La Galaxy

La Galaxy

Son dakika la galaxy haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan la galaxy ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını la galaxy haber sayfamızda bulabilirsiniz.

La Galaxy

haberleri sayfasında son dakika yaşanan la galaxy gelişmeleri de dahil olmak üzere 151 la galaxy haberi bulunmuştur. Tüm la galaxy haberleri aşağıda listelenmiştir.
Aboubakar'ın yeni takımını duyurdular! Resmi teklif hamlesi
Aboubakar'ın yeni takımını duyurdular! Resmi teklif hamlesi Beşiktaş'ın kadro dışı bıraktığı Vincent Aboubakar için flaş bir transfer iddiası ortaya atıldı. Kamerunlu golcünün transferi için Beşiktaş'la görüşmelere başlanacağı öne sürüldü.
23.01.2024 Beşiktaş
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
18.03.2023 İddaa
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları
Misli.com’da Günün Şifresiz Maç Yayınları Seçili etkinliklerde Süper Oranları kaçırma ! Misli.com’un özel olarak belirlediği etkinliklerin oranlarını arttırarak üyelerine daha yüksek oranlarla ekstra kazanç sağladığı bu kampanyaya sen de dahil ol!
18.05.2022 İddaa
Mesut Özil'e 3 takımdan teklif! Fenerbahçe...
Mesut Özil'e 3 takımdan teklif! Fenerbahçe... Arsenal'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Mesut Özil için flaş bir iddia ortaya atıldı.
11.12.2020 Futbol
Zlatan'dan Ronaldo'ya: Bu bir saçmalık!
Zlatan'dan Ronaldo'ya: Bu bir saçmalık! Kariyerini ABD 1. Ligi ekiplerinden LA Galaxy’de sürdüren Zlatan İbrahimovic, Cristiano Ronaldo’nun yeni bir meydan okuma olarak İtalyan ekibi Juventus’a gitmesini eleştirdi.
15.01.2019 İtalya
Zlatan Ibrahimovic imzayı attı
Zlatan Ibrahimovic imzayı attı Amerikan Birinci Futbol Ligi (MLS) ekibi Los Angeles Galaxy'de İsveçli golcü Zlatan Ibrahimovic'in sözleşmesi bir yıl uzatıldı.
18.12.2018 Futbol
Ibrahimovic 6 aylığına geliyor!
Ibrahimovic 6 aylığına geliyor! Dünyaca ünlü bir golcü için düğmeye basan Başkan Fikret Orman’ın hedefindeki isim Zlatan Ibrahimovic. LA Galaxy forması giyen İsveçli yıldız için önce bütçe oluşturulacak, ardından da menajerinin kapısı çalınacak.
11.12.2018 Beşiktaş
Zlatan'dan LeBron'a olay mesaj!
Zlatan'dan LeBron'a olay mesaj! Kariyerini MLS ekiplerinden Los Angeles Galaxy'de sürdüren İsveçli yıldız Zlatan Ibrahimovic, Cleveland Cavaliers'tan ayrılarak Los Angeles Lakers'a transfer olan LeBron James'e mesaj gönderdi. İsveçli yıldızın Twitter paylaşımı kısa sürede gündem oldu!
2.07.2018 Futbol
Ibrahimovic'ten beklenen Ronaldo açıklaması
Ibrahimovic'ten beklenen Ronaldo açıklaması Şampiyonlar Ligi'nde dün gece oynanan Juventus-Real Madrid maçında unutulmaz 'röveşata' golüne imza atan Ronaldo'ya Zlatan'dan gönderme geldi.
4.04.2018 Şampiyonlar Ligi
LA Galaxy, Ibrahimovic'i açıkladı
LA Galaxy, Ibrahimovic'i açıkladı ABD Futbol Ligi (MLS) ekiplerinden Los Angeles Galaxy, yıldız futbolcu Zlatan Ibrahimovic'i kadrosuna kattığını açıkladı. Kulübün resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşılan videoda İsveçli futbolcunun LA Galaxy formasıyla birlikte görüntüleri bulunuyor.
23.03.2018 Futbol
Zlatan Ibrahimovic imzayı attı! Yeni takımı...
Zlatan Ibrahimovic imzayı attı! Yeni takımı... Sakatlığı nedeniyle bu sezon Manchester United'da yeteri kadar forma giyemeyen Zlatan Ibrahimovic, futbol kariyerine başka bir takımda devam etme kararı aldı.
13.03.2018 Futbol
Fenerbahçe'de forvet yolcuları belli oldu!
