Lefter Küçükandonyadis

Lefter Küçükandonyadis

Son dakika lefter küçükandonyadis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan lefter küçükandonyadis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını lefter küçükandonyadis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Lefter Küçükandonyadis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan lefter küçükandonyadis gelişmeleri de dahil olmak üzere 297 lefter küçükandonyadis haberi bulunmuştur. Tüm lefter küçükandonyadis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kadıköy'de Fenerbahçe efsanelerinin heykelleri kaldırıldı
Kadıköy'de Fenerbahçe efsanelerinin heykelleri kaldırıldı Sarı-lacivertli kulübün efsane futbolcuların heykelleri, yer değişikliği kararı sonrasında sökülerek depoya kaldırıldı.
14.04.2024 Fenerbahçe
Kadıköy Yoğurtçu Parkı'ndaki Fenerbahçe efsanelerinin heykelleri kaldırıldı! İşte nedeni? 5. heykel geliyor
Kadıköy Yoğurtçu Parkı'ndaki Fenerbahçe efsanelerinin heykelleri kaldırıldı! İşte nedeni? 5. heykel geliyor Fenerbahçe'nin efsanevi isimleri Lefter Küçükandonyanis, Can Bartu ve Alex De Souza'nın Kadıköy Yoğurtçu Parkı'nda bulunan heykelleri, bulundukları yerden kaldırıldı.
2.04.2024 Fenerbahçe
Puşkaş Ergun Öztuna kimdir, nereli, neden öldü? Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Öztuna hangi takımlarda oynadı?
Puşkaş Ergun Öztuna kimdir, nereli, neden öldü? Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Öztuna hangi takımlarda oynadı? Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Ergun Öztuna hayatını kaybetti. Süper Lig'de Fenerbahçemizin ilk golünü kaydeden, 1957’de İstanbul Ligi’ni kazanan Futbol Takımımıza şampiyonluğu getiren maçta 3. golü atan Ergun Öztuna, Fenerbahçe'nin 103 golle şampiyon olduğu 1988-1989 sezonunda teknik direktör Todor Veselinovic'in yardımcılığını da üstlendi. Peki, Puşkaş Ergun Öztuna kimdir, neden öldü, hastalığı ne?
24.05.2023 Futbol
Türkiye, İskoçya'yı 2-1 mağlup etti
Türkiye, İskoçya'yı 2-1 mağlup etti Diyarbakır'da özel maçta İskoçya'yı ağırlayan A Milli Futbol Takımımız, karşılaşmayı 2-1'lik skorla kazandı. Ay-Yıldızlılar'ın golleri Ozan Kabak ve Cengiz Ünder'le geldi. Rakibin golünü ise John McGinn kaydetti.
16.11.2022 Futbol
Can Bartu kimdir? 'Sinyor' lakaplı Can Bartu kaç doğumlu, kaç yaşında öldü? Kadıköy’e Can Bartu heykeli dikiliyor!
Can Bartu kimdir? 'Sinyor' lakaplı Can Bartu kaç doğumlu, kaç yaşında öldü? Kadıköy’e Can Bartu heykeli dikiliyor! Fenerbahçe Stadı'nın yanındaki Yoğurtçu Parkı'na efsane futbolcular Lefter Küçükandonyadis ve Alex de Souza heykellerinin yanına dün akşam saatlerinde getirilen yeni heykelin bir başka efsane Can Bartu'ya ait olduğu öğrenildi. Elinde basketbol topu, ayağında futbol topu bulunan heykelin açılışının kısa süre içinde yapılması bekleniyor. Peki, Can Bartu kimdir?
29.06.2021 Gündem
Gençlerin derbisinde kazanan Beşiktaş oldu!
Gençlerin derbisinde kazanan Beşiktaş oldu! U-19 Ligi’nin 2. haftasında Beşiktaş deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe’yi 1-0 mağlup etti. Siyah beyazlıların tek golü Emirhan Delibaş'tan geldi.
21.03.2021 Futbol
Fenerbahçe'den koronavirüs açıklaması!  Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin ve Volkan Ballı...
Fenerbahçe'den koronavirüs açıklaması! Emre Belözoğlu, Selçuk Şahin ve Volkan Ballı... Fenerbahçe'den koornavirüs açıklaması geldi. Volkan Ballı, Emre Belözoğlu ve Selçuk Şahin, idmanın basına açık olan bölümünün son anlarında antrenmanı takip eden basın mensuplarının yanına geldi. Sohbet esnasında Ballı, Belözoğlu ve Şahin daha önce yapılan koronavirüs testleri sonunda antikor çıktıklarını belirttiler.
12.11.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'nin efsane ismi Lefter'in eşi Stavrini Küçükandonyadis hayatını kaybetti
Fenerbahçe'nin efsane ismi Lefter'in eşi Stavrini Küçükandonyadis hayatını kaybetti Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter Küçükandonyadis’in eşi Stavrini Küçükandonyadis hayatını kaybetti.
