Leyla Aydemir

Leyla Aydemir

Son dakika Leyla Aydemir haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Leyla Aydemir ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Leyla Aydemir haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Leyla Aydemir

haberleri sayfasında son dakika yaşanan leyla aydemir gelişmeleri de dahil olmak üzere 108 leyla aydemir haberi bulunmuştur. Tüm leyla aydemir haberleri aşağıda listelenmiştir.
Minik Leyla'nın ölümüyle ilgili davada flaş gelişme! 'Elbiseleri yoktu'
Minik Leyla'nın ölümüyle ilgili davada flaş gelişme! 'Elbiseleri yoktu' Ağrı'da, kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan Leyla Aydemir'in (4) ölümüne ilişkin yargılanan 7 sanık hakkında mahkemenin verdiği beraat kararına, aile, avukatları aracılığıyla itiraz etti.
25.11.2021 Yaşam
Minik Leyla cinayetinde karar çıktı! Korkunç detay: Kayınpederimle birlikte olduğum...
Minik Leyla cinayetinde karar çıktı! Korkunç detay: Kayınpederimle birlikte olduğum... Ağrı'da kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan Leyla Aydemir (4) davasında gerekçeli karar açıklandı. 1'inci Ağır Ceza Mahkemesi 7 sanığın da üzerine atılı suçu işlediklerine dair kesin ve inandırıcı delil elde edilemediğinden beraatlarına karar verildiğini açıkladı. Gerekçeli kararda ise anne Şükran Aydemir'in ifadesi ortaya çıktı. Aydemir'in ifadesinde "Bu işi aile içinden birinin yaptığını düşünüyorum. Kayınvalidem, sürekli olarak kayınpederim ile birlikte olduğuma yönelik iftira atıyordu" dedi.
14.11.2021 Gündem
Leyla Aydemir cinayeti davasında yeni gelişme! Ses kayıtları...
Leyla Aydemir cinayeti davasında yeni gelişme! Ses kayıtları... Ağrı'da, yeğeni Leyla Aydemir'i (4) öldürdüğü iddia edilen amcası Yusuf Aydemir, hakkında verilen ağırlaştırılmış müebbet ve 4 yıl hapis cezasının Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi 1'inci Ceza Dairesi'nce bozulmasının ardından bugün ikinci kez hakim karşısına çıktı. Duruşmada, Aydemir ile birlikte tüm sanıkların beraatine karar verildi.
8.10.2021 Yaşam
Leyla Aydemir davasında şok eden ses kaydı detayı! Leyla'nın sesi...
Leyla Aydemir davasında şok eden ses kaydı detayı! Leyla'nın sesi... Leyla Aydemir davasında son dakika gelişmesi. 3 yıl önce Ağrı'da kaybolduktan 18 gün sonra cesedi bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümüne ilişkin "kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan amca Yusuf Aydemir ile beraatine hükmedilen 6 sanığın yargılamalarına yeniden başlandı. Aydemir'in kaybolduğu süre zarfında iddiaya göre arama çalışması yapan AFAD ekiplerinin kilerde Leyla'nın sesini duyduğunu ancak amca Yusuf Aydemir'in AFAD çalışanına 'ses etme duyulursa beni öldürürler' dediğini söyledi.
28.05.2021 Gündem
Leyla Aydemir cinayetinde yeni gelişme
Leyla Aydemir cinayetinde yeni gelişme Ağrı'da 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölü bulunmasına ilişkin davada ailenin avukatlığını yapan Erdoğan Tunç, yeniden görülecek davada otopsi tutanağı ile sonraki raporlar arasında açıklanmamış noktalar bulunması nedeniyle yeniden otopsi yapılması talebinde bulunacaklarını bildirdi.
22.12.2020 Yaşam
Leyla Aydemir davasında beraat verildi! Leyla Aydemir olayı nasıl olmuştu?
Leyla Aydemir davasında beraat verildi! Leyla Aydemir olayı nasıl olmuştu? Ağrı'da, kaybolduktan 18 gün sonra ölü bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir cinayetinde 4 yıl hapis cezası verilen amca Yusuf Aydemir'le ilgili karar Erzurum Bölge Adliye Mahkemesi 1'inci Ceza Dairesi tarafından bozularak, beraatini talep etti. 1'inci Ceza Dairesi istinaf kararında Yusuf Aydemir'in tahliyesine karar verdi. Leyla Aydemir’in katili Yusuf Aydemir’in tahliye edilmesinin ardından Leyla Aydemir olayı ve davası hakkındaki merak edilenler de arttı. Leyla Aydemir nasıl öldürülmüştü, olay nasıl oldu?
22.12.2020 Gündem
Leyla Aydemir davasında karar!
Leyla Aydemir davasında karar! Leyla Aydemir davasında karar çıktı. Amca Yusuf Aydemir cinayet suçundan ağırlaştırılmış müebbet ve 'cebir ve hileyle kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' suçundan 4 yıl hapis cezasına çarptırılırken, diğer 6 sanık beraat etti.
