig tv gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.963 lig tv haberi bulunmuştur. Tüm lig tv haberleri aşağıda listelenmiştir.
Tuna Akdemir kimdir? Tuna Akdemir nerede çalışıyor, kaç yaşında, nereli?
Tuna Akdemir kimdir? Tuna Akdemir nerede çalışıyor, kaç yaşında, nereli? Spor haberleriyle dikkatleri çeken Tuna Akdemir’in hayatı merak ediliyor. Meslek hayatına Beşiktaş muhabiri olarak başlayan Tuna Akdemir kimdir?
13.12.2023 Künye
Son teklif TFF'yi kesmedi! Aradaki fark...
Son teklif TFF'yi kesmedi! Aradaki fark... Son ihalede yüzde 5 artışla teklifini 2.1 milyar TL'ye çıkaran kuruluş TFF'nin istediği rakamlara çıkamadı.
22.02.2022 Süper Lig
Spor muhabiri Loran Vayloyan FB TV'de!
Spor muhabiri Loran Vayloyan FB TV'de! Bir dönem yayıncı kuruluş Lig Tv'de Fenerbahçe muhabirliği yapan Loran Vayloyan, FB TV'ye transfer oldu.
3.09.2018 Fenerbahçe
Tanem Sivar kimdir?
Tanem Sivar kimdir? Tanem Sivar kimdir? kimdir sorusu gündemde araştırılıyor. Komşularının köpeklerini zehirlediği iddiasıyla gündeme gelen Tanem Sivar'ın hayatı merak edilir oldu. İşte Edhem Dirvaa ile evli olan Tanem Sivar'ın kim olduğuna dair bilgiler...
29.09.2021 Gündem
Acun'dan yılın bombası! O isimle anlaştı...
Acun'dan yılın bombası! O isimle anlaştı... Bir dönem NTV Spor'da da görev yapan ünlü isim TV8 ile anlaştı.
29.09.2017 Televizyon
İşte futbolun kitabını yazan kadın!
İşte futbolun kitabını yazan kadın! Burcu Kapu, 'Hiç Pas Vermiyorsun' isimli kitabıyla futbolun kitabını yazan kadın olmayı başardı.
29.09.2017 Spor Magazin
Tanem Sivar doğum yaptı!
Tanem Sivar doğum yaptı! 1.5 yıl flört ettiği milli yelkenci Edhem Dirvana ile Aralık 2015'te Avustralya'da sürpriz bir nikâhla evlenen sunucu Tanem Sivar ilk çocuğunu kucağına aldı.
24.08.2017 Magazin
Maraton bitiyor mu? Şansal Büyüka açıkladı
Maraton bitiyor mu? Şansal Büyüka açıkladı Hareketli günler geçiren beIN Sports'ta, Şansal Büyüka'nın durumu merak konusu olmuştu. Büyüka, Maraton programından yeni projelere kadar birçok konuda Milliyet yazarı Sina Koloğlu'ya konuştu.
6.08.2017 Futbol
beIN Sports'ta Maraton'un yerine hangi program gelecek?
beIN Sports'ta Maraton'un yerine hangi program gelecek? Güntekin Onay'ın beIN Sports'a tranferinin ardından, yeni programı için ekibini oluşturmaya başladı
1.08.2017 Süper Lig
FETÖ imamı TRT’ye spiker kadrosundan sızdı
FETÖ imamı TRT’ye spiker kadrosundan sızdı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın soruşturmasında FETÖ'nün TRT'de 2008'den itibaren kadrolaştığı tespit edildi. KPSS hırsızları usulsüz sınavla kuruma alındı. Örgüt her ay 400 muhabirden himmet topladı. FETÖ'nün medya imamı Necdet Conger'di. İlk TRT imamı ise spiker kadrosundan kuruma sızan ve yıllarca örgüt mensuplarını kanala yerleştiren Fatih Koç oldu. Firari Dumanlı ve Şükür'e ise fahiş ücretler ödendi
29.09.2021 Gündem
Doğuş Yayın Grubu satılıyor mu?
Doğuş Yayın Grubu satılıyor mu? Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan Doğuş Yayın Grubu'yla ilgili satış iddiaları, bir kez daha konuşulmaya başlandı.
29.05.2017 Televizyon
Digiturk'te büyük değişim!
Digiturk'te büyük değişim! Süper lig'in yayın haklarını elinde bulunduran DigiTürk'te büyük değişim kapıda!
26.05.2017 Süper Lig
BeIN Sports'ta flaş ayrılık!
BeIN Sports'ta flaş ayrılık! Spor Toto Süper Lig'in yayıncısı olan beIN Sports'ta flaş bir ayrılık gerçekleşti.
