La Casa De Papel

La Casa De Papel

Son dakika la casa de papel haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan la casa de papel ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını la casa de papel haber sayfamızda bulabilirsiniz.

La Casa De Papel

haberleri sayfasında son dakika yaşanan la casa de papel gelişmeleri de dahil olmak üzere 43 la casa de papel haberi bulunmuştur. Tüm la casa de papel haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul’da yaşlanmak istiyor! 'La Casa De Papel'in Berlin'i yatırım yapacak!
İstanbul’da yaşlanmak istiyor! 'La Casa De Papel'in Berlin'i yatırım yapacak! Dünyaca ünlü 'La Casa De Papel' dizisindeki rolüyle bilinen Pedro Alonso, önceki gün İstanbul'a geldi. Gazetecilerle bir araya gelen Alonso, İstanbul'a olan sevgisini dile getirerek burada yaşlanmak istediğini söyledi.
9.01.2024 Televizyon
‘Sürreal’ soygun! Salvador Dali maskesi takıp kuyumcu bastılar! Alarmı duyunca kaçtılar
‘Sürreal’ soygun! Salvador Dali maskesi takıp kuyumcu bastılar! Alarmı duyunca kaçtılar Fenomen dizi ‘La Casa De Papel’deki gibi sürrealist ressam Salvador Dali maskelerini takarak silahla kuyumcu soymaya çalışan 2 soyguncu kamera görüntülerinden yakalanarak tutuklandı. Aramalarda Dali maskeleri de ele geçti.
31.08.2023 Yaşam
Hadise'den dekolteli paylaşım!
Hadise'den dekolteli paylaşım! Son günlerde Mehmet Dinçer'le boşanmasıyla gündemden düşmeyen Hadise sosyal medyada yeni bir paylaşım yaptı. Hadise'nin göğüs dekolteli paylaşımına yorum yağdı.
12.12.2022 Magazin
Merve Boluğur'un katılacağı iddia edilmişti! Acun Ilıcalı, Survivor'da yarışacak bir ismi açıkladı
Merve Boluğur'un katılacağı iddia edilmişti! Acun Ilıcalı, Survivor'da yarışacak bir ismi açıkladı Survivor'un 2023 sezonu için sürpriz haberler art arda geliyor. Bu yıl yepyeni bir format ile ekranlara dönmeye hazırlanan Survivor’a katılacak isimler şimdiden merak uyandırdı. "Survivor’da bu sezon akıl oyunları olacak" diyen Acun Ilıcalı, yarışacak ilk isimlerden birini duyurdu. Yarışma ile ilgili Merve Boluğur iddiası da gündeme geldi.
12.12.2022 Magazin
La Casa de Papel'in Tokyo'su mini şortlu pozlarıyla sosyal medyayı salladı!
La Casa de Papel'in Tokyo'su mini şortlu pozlarıyla sosyal medyayı salladı! La Casa de Papel dizisindeki Tokyo rolüyle hafızalara kazınan Ursula Corbero, Miami'ye gitti. Oyuncunun mini şortuyla paylaştığı karelere milyonlarca beğeni geldi.
12.12.2022 Magazin
La Casa de Papel'in 'Tokyo'su Ursula Corbero saçlarını uzattı, görenler tanıyamadı! 'Bu kim?'
La Casa de Papel'in 'Tokyo'su Ursula Corbero saçlarını uzattı, görenler tanıyamadı! 'Bu kim?' La Casa de Papel dizisindeki Tokyo rolüyle hafızalara kazınan Ursula Corbero, yeni projesi için uzun zamandır kısa şekilde kullandığı saçlarını uzattı. Yeni imajıyla adeta bambaşka birine dönüştü. Oyuncunun paylaşımını görenler tanımakta güçlük çekti.
18.09.2022 Magazin
Darko Peric kimdir? Atatürk dizisine katılan La Casa de Papel'in Helsinki'si Darko Peric kaç yaşında, nereli, hangi dizi ve filmlerde rol aldı?
