Lg G Flex

Lg G Flex

Son dakika LG G Flex haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan LG G Flex ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını LG G Flex haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lg G Flex

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lg g flex gelişmeleri de dahil olmak üzere 11 lg g flex haberi bulunmuştur. Tüm lg g flex haberleri aşağıda listelenmiştir.
LG G Flex 3’ü CES 2016’da görmeyeceğiz
LG G Flex 3’ü CES 2016’da görmeyeceğiz LG bu yılki CES etkinliğinde kavisli ekrana sahip G Flex 3'nn duyurusunu gerçekleştirmeyecek. Telefonun bunun yerine mart ayında tanıtılacak.
15.12.2015 Bilim ve Teknoloji
LG G3 Flex mart ayında tanıtılacak
LG G3 Flex mart ayında tanıtılacak LG bu yılki CES etkinliğinde kavisli ekrana sahip G Flex 3'nn duyurusunu gerçekleştirmeyecek. Telefonun bunun yerine mart ayında tanıtılacak.
15.12.2015 Bilim ve Teknoloji
Knock Code özelliğİ LG G2 için yayınlandı
Knock Code özelliğİ LG G2 için yayınlandı İlk olarak Güney Kore''de başlayan güncellemenin kısa süre içerisinde dünya geneline yayılması bekleniyor.
5.04.2014 Bilim ve Teknoloji
LG G Flex''in küresel lansmanı 3 Aralık''ta gerçekleşecek!
LG G Flex''in küresel lansmanı 3 Aralık''ta gerçekleşecek! Telefonun ülkemiz kullanıcılarına da sunulması bekleniyor.
30.11.2013 Bilim ve Teknoloji
Galaxy Round kaç adet sattı!
Galaxy Round kaç adet sattı! Şu an için sadece Güney Kore''de satışa sunulan kavisli ekrana sahip telefonun ilk gelen satış rakamları beklentinin altında kaldı.
27.11.2013 Bilim ve Teknoloji
LG G Flex ne kadar dayanıklı?
LG G Flex ne kadar dayanıklı? LG G Flex''e çizik ve ağırlık testi yapıldı.
19.11.2013 Bilim ve Teknoloji
LG''nin esnek telefonu dünya pazarına açılıyor
LG''nin esnek telefonu dünya pazarına açılıyor Avrupa pazarına uğrayacak telefonun ülkemizde de satışa sunulması bekleniyor.
6.11.2013 Bilim ve Teknoloji
İşte LG''nin esnek ekranlı akıllı telefonu!
İşte LG''nin esnek ekranlı akıllı telefonu! LG''nin esnek ekranlı akıllı telefonunun görüntüsü sızdırıldı.
23.10.2013 Bilim ve Teknoloji
Philips'ten dev ekranlı akıllı telefon
Philips'ten dev ekranlı akıllı telefon Philips yeni ürünü özellikleri itibariyle bir telefon, görünümü itibariyle ise bir tablet.
25.01.2016 Bilim ve Teknoloji
Cep sahibini tanıyacak!
Cep sahibini tanıyacak! Las Vegas’ta dün kapılarını açan dünyanın en büyük tüketici elektroniği fuarı CES 2014’te 3 bin 200 şirket cep telefonundan akıllı eve, otomotivden tablete, kameradan kulaklığa her alanda en yeni teknolojilerini sergiliyor...
8.01.2014 Ekonomi
Kavisli ekrana sahip LG G Flex duyuruldu
Kavisli ekrana sahip LG G Flex duyuruldu Kasım ayı içerisinde Güney Kore''de satışa sunulacak telefonun küresel pazara çıkıp çıkmayacağı ise henüz bilinmiyor.
28.10.2013 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Lg G Flex ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lg g flex haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.