3.10.2020 Gündem
Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Derbi ne zaman? GS FB maçı muhtemel 11'leri
Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? Derbi ne zaman? GS FB maçı muhtemel 11'leri Süper Lig'in 3. haftasında sezonun ilk büyük karşılaşması Galatasaray - Fenerbahçe maçı için nefesler tutuldu. Galatasaray - Fenerbahçe 392. randevuya çıkıyor. Her iki takımın taraflarları Galatasaray Fenerbahçe karşılaşmasının saatini ve kanalını merak ediyor. Peki, Galatasaray - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? GS FB maçı muhtemel 11'leri...
27.09.2020 Gündem
Alex'ten duygulandıran paylaşım
Alex'ten duygulandıran paylaşım Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Alex de Souza, sarı-lacivertlilerin efsane ismi merhum Lefter Küçükandonyadis'in elini öptüğü fotoğrafla Ramazan Bayramı mesajı yayımladı.
24.05.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe yeni formalarını perşembe günü tanıtacak
Fenerbahçe yeni formalarını perşembe günü tanıtacak Fenerbahçe, 2019 - 2020 sezonunda giyeceği yeni formalarını, perşembe günü düzenleyeceği lansmanla taraftarlarına tanıtacak.
16.07.2019 Fenerbahçe
Şükrü Birand için Fenerbahçe'de tören
Şükrü Birand için Fenerbahçe'de tören Vefat eden Fenerbahçe'nin eski milli oyuncusu Birand için kulüp tesislerinde tören yapıldı.
29.06.2019 Fenerbahçe
Galatasaray'dan Şampiyonlar Ligi açıklaması!
Galatasaray'dan Şampiyonlar Ligi açıklaması! Galatasaray Kulübü, UEFA tarafından gönderilen Şampiyonlar Ligi resmi katılım belgesinin kulübe ulaştığını açıkladı.
21.06.2019 Galatasaray
Süper Kupa finali Eryaman'da oynanacak
Süper Kupa finali Eryaman'da oynanacak TFF Süper Kupa finali 7 Ağustos'ta Ankara Eryaman'da oynanacak.
15.06.2019 Galatasaray
Bursaspor'a kötü haber! Takım değeri düşüşe geçti
Bursaspor'a kötü haber! Takım değeri düşüşe geçti Bugünlerde mali kriz ile boğuşan Bursaspor, Süper Lig şampiyonluğu sonrasında yakaladığı ivmeyi istikrarlı hale getiremeyince dibe doğru sürüklendi.
31.05.2019 TFF 1.Lig
PFDK'dan Hasan Şaş'a 8 maç ceza!
PFDK'dan Hasan Şaş'a 8 maç ceza! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Galatasaray Yardımcı Antrenörü Hasan Şaş'a Medipol Başakşehir maçındaki sportmenliğe aykırı hareketi, görevliye yönelik saldırısı ve tekerrürü nedeniyle 8 maç men ve 31 bin 200 TL para cezası verdi.
30.05.2019 Galatasaray
Metin Aşık son yolculuğuna uğurlandı!
Metin Aşık son yolculuğuna uğurlandı! Vefat eden eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Metin Aşık için veda töreni düzenlendi.
30.05.2019 Fenerbahçe
Fatih Terim'in cezası belli oldu!
Fatih Terim'in cezası belli oldu! PFDK, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'e 3 maç men cezası verdi.
28.05.2019 Futbol
Galatasaray'ın 22. şampiyonluk coşkusu
Galatasaray'ın 22. şampiyonluk coşkusu Spor Toto Süper Lig'de sezonu şampiyonlukla tamamlayan sarı kırmızılılar, Türk Telekom Stadyumu'nda kutlama gerçekleştirildi.
25.05.2019 Galatasaray
Kılıçdaroğlu: Ortak amacımız güçlü bir demokrasiyi inşa etmektir
Kılıçdaroğlu: Ortak amacımız güçlü bir demokrasiyi inşa etmektir CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin TBMM Grup Toplantısı'nda, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
21.05.2019 Siyaset
Şampiyonluk kupası İstanbul'a geliyor
Şampiyonluk kupası İstanbul'a geliyor Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu Şampiyonluk Kupası İstanbul'a uğurlandı.
20.05.2019 Galatasaray
Süper Lig rekoru Emre Demir'e geçti!
Süper Lig rekoru Emre Demir'e geçti! İstikbal Mobilya Kayserispor’un 2004 doğumlu oyuncusu Emre Demir, Spor Toto Süper Lig'de forma giyen en genç futbolcu oldu.
20.05.2019 Kayseri Spor
TFF'den Galatasaray'a tebrik
TFF'den Galatasaray'a tebrik Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 2018-2019 Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nda şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'ı tebrik etti.
19.05.2019 Galatasaray
Bakan Albayrak Galatasaray'ı kutladı
Bakan Albayrak Galatasaray'ı kutladı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Galatasaray'ın şampiyonluğunu attığı tweetle kutladı.
19.05.2019 Galatasaray
Bakan Kasapoğlu'ndan Galatasaray'a tebrik
Bakan Kasapoğlu'ndan Galatasaray'a tebrik Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Medipol Başakşehir'i 2-1 yenerek şampiyon olan Galatasaray'ı kutladı.
19.05.2019 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Lefter Küçükandonyadis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki lefter küçükandonyadis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.