9.03.2017 Futbol
Medya dünyasında bomba gelişme! Star grubu satılıyor
Medya dünyasında bomba gelişme! Star grubu satılıyor Medya sektöründe taşlar yerinde oynadı. Star grubunun tepe ismi Ferit Şahenk, sahibi olduğu Star, NTV, NTV Spor'u satma kararı aldı. Kanalın yeni sahibinin ise Katarlı beIN grubu olacak. Şahenk kar ortağı olarak kalacak. Şahenk'in TV8'de de yüzde 30 ortaklığı bulunuyor.
23.02.2017 Televizyon
beIN Sports'ta sürpriz ayrılık!
beIN Sports'ta sürpriz ayrılık! Lig TV'nin kuruluşundan beri Şansal Büyüka'nın ekibinde görev alan Murat Açıkgöz'ün, beIN Sports'la yolları ayrıldı.
23.09.2021 Süper Lig
Beşiktaş Atiker Konyaspor maçı özeti 5-1 (BJK'den muhteşem goller)
Beşiktaş Atiker Konyaspor maçı özeti 5-1 (BJK'den muhteşem goller) Spor Toto Süper Lig’de 19. haftasında Beşiktaş, Vodafone Arena'da Atiker Konyaspor'u ağırladı. Beşiktaş Atiker Konyaspor maçında tam 6 gol oldu. Cenk Tosun hat-trick yaparak maça damgasını vurdu. İşte Beşiktaş Atiker Konyaspor maçı özeti...
24.09.2021 Beşiktaş
Sinan Engin Beyaz TV'den ayrılıyor mu?
Sinan Engin Beyaz TV'den ayrılıyor mu? Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programı yorumcusu Sinan Engin'e flaş teklif...
13.01.2017 Futbol
Tarihi karar! Süper Lig maçları...
Tarihi karar! Süper Lig maçları... beIN Media Group tarafından satın alınan ve Ağustos 2016'dan bu yana yeni sahiplerince yönetilen Digiturk platformunun en gözde kanalı Lig TV'nin ismi gece saat 12 itibari ile tarih oldu.
13.01.2017 Süper Lig
Lig TV tarih oluyor!
Lig TV tarih oluyor! Süper Lig, Premier Lig, Serie A gibi dünya devlerinin boy gösterdiği liglerin yayıncı kuruluşu olan Lig TV tarihe karışıyor. 2000-2001 sezonu devre arasından bu yana Süper Lig'in yayıncılığını üstlenen Lig TV'nin ismi değişiyor. Digiturk platformunun yeni sahibi beIN Media, Lig TV kanallarının ismini değiştiriyor.
23.09.2021 Süper Lig
Beşiktaş, Ersan Adem Gülüm'ü geri getirtiyor
Beşiktaş, Ersan Adem Gülüm'ü geri getirtiyor Beşiktaş, Çin'e sattığı Ersan Adem Gülüm ile yeniden temasa geçerek defansa takviye yapmak istiyor.
9.01.2017 Beşiktaş
Uğur Meleke Tivubu’dan ayrıldı
Uğur Meleke Tivubu’dan ayrıldı Ünlü spor yorumcusu Uğur Meleke, bir yıldır çalıştığı Tivubu’dan ayrıldığını açıkladı.
23.09.2021 Süper Lig
Fikret Orman: Eto'o transferi kısmetse olur
Fikret Orman: Eto'o transferi kısmetse olur Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Antalyasporlu Samuel Eto'oyla ilgili olarak, "Onunla ilgilenmiyoruz desek yalan olur. Transfer de kısmetse olur" açıklamasını yaptı.
24.09.2021 Beşiktaş
Galatasaray'a büyük şok! İkisi birden...
Galatasaray'a büyük şok! İkisi birden... Galatasaray'da kalecilere nazar değdi. Sarı kırmızılıların iki kalecisi Fernando Muslera ve Cenk Gönen sakatlandı.
24.09.2021 Galatasaray
Ve Digiturk'ten açıklama geldi
Ve Digiturk'ten açıklama geldi Lig TV’nin efsane programı Maraton’da kan değişikliğine gidileceği iddialarının ardından Digiturk, sosyal medya üzerinden bir açıklama yayınladı.
23.09.2021 Süper Lig
Tümer Metin gidiyor, Gullit geliyor!
Tümer Metin gidiyor, Gullit geliyor! Lig Tv’nin efsane programı Maraton’da kan değişikliğine gidileceği öğrenildi.
23.09.2021 Süper Lig

Benzer Haber Etiketleri

Lig Tv ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lig tv haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.