KYK borçları silindi mi? KYK borçları ödeyenler ne olacak, KYK borcu ödeyenlerin faizi silinecek mi?
KYK borçları silindi mi? KYK borçları ödeyenler ne olacak, KYK borcu ödeyenlerin faizi silinecek mi? Yükseköğretim öğrencilerin merakla beklediği KYK kredilerinin faizlerine yönelik yasa teklifi torba yasayla yeniden gündeme geldi. AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, bu borçlara yönelik faizlerin silineceğini aktarırken, bu aftan yararlanıp yaralanamayacağı da merak konusu oldu. Peki, KYK borcu ödeyenlerin faizi silinecek mi? KYK borçları ödeyenler ne olacak?
7.10.2022 Eğitim
KYK faizleri silinecek mi? KYK borçları silinecek mi? KYK borç düzenlemesi gelecek mi?
KYK faizleri silinecek mi? KYK borçları silinecek mi? KYK borç düzenlemesi gelecek mi? Üniversitede öğrenim kredisi alan milyonlarca öğrenciyi ilgilendiriyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan KYK faizlerine ilişkin mesaj geldi. Gözler Pazartesi günü yapılacak Kabine toplantısına çevrildi. Yapılacak düzenlemenin detayları araştırılırken kulislerde yeni faiz hesaplaması ve yeni ödeme takvimi gibi seçeneklerin olduğu konuşuluyor. Peki, KYK faizleri silinecek mi? KYK borçları silinecek mi? KYK borç düzenlemesi gelecek mi? İşte KYK borcu ile ilgili detaylar…
17.07.2022 Eğitim
KYK borçları silinecek mi, en son ne zaman silindi? 2022 KYK affı gelir mi?
KYK borçları silinecek mi, en son ne zaman silindi? 2022 KYK affı gelir mi? KYK affı gelecek mi, KYK borçları silinecek mi? KYK öğrenim kredisini geri ödeyecek olanlara arama motorlarına yönelerek, borçların silinip silinmeyeceğini sorguluyor.  
30.05.2022 Eğitim