2.10.2020 Gündem
Leyla Aydemir olayı son durum! Leyla Aydemir cinayetinde savcı mütalaasını tamamladı!
Leyla Aydemir olayı son durum! Leyla Aydemir cinayetinde savcı mütalaasını tamamladı! Ağrı merkeze bağlı Bezirhane köyünde dedesinin evine ailesi ile birlikte giden ve 15 Haziran 2018 tarihinde kaybolduktan 18 gün sonra cenazesi bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir davasında savcı mütalaasını tamamladı. İşte Leyla Aydemir olayı son durum…
20.06.2020 Gündem
Leyla cinayetinde korkunç detaylar! Kıyafetsiz olduğunu...
Leyla cinayetinde korkunç detaylar! Kıyafetsiz olduğunu... Ağrı'da, 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeninin bulunmasıyla ilgili tutuklu yargılanan amca Yusuf Aydemir (43) ile akrabaları Mehmet Ali Aydemir (33) ve köylüleri Besim Dursun (48) hakkında mütaalasını tamamlayan Cumhuriyet savcısı, 3 sanığın fikir ve eylem birliği içerisinde Leyla'yı öldürdüklerinin anlaşıldığını belirterek, ağırlaştırılmış müebbet ile 14'er yıla kadar hapis cezası verilmesini istedi. Tutuksuz sanıklar Ayşe Artam (38) ve Yıldırım Artam (41) hakkında cinayete ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma suçuna yardımdan 29 yıl 4'er aya kadar hapis cezası talep eden savcı, amca Musa Aydemir (29) ile Besim Dursun'un eşi Hatun Dursun'un (56) ise beraat ettirilmesini istedi.
17.06.2020 Gündem
Leyla Aydemir'in annesi duruşma salonunu terk etti!
Leyla Aydemir'in annesi duruşma salonunu terk etti! Ağrı’da kaybolduktan 18 gün sonra cesedi bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir cinayetiyle ilgili görülen davada anne Şükran Aydemir, mahkeme başkanına ''Farz edin ki Leyla sizin kızınız” diyerek duruşma salonunu terk etti.
21.02.2020 Yaşam
Leyla Aydemir cinayetinde gizli tanıktan şok iddia!
Leyla Aydemir cinayetinde gizli tanıktan şok iddia! Ağrı'da bayram ziyareti için gittiği dedesinin köyünde kaybolan ve 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in öldürülmesine ilişkin ifade veren bir gizli tanık, Leyla'nın öldürülmeden kısa süre önce tutuklu sanık olan amcası Yusuf Aydemir'in yanında olduğunu öne sürdü.
20.02.2020 Yaşam
Leyla Aydemir'in öldürülmesiyle ilgili tutuklu yargılanan bir sanık tahliye edildi
Leyla Aydemir'in öldürülmesiyle ilgili tutuklu yargılanan bir sanık tahliye edildi Ağrı'da, bayram ziyareti için gittiği dedesinin köyünde kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümüne ilişkin 2'si tutuklu 7 sanığın yargılandığı davada tutuklu sanıklardan biri tahliye edildi.
19.12.2019 Gündem
Mahkeme başkanından tepki: Çok ciddiyetsiz bir adamsın
Mahkeme başkanından tepki: Çok ciddiyetsiz bir adamsın Ağrı’da kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir’in başlayan davasında ifade veren anne Şükran Aydemir, şikayetçi oldu.
20.09.2019 Yaşam
Leyla Aydemir'in ölümüyle ilgili davada akılalmaz olay
Leyla Aydemir'in ölümüyle ilgili davada akılalmaz olay Ağrı'da Leyla Aydemir’in (4) geçen yıl kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeninin bulunmasıyla ilgili 1’i tutuklu 7 sanığın yargılanmasına başlandı. Küçük kızın ailesinin dün avukatlarının bürosuna giderek, "Biz şikayetçi olmayacağız, sen davaya gelme" dediği ortaya çıktı. Bu nedenle avukatlarının katılmadığı duruşmada hazır bulunan anne- babaya, mahkeme heyeti, şikayetçi olup olmadığını soracak.
20.09.2019 Yaşam
Minik Leyla'nın ölümünde çarpıcı detay!
Minik Leyla'nın ölümünde çarpıcı detay! Ağrı'da, Leyla Aydemir'in (4) geçen yıl kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeninin bulunmasıyla ilgili hazırlanan iddianamede, baba Nihat Aydemir'in kuzeni Erol Dursun'un ifadesi ortaya çıktı. Leyla'nın ölümünün ardından aşiret reisinin katılımıyla toplantı yapıldığını belirten Dursun, "Olayı kapatmak amacıyla kızın kendisinin 18 gün boyunca yürüyerek gittiği şeklinde yayılması ve köylülere de konunun böyle aktarılması kararı aldıklarını duydum" dedi.
