Laurent Blanc

Laurent Blanc

Son dakika Laurent Blanc haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Laurent Blanc ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Laurent Blanc haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Laurent Blanc

haberleri sayfasında son dakika yaşanan laurent blanc gelişmeleri de dahil olmak üzere 89 laurent blanc haberi bulunmuştur. Tüm laurent blanc haberleri aşağıda listelenmiştir.
Galatasaray'ın eski Fransız orta sahası Nzonzi Al Rayyan'da
Galatasaray'ın eski Fransız orta sahası Nzonzi Al Rayyan'da Galatasaray'da yarım sezon forma giyen Fransız orta saha Nzonzi Al Rayyan ile anlaşmaya vardı.
28.09.2021 Futbol
4 yıl sonra bir takımla anlaşmaya varabildi!
4 yıl sonra bir takımla anlaşmaya varabildi! Fransız teknik adam Laurent Blanc Katar takımlarından Al-Rayyan ile anlaşmaya vardı.
19.12.2020 Fransa
İşte Fenerbahçe'nin takas planı! Genç yıldız için...
İşte Fenerbahçe'nin takas planı! Genç yıldız için... Corona virüs nedeniyle lige verilen arada transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, gelecek sezonun kadrosunu kurmak için kolları sıvadı. Son yıllarda şampiyonluk yarışından uzak kalan sarı-lacivertli takımda, birçok isimle yollar ayrılacak. Yapılacak yeni takviyelerle şampiyonluğa uzanacak kadronun kurulması planlanıyor. Fenerbahçe'nin transfer stratejisinde genç futbolcular da önemli bir yer tutuyor. O isimlerden biri için takas formülü üzerinde çalışılıyor.
14.04.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul'a geldi
Fenerbahçe ile görüşmek için İstanbul'a geldi Fenerbahçe'de Phillip Cocu'nun yerine gelmesi için düşünülen ilk isim olan Jorge Sampaoli'nin avukatı Fernando Barredes, sarı-lacivertli kulüple görüşmek için İstanbul'a geldi.
2.11.2018 Fenerbahçe
Geçiş sürecinde F.Bahçe'nin başında olacak!
Geçiş sürecinde F.Bahçe'nin başında olacak! Geçiş sürecinde takımı altyapının başındaki David Badia’ya emanet etme fikri doğdu. Bir yandan da hoca arayışlarına devam edecek F.Bahçe’de son kararı başkan verecek.
30.10.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Laurent Blanc'a resmi teklif!
Fenerbahçe'den Laurent Blanc'a resmi teklif! Fenerbahçe'de görevden alınan teknik direktör Cocu'nun yerine düşünülen ilk isim Laurent Blanc oldu. Sportif direktör Comollli, yurtdışına gidip Fransız teknik adama teklifini sundu.
30.10.2018 Fenerbahçe
F.Bahçe'nin başına sürpriz isim! Yönetim ikiye bölündü
F.Bahçe'nin başına sürpriz isim! Yönetim ikiye bölündü Cocu'yla yollarını ayıran Fenerbahçe'de teknik direktör adayları arasında bu iki isim ön plana çıkıyor.
29.10.2018 Fenerbahçe
Cocu kalıyor ama b planı Blanc
Cocu kalıyor ama b planı Blanc Hollandalı hoca şimdilik göreve devam edecek. Olası ayrılık durumunda ise alternatifi hazır.
8.10.2018 Fenerbahçe
Blanc'ın maliyeti korkuttu
Blanc'ın maliyeti korkuttu PSG’nin başında başarıdan başarıya koşan Fransız teknik adam Blanc’ın, yüksek bir transfer bütçesi talep ettiği belirlendi.
21.12.2017 Galatasaray
Latovlevici'den teknik direktör açıklaması!
Latovlevici'den teknik direktör açıklaması! Galatasaray'ın sezon başında Kardemir Karabükspor'dan transfer ettiği Iasmin Latovlevici, Tudor'un ayrılışından sakatlığına, Kayserispor'dan başarılı bir sezon geçiren Marius Şumudica'dan Gheorghe Hagi'ye kadar birçok konuda açıklamalarda bulundu.
20.12.2017 Galatasaray
Galatasaray'ın gözdesinden flaş itiraf!
