Le Guen

Le Guen

Son dakika Le Guen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Le Guen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Le Guen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Le Guen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan le guen gelişmeleri de dahil olmak üzere 164 le guen haberi bulunmuştur. Tüm le guen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bursaspor'dan Kerim Frei atağı!
Bursaspor'dan Kerim Frei atağı! Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor, Başakşehir’de istediği forma şansını bulamayan Kerim Frei’in peşine düştü.
4.01.2019 Futbol
Ali Ay: "Ayrılmayı kafasına koymuş"
Ali Ay: "Ayrılmayı kafasına koymuş" Bursaspor Başkanı Ali Ay, Divan Kurulu’nda gündeme ve transferlere dair çarpıcı açıklamalarda bulundu. Yeşil-beyazlı kulübün borcunu da açıklayan Başkan Ay, transfer ve hakem kararlarında değindi.
25.12.2018 Futbol
Bursaspor'a şok! Transfer yasağı...
Bursaspor'a şok! Transfer yasağı... Paul Le Guen'in birikmiş alacaklarından doğan 3'üncü taksidi hesabına yatmadı. Kısmi transfer yasağı gelen kulüp, ocak ayına kadar ödemeyi yapmazsa kadrosuna oyuncu katamayacak.
7.11.2018 Futbol
Ankaragücü'yle anlaşan Faty'den Bursaspor'a veda
Ankaragücü'yle anlaşan Faty'den Bursaspor'a veda MKE Ankaragücü ile sözleşme imzalayan eski Bursasporlu Ricardo Faty, yeşil beyazlı camiaya veda etti. Faty, "Sizin ’kardeşlerinizden’ biri olarak kalacağım. Görüşmek üzere Bursa" notunu düştü.
28.06.2018 Futbol
Yeni teknik direktör pazartesi açıklanıyor!
Yeni teknik direktör pazartesi açıklanıyor! Bursaspor'un 26-27 Mayıs'ta yapılacak olağan genel kurulunda başkanlık için 3 aday ile birlikte yarışacak mevcut başkan Ali Ay, göreve yeniden seçilmeleri halinde anlaşma sağladıkları yeni teknik direktörü 28 Mayıs Pazartesi açıklayacağını belirterek, "O gün hoca ile hemen birlikte göreve başlayacağız." dedi.
25.05.2018 Futbol
Mustafa Er: "Pablo'suz bir düzene geçilecek"
Mustafa Er: "Pablo'suz bir düzene geçilecek" Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, Batalla’nın takımdan ayrılmasıyla gelecek sezonda yeni bir düzene geçileceğini belirterek, "Doğru bir strateji ve transfer politikası olmalı. Anlık çözümlerden ziyade 4-5 senelik bir plan-proje ile gelinmeli" dedi.
22.05.2018 Futbol
Moussa Sow seriye bağladı
Moussa Sow seriye bağladı Bursaspor’un Senegalli yıldızı Moussa Sow, çıktığı son 3 maçta 3 gole imzasını atarak golcü kimliğine kavuştu. Sakatlığının ardından gerçek seviyesine dönmesinin zaman aldığını ifade eden Sow, "Her zaman daha iyisini yapmaya ve daha iyi olmaya çalışıyorum" dedi.
1.05.2018 Futbol
Bursaspor yeni teknik adamı resmen açıkladı!
Bursaspor yeni teknik adamı resmen açıkladı! Teknik direktör Paul Le Guen'le yollarını ayıran Bursaspor'da göreve sezon sonuna kadar Mustafa Er getirildi.
10.04.2018 Futbol
Tecrübeli teknik adam tesisleri terk etti!
Tecrübeli teknik adam tesisleri terk etti! Bursaspor ile yolları ayrılan Paul Le Guen, Özlüce Tesisleri'nden ayrıldı.
10.04.2018 Futbol
Tecrübeli teknik adamla yollar ayrıldı!
Tecrübeli teknik adamla yollar ayrıldı! Bursaspor’da Fransız teknik direktör Le Guen ile yollar ayrıldı. Bursaspor konuyla ilgili resmi açıklamayı yaptı.
10.04.2018 Futbol
Bursaspor'da Le Guen depremi!
Bursaspor'da Le Guen depremi! Son haftalarda alınan kötü sonuçlarla tehlike çemberine giren Bursaspor'da, Teknik Direktör Paul Le Guen ile ipler kopuyor.
9.04.2018 Futbol
Bursasporlulardan Moussa Sow'a şok!
