KYK borçları silinecek mi, en son ne zaman silindi? 2022 KYK affı gelir mi?
KYK borçları silinecek mi, en son ne zaman silindi? 2022 KYK affı gelir mi? KYK affı gelecek mi, KYK borçları silinecek mi? KYK öğrenim kredisini geri ödeyecek olanlara arama motorlarına yönelerek, borçların silinip silinmeyeceğini sorguluyor.  
30.05.2022 Eğitim
KYK borçları yapılandırma paketi kapsamında siliniyor mu? KYK affı gelecek mi? Borcu olanlar KYK borçlarına af talep ediyor!
KYK borçları yapılandırma paketi kapsamında siliniyor mu? KYK affı gelecek mi? Borcu olanlar KYK borçlarına af talep ediyor! KYK borçları siliniyor mu? Yapılandırma paketi kapsamında gündemden olan maddelerden biri KYK borcu. KYK borcu olanlar, borçların silinip silinmeyeceğini merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile en kapsamlı yapılandırma paketi olarak anılan paket için çalışmalar başladı. Öğrenim kredisi ve KYK borçlarının da yer aldığı paketin içeriği merak ediliyor. Peki KYK affı gelecek mi?
23.10.2020 Eğitim
Cumhurbaşkanı KYK açıklaması! KYK borçları siliniyor mu 2019? |  KYK borcu sorgulama
Cumhurbaşkanı KYK açıklaması! KYK borçları siliniyor mu 2019? | KYK borcu sorgulama KYK borçlarına af geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan Dünya İnsan Hakları Günü kapsamında düzenlenen ‘’Her İnsan Bir Dünya’’ etkinliğinde, KYK konusunda müjdeli bir haberi verdi. Erdoğan, ‘’ Bu şu anda bizim gündemimizde. Değerlendirmesini yapıyoruz.’’ Dedi. Peki, KYK borçları siliniyor mu? KYK borçları ne zaman silinir? İşte detaylar…
11.12.2019 Eğitim