Galatasaray'ın gözdesinden flaş itiraf! Galatasaray'da Igor Tudor'la yolların ayrılmasının ardından gözler gelecek yeni teknik direktöre çevrildi. Listedeki isimlerden biri olan Laurent Blanc, Fransız basınına verdiği röportajda flaş açıklamalarda bulundu.
18.12.2017 Galatasaray
Arda Turan'ın Galatasaray'a transferinde flaş gelişme!
Arda Turan'ın Galatasaray'a transferinde flaş gelişme! Galatasaray Kulübü Eski Yöneticilerinden ve geride bıraktığımız dönemde başkan adayı olan Ahmet Özdoğan, sarı-kırmızılı ekibin gündemini değerlendirdi. Özdoğan, çok çarpıcı açıklamalar yaptı.
8.12.2017 Galatasaray
Çare Terim!
Çare Terim! Beşiktaş yenilgisi sonrasında Igor Tudor'un da suyu ısındı!
3.12.2017 Galatasaray
Dünya Kupası grupları belli oluyor
Dünya Kupası grupları belli oluyor 2018 FIFA Dünya Kupası'nda yer alan 32 takımın grupları, Rusya'nın başkenti Moskova'da yarın düzenlenecek kura çekimi ile belirlenecek.
30.11.2017 Arşiv
Nasri'den itiraf! Beşiktaş ve Galatasaray...
Nasri'den itiraf! Beşiktaş ve Galatasaray... Antalyaspor'un Fransız yıldızı Samir Nasri'nin Canal Plus'a verdiği röportajın ikinci kısmı yayınlanırken, tecrübeli oyuncudan dikkat çeken transfer itirafları geldi.
9.10.2017 Galatasaray
Gerçek çok farklı! Cenk Ergün hızlı başladı!
Gerçek çok farklı! Cenk Ergün hızlı başladı! Fransız basını Sportif Direktör Cenk Ergün’ün Teknik Direktör Blanc’a geldiğini yazdı. Ancak işin gerçeği çok farklı...
12.05.2017 Galatasaray
Şampiyonluk, görevde kalmayı garanti etmiyor
Şampiyonluk, görevde kalmayı garanti etmiyor 1884 yılında kurulan Leicester City'yi, geçen sezon tarihinin ilk şampiyonluğuna taşıyan 65 yaşındaki Ranieri'nin görevine son verildi
24.02.2017 Futbol
Inter yeni hocasını buldu
Inter yeni hocasını buldu Frank de Boer'la yolları ayırmaya hazırlanan Inter'in Laurent Blanc ile anlaşmaya yakın olduğu iddia edildi.
29.10.2016 İtalya
Ünlü futbolcuya hapis cezası
Ünlü futbolcuya hapis cezası PSG'li futbolcu Serge Aurier, polise yumruk attığı suçlamasıyla 2 ay hapse mahkum edildi
26.09.2016 Fransa
Thomas Meunier, PSG’de
Thomas Meunier, PSG’de Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) takımı Paris Saint-Germain (PSG), Belçika'nın Club Brugge ekibinde forma giyen Thomas Meunier'i kadrosuna kattı.
3.07.2016 Futbol
PSG, Emery ile anlaştı
PSG, Emery ile anlaştı Fransa 1. Futbol Ligi'nde (Ligue 1) son 4 yılın şampiyonu Paris Saint-Germain (PSG), Laurent Blanc'dan boşalan teknik direktörlük görevine İspanyol Unai Emery'yi getirdi.
28.06.2016 Futbol
Blanc ile yollar ayrıldı
Blanc ile yollar ayrıldı Ligue 1'de şampiyon Paris Saint-Germain, teknik direktörü Laurent Blanc'la yollarını ayırdığını açıkladı
27.06.2016 Fransa
Unai Emery, Laurent Blanc'ı bekliyor
Unai Emery, Laurent Blanc'ı bekliyor 3 sene üst üste Avrupa Ligi kazandığı Sevilla ile yollarını ayıran Unai Emery, önümüzdeki hafta Fransız ekibi PSG'de göreve başlayacak.
16.06.2016 Fransa
Serge Aurier yine olay çıkardı
Serge Aurier yine olay çıkardı Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Paris Saint Germain'in (PSG) defans oyuncusu Serge Aurier'in, sabaha karşı bir gece kulübünden çıkarken polise hakaret ettiği gerekçesiyle gözaltına alındığı bildirildi.
30.05.2016 Fransa

Benzer Haber Etiketleri

Laurent Blanc ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki laurent blanc haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.