Darko Peric kimdir? Atatürk dizisine katılan La Casa de Papel'in Helsinki'si Darko Peric kaç yaşında, nereli, hangi dizi ve filmlerde rol aldı? Aras Bulut İynemli'nin başrolünde yer aldığı Disney Plus yapımı Atatürk dizisine La Casa de Papel'in Helsinki'si Darko Peric dahil oldu. Peki, Darko Peric kimdir, kaç yaşında, nereli, hangi dizi ve filmlerde rol aldı?
23.08.2022 Televizyon
Pink Martini konseri ne zaman? Pink Martini Türkiye’ye ne zaman gelecek?
Pink Martini konseri ne zaman? Pink Martini Türkiye’ye ne zaman gelecek? Türkiye'de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Pink Martini, Avrupa turnesi kapsamında Türkiye’ye geliyor. Samurayların aşk şarkılarından 1930’ların Küba müziğine, Fransız şansonlarından Brezilya sokak şarkılarına kadar dinlemesi en keyifli şarkıları seslendiren topluluk, ilk kez China Forbes ve Storm Large’ın sıcak vokali, zengin repertuvarları ve sürprizleri ile hayranlarıyla buluşacak. Peki, Pink Martini konseri ne zaman? Pink Martini Türkiye’ye ne zaman gelecek? İşte detaylar…
22.07.2022 Kültür Sanat
Böylesi filmlerde bile yok! Merkez Bankası'nın kasa dairesinin detayları parmak ısırttı...
Böylesi filmlerde bile yok! Merkez Bankası'nın kasa dairesinin detayları parmak ısırttı... Antalya Muratpaşa’da 1963’te inşa edilen Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası Antalya Şubesi'nde özel anahtarlar, sahte girişler, labirentler, delinmez duvarlar... Binanın restorasyonu sırasında kasa dairesinde ortaya çıkan detaylar, dünyaca ünlü La Casa de Papel dizisinde ‘soygunun beyni’ Profesör karakterine bile parmak ısırtacak türden.
6.07.2022 Gündem
Kerem Bürsin'den, Alvaro Morte ile ortak proje müjdesi!
Kerem Bürsin'den, Alvaro Morte ile ortak proje müjdesi! Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, önceki gece Etiler'de kameralara yansıdı. Muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü isim, La Casa De Papel dizisinde profesör rolü ile Dünya’ya açılan Alvaro Morte ile görüşmesi üzerine konuşarak, ortak bir projenin müjdesini verdi.
25.06.2022 Magazin
La Casa de Papel'in Tokyo'su Ursula Corbero kıyafetiyle olay yarattı!
La Casa de Papel'in Tokyo'su Ursula Corbero kıyafetiyle olay yarattı! Tüm dünyada merakla izlenen La Casa De Papel'in 5. sezon ikinci kısmı yayınlandı. LCDP Tokyo'su Ursula Corbero galaya giydiği kıyafetiyle tüm dikkatleri üzerinde topladı.
5.12.2021 Magazin
Cansu Dere 'ye İspanya'dan başarı ödülü
Cansu Dere 'ye İspanya'dan başarı ödülü Türk-İspanyol Resmi Sanayi ve Ticaret Odası tarafından bu sene altıncısı düzenlenen ödül töreninde, ünlü oyuncu Cansu Dere, Bireysel Başarı Ödülü'nün sahibi oldu.
2.12.2021 Magazin
FETÖ'nün ByLock'taki 'La Casa de Papel' yöntemi deşifre edildi
FETÖ'nün ByLock'taki 'La Casa de Papel' yöntemi deşifre edildi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında bir ByLock kullanıcısından yola çıkılarak Dışişleri Bakanlığında üst düzey görevli 53 örgüt mensubu ile bir mahrem imam deşifre edildi.
14.11.2021 Gündem
Magnum çekiliş 2021 katılım koşulları nelerdir, Magnum çekilişi ne zaman? Magnum çekiliş sonuçları 2021 ne zaman açıklanacak?