2.08.2019 Gündem
Leyla'nın ailesine DNA testi yapılmış
Leyla'nın ailesine DNA testi yapılmış Ağrı'da, geçen yıl kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümüyle ilgili hazırlanan iddianamede, ailesine yapılan yapılan DNA incelemesinin sonucu yer aldı. Gelen bir ihbar üzerine, anne Şükran, baba Nihat ve amca Musa Aydemir'den örnekler alındı. İstanbul Adli Tıp Kurumu'nda yapılan incelemede Leyla Aydemir'in annesinin yüzde 99,99 ihtimalle Şükran, babasının ise yine yüzde 99,99 ihtimalle Nihat Aydemir olduğu belirlendi. Tutuksuz sanık Musa Aydemir'in, ihbarda iddia edilenin aksine, Leyla Aydemir'in biyolojik babası olmadığı tespit edildi.
10.07.2019 Yaşam
Leyla'yı öldürdükten sonra soğuk ortamda tutmuşlar
Leyla'yı öldürdükten sonra soğuk ortamda tutmuşlar Ağrı'da, geçen yıl kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümüyle ilgili hazırlanan iddianamede çarpıcı detaylara yer verildi. İddianamede, şüphelilerin Leyla'yı öldürüldükten sonra cesedini bir süre soğuk bir ortamda tuttukları, ailesi ve yakın çevresi şüphelenmesin diye cesedini Bezirhane köyüne yaklaşık 2,5 km mesafede bulunan dere yatağı civarına attıkları belirtildi.
26.06.2019 Yaşam
Minik Leyla, bulunmadan 6-7 gün önce hayatını kaybetmiş...
Minik Leyla, bulunmadan 6-7 gün önce hayatını kaybetmiş... Ağrı'da bayram için gittiği dedesinin köyünde kaybolan ve 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümüyle ilgili hazırlanan bilirkişi raporunda, ceset üzerinde bulunan böcek üzerinde yapılan incelemeye göre, Aydemir'in bulunduğu günden 6-7 gün önce öldüğünün anlaşıldığı kaydedildi.
21.06.2019 Gündem
İddianame tamamlandı
İddianame tamamlandı Ağrı'da bayram ziyareti için gittiği dedesinin köyünde kaybolan ve 18 gün sonra arazide cesedi bulunan yaşındaki Leyla Aydemir cinayeti ile ilgili olarak 7 kişi hakkında ağırlaştırılmış müebbet talebiyle dava açıldı.
21.06.2019 Gündem
Ana yürekleri paramparça
Ana yürekleri paramparça Ağrı’da kaybolduktan 18 gün sonra ölü bulunan Leyla Aydemir’in annesi Aysel Aydemir, Kars’ta kaybolduktan 7 gün sonra cesedi bulunan Sedanur Güzel’in annesini ziyaret ederek acısını paylaştı.
23.09.2018 Gündem
Leyla'nın annesinden Sedanur'un annesine taziye ziyareti
Leyla'nın annesinden Sedanur'un annesine taziye ziyareti Ağrı'da dedesinin köyünde kaybolduktan 18 gün sonra ölü bulunan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in annesi Aysel Aydemir, Kars'ın Kağızman ilçesinde kaybolduktan 7 gün sonra cesedi bulunan 9 yaşındaki Sedanur Güzel'in annesi Handan Güzel'i ziyaret ederek acısını paylaştı.
23.09.2018 Yaşam
Minik Leyla'nın katil zanlısı Elazığ'a nakledildi
Minik Leyla'nın katil zanlısı Elazığ'a nakledildi Ağrı'da kaybolduktan 18 gün sonra cesedi bulunan 3 yaşındaki Leyla Aydemir'in ölümüne ilişkin tutuklanan zanlı, güvenlik gerekçesiyle Elazığ'daki cezaevine sevk edildi
6.08.2018 Gündem
Minik Leyla'nın babasından kötü haber
Minik Leyla'nın babasından kötü haber Ağrı'da kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan minik Leyla'nın babası Nihat Aydemir, otomobil çarpması sonucu yaralandı
31.07.2018 Yaşam
Son dakika: Leyla cinayetinde tutuklanan kuzenin tahliye talebine ret
Son dakika: Leyla cinayetinde tutuklanan kuzenin tahliye talebine ret Ağrı'da Leyla Aydemir'in kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeninin bulunmasının ardından, 'çocuğu kasten öldürme' suçundan tutuklanan baba Nihat Aydemir'in amcasının oğlu Mehmet Aydemir'in tutukluluk kararına itiraz, reddedildi. Zanlı için 'zorunlu müdafi' görevlendirildiği belirtildi.
25.07.2018 Gündem
Leyla’nın faili tek kişi değil
Leyla’nın faili tek kişi değil Ağrı’da kaybolduktan 18 gün sonra cansız bedeni bulunan 4 yaşındaki Leyla’nın dosyasına bakan Baro Başkanı Avukat Ali Artuk ‘Ortada organizasyon olduğu kanaatindeyim’ dedi
22.07.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Leyla Aydemir ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki leyla aydemir haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.