Leonardo Araujo

Leonardo Araujo

Son dakika Leonardo Araujo haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Leonardo Araujo ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Leonardo Araujo haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Leonardo Araujo

haberleri sayfasında son dakika yaşanan leonardo araujo gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 leonardo araujo haberi bulunmuştur. Tüm leonardo araujo haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hamzaoğlu, Süper Lig'e geri döndü!
Hamzaoğlu, Süper Lig'e geri döndü! ANTALYASPOR ile 1.5 yıllığına anlaşan Hamza Hamzaoğlu, yeni takımıyla ilk antrenmanını gerçekleştirdi. 10 Ocak'ta yapılak seçimli genel kurul yapılacağını belirten Hamzaoğlu, "Yeni yönetim geldiğinde bizle çalışmak istemezse biz onların elini rahatlatırız" dedi.
4.01.2018 Antalyaspor
İşte Igor Tudor'un yeni takımı...
İşte Igor Tudor'un yeni takımı... Galatasaray'dan ayrılan Igor Tudor'a Antalyaspor'dan teklif geldi
20.12.2017 Antalyaspor
Süper Lig'de flaş istifa! Vedalaşıp ayrıldı...
Süper Lig'de flaş istifa! Vedalaşıp ayrıldı... Antalyaspor Kulübü, teknik direktör Leonardo ile karşılıklı anlaşarak yolları ayırdıklarını resmen açıkladı.
7.12.2017 Antalyaspor
"Hak etmediğimiz bir mağlubiyet"
"Hak etmediğimiz bir mağlubiyet" Antalyaspor Teknik Direktörü Leonardo Araujo ise hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, şunları söyledi:
4.12.2017 Antalyaspor
CANLI! Trabzonspor - Antalyaspor
CANLI! Trabzonspor - Antalyaspor Süper Lig'in 14. haftasında Trabzonspor ile Antalyaspor karşılaşıyor.
4.12.2017 Trabzonspor
Leonardo: "Futbol adına her şeyi yaptık ama olmadı"
Leonardo: "Futbol adına her şeyi yaptık ama olmadı" Süper Lig’in 13. haftasında sahasında Fenerbahçe’ye 1-0 yenilen Antalyaspor’da Teknik Direktör Leonardo Araujo, “Eksik olan tek şey goldü. Futbol adına her şeyi yaptık ama olmadı. Ben takımımı tebrik etmek istiyorum" dedi.
26.11.2017 Antalyaspor
Kanarya'yı Guliano sırtladı
Kanarya'yı Guliano sırtladı Süper Lig'in 13. haftasında Antalyaspor'a konuk olan Fenerbahçe, Guliano'nun tek golüyle maçı kazanarak puanını 23'e çıkardı.
26.11.2017 Fenerbahçe
Antalyaspor'da F.Bahçe maçı öncesi 4 eksik
Antalyaspor'da F.Bahçe maçı öncesi 4 eksik ANTALYASPOR'un Fenerbahçe ile sahasında oynayacağı maçta Salih, Zeki, Sandro ve Djourou sakatlığı nedeniyle forma giyemeyecek.
23.11.2017 Fenerbahçe
"Rakibimizin müthiş yıldızı vardı"
"Rakibimizin müthiş yıldızı vardı" Süper Lig'in 11'inci haftasında Antalyaspor sahasında Kardemir Karabükspor'u 2-1 yendi.
4.11.2017 Antalyaspor
Leonardo Araujo:"Ağır bir skor"
Leonardo Araujo:"Ağır bir skor" Antalyaspor Teknik Direktörü Leonardo Araujo, Bursaspor’a karşı ağır bir mağlubiyet aldıklarını belirterek, "Kırmızı kart bence ağır oldu. Gol yiyene kadar iyi oynamaya çalıştık. 4-0 gibi ağır bir skorla sahadan ayrıldık" dedi.
29.10.2017 Antalyaspor
"Acı çekerek bugünlere geldik"
"Acı çekerek bugünlere geldik" Süper Lig 9'uncu hafta maçında Antalyaspor Kasımpaşa'yı 2-1 yendi.
20.10.2017 Antalyaspor
Antalyaspor'un yeni hocası Leonardo!
Antalyaspor'un yeni hocası Leonardo! Antalyaspor'da Rıza Çalımbay'dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna Leonardo getirildi.
22.09.2017 Antalyaspor
G.Saray'a sürpriz hoca adayı!
G.Saray'a sürpriz hoca adayı! Brezilyalı teknik direktör Leonardo Araujo, sosyal medya hesabından Galatasaray'ın hesabını takibe alınca tüm dikkatleri üzerine çekti
24.09.2021 Galatasaray
Leonardo: Bir puan ile dönüyoruz
Leonardo: Bir puan ile dönüyoruz Kendileri için zor bir maç olduğunu dile getiren Antalyaspor Teknik Direktörü Leonardo De Araujo, "bir puan ile Antalya’yla dönüyoruz'' dedi.
18.11.2017 Süper Lig
Leonardo: Toparlanmamız gerek
Leonardo: Toparlanmamız gerek Antalyaspor'un yeni teknik direktörü Leonardo De Araujo, 3-1 kaybedilen Demir Grup Sivasspor maçı sonrası, "Bu şekilde başlamak istemezdim. Eksikliklerimiz var. Bunları en yakın zamanda gidereceğiz" dedi.
30.09.2017 Antalyaspor
Antalyaspor Leonardo'yu resmen açıkladı!
Antalyaspor Leonardo'yu resmen açıkladı! Antalyaspor yeni teknik direktörü Leonardo'yu resmen duyurdu.
28.09.2017 Antalyaspor
Antalyaspor galibiyetle tanıştı!
Antalyaspor galibiyetle tanıştı! Süper Lig'in 6. haftasında Antalyaspor evinde konuk ettiği Osmanlıspor'u 3-0 mağlup ederek ligdeki ilk 3 puanını aldı.
25.09.2017 Antalyaspor
Kjaer’e Lille kancası
Kjaer’e Lille kancası Takımın başına Bielsa’yı getirip, transfere şimdiye kadar 65 milyon Euro harcayan Fransız ekibi; eski yıldızı Simon Kjaer için düğmeye bastı.
19.07.2017 Fenerbahçe
PSG' de yaprak dökümü!
PSG' de yaprak dökümü! Fransa 1. Lig (Ligue 1) takımlarından Paris Saint Germain'in (PSG) sportif direktörü Leonardo Nascimento de Araujo, istifa etti.
10.07.2013 Futbol
Süper Lig'de transfer pazarı
Süper Lig'de transfer pazarı Transfer döneminin sona ermesiyle Lig takımlarındaki giden ve gelen oyunculardaki son durum
5.09.2007 Futbol
Turkcell Super Lig'in  transfer  dosyası
Turkcell Super Lig'in transfer dosyası 11 Haziran'da başlayan transfer döneminde, takımların aldığı ve gönderdiği futbolcuların listesi...
7.08.2007 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Leonardo Araujo ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki leonardo araujo haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.