Magnum çekiliş 2021 katılım koşulları nelerdir, Magnum çekilişi ne zaman? Magnum çekiliş sonuçları 2021 ne zaman açıklanacak? Magnum Porsche çekilişi detayları yoğun ilgi görüyor. Magnum çubuklarından çıkan kod ile çekilişe katılan vatandaşlar çekilişin yapılacağı zamanı sorguluyor. Magnum ve Porsche markanın işbirliği yaptığı çekilişe bu yıl La Casa De Papel de eklendi. Magnum, 2 Porsche veriyor. Magnum Porsche kampanyası, 1 Nisan 2021 - 30 Eylül 2021 tarihleri arasında düzenleniyor. Peki, Magnum Porsche çekilişine nasıl katılırım? Magnum Porsche çekilişi ne zaman? Magnum çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? Magnum Porsche çekilişi 2021…
11.09.2021 Gündem
La Casa De Papel 5. sezon yayınlandı mı, 3 Eylül saat kaçta yayınlanacak? La Casa de Papel 5. sezon başlıyor
La Casa De Papel 5. sezon yayınlandı mı, 3 Eylül saat kaçta yayınlanacak? La Casa de Papel 5. sezon başlıyor La Casa De Papel 5. sezon ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? İspanya Kraliyet Darphanesi ve İspanya Merkez Bankası soygununu konu edinen La Casa de Papel, final sezonuyla 3 Eylül'de yayında. Netflix, dizinin 5. sezon bölüm isimlerini de duyurdu. Peki, La Casa De Papel 5. sezon saat kaçta yayınlanacak?
3.09.2021 Gündem
Ursula Corbero'dan Türkiye paylaşımı!
Ursula Corbero'dan Türkiye paylaşımı! 'La Casa De Papel' dizisinin yıldız isimlerinden Ursula Corbero da Türkiye'deki yangınlara kayıtsız kalmadı ve sosyal medya hesabından Türkiye için paylaşımda bulundu.
3.08.2021 Magazin
Erol Bulut Fenerbahçe'ye yeşil ışık yaktı
Erol Bulut Fenerbahçe'ye yeşil ışık yaktı Adı sık sık Fenerbahçe ile anılan Alanyaspor Teknik direktörü Erol Bulut, geleceği hakkında açıklamalarda bulundu.
15.04.2020 Fenerbahçe
İstanbul yalan oldu
İstanbul yalan oldu Nesrin Cavadzade'nin Netflix'in İspanyol yapımı fenomen dizisi 'La Casa De Papel'e 'İstanbul' karakteriyle gireceği iddia edilmişti.
18.08.2019 Televizyon
Sosyal medyada 'La Casa De Papel' rüzgarı!
Sosyal medyada 'La Casa De Papel' rüzgarı! Türkiye’de de büyük bir hayran kitlesine kavuşan La Casa de Papel, yeni sezonu ile sosyal medyaya da damgasını vurdu.
6.08.2019 Bilim ve Teknoloji
Nesrin Cavadzade'den bahar temizliği pozu
Nesrin Cavadzade'den bahar temizliği pozu Geçtiğimiz aylarda dünya çapında ilgiyle takip edilen La Casa De Papel dizisinde rol alacağı iddia edilen Nesrin Cavadzade ilginç bir paylaşımda bulundu.
27.04.2019 Magazin
Boğaz'a karşı üç çeşit mantı yedi
Boğaz'a karşı üç çeşit mantı yedi 'La Casa De Papel' dizisinde canlandırdığı 'Berlin' karakterini ile dünya çapında üne kavuşan Pedro Alonso, önceki gece Bodrum Mantı'da görüntülendi.
15.02.2019 Magazin
İstanbul'u keşfediyor
İstanbul'u keşfediyor ‘La Casa de Papel’ dizisinde oynayan Pedro Alonso, GQ Men of the Year 2018’de ‘Yılın Uluslararası Starı’ ödülünü almak için İstanbul’a geldi.
13.02.2019 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

La Casa De Papel ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki la casa de papel haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.