Bursasporlulardan Moussa Sow'a şok! Bursaspor'da Kasımpaşa karşısında sahaya ilk 11'de çıkan ancak vasatı aşamayıp 75. dakika yerini Kubilay'a bırakan Moussa Sow ıslıklandı.
9.04.2018 Futbol
Le Guen'den ayrılık açıklaması! "Git derlerse..."
Le Guen'den ayrılık açıklaması! "Git derlerse..." Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen, Kasımpaşa'ya kaybettikleri maçın ardından konuştu.
8.04.2018 Futbol
Paul Le Guen: "Etkinlik gösteremedik"
Paul Le Guen: "Etkinlik gösteremedik" Bursaspor Teknik Direktörü Paul Le Guen ise Antalya önünde son dönemdeki deplasman maçlarından farklı bir oyun sergilediklerini savundu.
31.03.2018 Futbol
Bursaspor'da sakat oyuncuların dönüşü sevinç yarattı
Bursaspor'da sakat oyuncuların dönüşü sevinç yarattı Bursaspor'da sakatlığı geçen 4 oyuncu takımla birlikte çalışmalara katılırken, Moussa Sow'un da sakatlığı tamamen geçti.
26.03.2018 Futbol
Alex ve Batalla'yı karşılaştırdı
Alex ve Batalla'yı karşılaştırdı Bursaspor’un 25 yaşındaki oyuncusu kanat oyuncusu Yusuf Erdoğan, “Ben Alex’e karşı oynayamadığım için üzülüyordum ama Batalla’ya karşı oynamak ve Batalla ile aynı takımda oynamak her futbolcuya nasip olacak bir duygu değildi” dedi.
22.03.2018 Futbol
Süper Lig'de bir flaş ayrılık daha!
Süper Lig'de bir flaş ayrılık daha! Son 11 haftada sadece 1 galibiyet elde edebilen yeşifbeyazlılarda yönetim, Fransız çalıştırıcı Le Guen ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. Yerine ise son olarak Alanyaspor'u çalıştıran Safet Susic getirilecek
14.03.2018 Futbol
"Böyle dönemlerin olabileceğini biliyordum"
"Böyle dönemlerin olabileceğini biliyordum" Spor Toto Süper Lig’de 24’üncü haftanın açılış maçında Bursaspor, sahasında Kayserispor’u 1-0’lık skorla yenerek 9 maçlık galibiyet hasretine son verdi.
2.03.2018 Futbol
Ali Ay: "Sow konusunda hata yaptık"
Ali Ay: "Sow konusunda hata yaptık" Bursaspor Başkanı Ali Ay, bu sezon transferde yalnızca Sow konusunda hata yaptıklarını düşündüğü söyledi.
1.03.2018 Futbol
Igor Tudor bombası! Geri dönüyor...
Igor Tudor bombası! Geri dönüyor... Galatasaray'la yolları olaylı bir şekilde ayrılan Igor Tudor, her an Süper Lig'e dönebilir! İşte o gelişme...
27.02.2018 Futbol
Bursaspor, Le Guen ile devam kararı aldı
Bursaspor, Le Guen ile devam kararı aldı Ligde 9 maçtır kazanamayan Bursaspor’da, akşam saatlerinde yapılan yönetim kurulu toplantısında Teknik Direktör Paul Le Guen ile devam kararı alındı.
26.02.2018 Futbol
Bursaspor antrenmanında gerginlik
Bursaspor antrenmanında gerginlik Bursaspor'da Kayserispor maçı hazırlıkları devam ederken Galatasaray maçında sakatlık yaşayan Bogdan Stancu antrenmana katılmadı. Barış Yardımcı ile Alper Berberoğlu ise antrenman esnasında bir tartışma yaşadı.
26.02.2018 Futbol
Toplantının ardından açıklanacak... Yollar ayrılıyor!
Toplantının ardından açıklanacak... Yollar ayrılıyor! Bursaspor'da Fransız teknik adam Paul Le Guen'le yolların ayrılmasının beklendiği öğrenildi.
26.02.2018 Futbol
Bursaspor'da gol sıkıntısı
Bursaspor'da gol sıkıntısı Bursaspor, ligde son 3 maçtır gole hasret kalırken ilk yarıdaki formda oyuncularının sergiledikleri düşüş gözler önüne serildi.
25.02.2018 Futbol
Ersun Yanal bombası! Geri dönüyor...
Ersun Yanal bombası! Geri dönüyor... Son olarak Trabzonspor'da görev yapan ve Bordo-Mavili ekiple yolları ayrılan Ersun Yanal için bomba bir iddia ortaya atıldı.
24.02.2018 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Le Guen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki le guen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.