Fenerbahçe'de forvet yolcuları belli oldu! Sarı-Lacivertliler’de Robin van Persie ve Fernandao için artık yolun sonu göründü. Van Persie’nin, ABD ya da ülkesi Hollanda’ya, Fernandao’nun da Brezilya’ya dönmesine kesin gözüyle bakılıyor.
17.12.2017 Fenerbahçe
Ya gidecek ya kadro dışı!
Ya gidecek ya kadro dışı! F.Bahçe yönetiminin Robin van Persie konusunda kararı kesin.
14.12.2017 Fenerbahçe
İşte Van Persie'nin yeni takımı
İşte Van Persie'nin yeni takımı Fenerbahçe'de istenmeyen adam olan Hollandalı forvete, LA Galaxy ekibi resmen talip oldu. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Van Persie'nin gitmesine kesin gözüyle bakılıyor.
11.12.2017 Fenerbahçe
İşte Sneijder'in yeni takımı!
İşte Sneijder'in yeni takımı! Galatasaray'ın eski futbolcusu Wesley Sneijder, MLS ekibi LA Galaxy ile anlaşma sağladı.
8.12.2017 Futbol
Ibrahimovic transferi kızışıyor!
Ibrahimovic transferi kızışıyor! Bonservisi elinde olan İsveçli süperstar için Fenerbahçe, içinde bonusların ve reklam paylarının da olduğu yıllık 10 milyon Euro’luk bir bütçe oluşturdu. Sarı-Lacivertliler’in 36 yaşındaki golcünün transferindeki en büyük rakibi ise ABD ekibi LA Galaxy.
26.06.2017 Fenerbahçe
Terry için flaş iddia! Antalyaspor...
Terry için flaş iddia! Antalyaspor... Sezon sonunda Chelsea'den ayrılacağı açıklanan John Terry için İngiliz medyasından büyük bir iddia ortaya atıldı. The Sun'ın iddiasına göre; Antalyaspor, 36 yaşındaki oyuncuya teklif yapmaya hazırlanıyor.
20.04.2017 Antalyaspor
Wesley Sneijder'e ısrar yok!
Wesley Sneijder'e ısrar yok! “Amerika benim için iyi bir opsiyon” diyerek ayrılık mesajı gönderen Wesley Sneijder konusunda yönetim tavrını belirledi. Sezon sonunda Hollandalı yıldıza iyi bir teklif gelirse ve kendisi de gitmek isterse kalması için ısrar edilmeyecek.
30.03.2017 Galatasaray
Robbie Keane, Al Ahli ile idmanda
Robbie Keane, Al Ahli ile idmanda İrlanda futbolunun en önemli figürlerinden olan Robbie Keane, Birleşik Arap Emirlikleri takımı Al Ahli'nin idmanlarında yer aldı.
23.09.2021 Futbol
Galatasaray'da büyük şok! Geldiği gibi gidiyor...
Galatasaray'da büyük şok! Geldiği gibi gidiyor... Galatasaray'ın transfer sezonunun son gününde Los Angeles Galaxy'den transfer ettiği Nigel De Jong, Bundesliga yolcusu.
24.09.2021 Galatasaray
ManU'nun gol makinesi ayrılıyor mu?
ManU'nun gol makinesi ayrılıyor mu? İngiliz basını, Zlatan Ibrahimovic'in MLS ekiplerinden Los Angeles Galaxy'ye transfer olabileceğini yazdı.
16.12.2016 İngiltere
Yönetimin hamlesi işe yaradı! 1 yılda...
Yönetimin hamlesi işe yaradı! 1 yılda... Geçen sezon 3 yıllık maliyeti 12 milyon Euro’yu bulan De Jong’u almayan Galatasaray Yönetimi, bu sezon işi 5 milyon Euro’ya bitirerek önemli ölçüde kâr etti.
24.09.2021 Galatasaray
En düşük SAR değerine sahip telefon...
En düşük SAR değerine sahip telefon... Piyasadaki en popüler akıllı telefonların yaydıkları radyasyon miktarları açıklandı!
27.07.2021 Bilim ve Teknoloji
Koşa koşa geldi
Koşa koşa geldi G.Saray yönetimi, transfer döneminde yaşananları masaya yatırdı.
24.09.2021 Galatasaray
Nigel de Jong'tan duygusal seçim!
Nigel de Jong'tan duygusal seçim! Los Angeles Galaxy’de senede 500 bin dolar kazanan Nigel de Jong, Galatasaray'dan yılda 2.5 milyon euro alacak.
24.09.2021 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

La Galaxy ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki la galaxy haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.