Kwadwo Asamoah

Kwadwo Asamoah

Son dakika Kwadwo Asamoah haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kwadwo Asamoah ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kwadwo Asamoah haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kwadwo Asamoah

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kwadwo asamoah gelişmeleri de dahil olmak üzere 90 kwadwo asamoah haberi bulunmuştur. Tüm kwadwo asamoah haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzonspor'dan Kwadwo Asamoah bombası
Trabzonspor'dan Kwadwo Asamoah bombası Serie A ekibi Cabliari ile kontratı sona eren Kwadwo Asamoah menajerler aracılığıyla Trabzonspor'a teklif edildi.
29.05.2021 Trabzonspor
Kwadwo Asamoah için dev bütçe!
Kwadwo Asamoah için dev bütçe! Transferde en büyük bütçeyi sol beke ayıran sarı lacivertliler, Asamoah’a, “Bonservisinle gelirsen yıllık 3 milyon Euro veririz” dedi.
12.05.2020 Fenerbahçe
Kwadwo Asamoah, Fenerbahçe ile anlaştı!
Kwadwo Asamoah, Fenerbahçe ile anlaştı! Sezon sonu Inter'den ayrılması beklenen ve daha önce Galatasaray'ın da gündemine gelen Ganalı sol bek Kwadwo Asamoah'ın Fenerbahçe ile anlaşmaya vardığı ve bu nedenle Hoffenheim'dan gelen teklifi reddettiği belirtildi.
10.04.2020 Fenerbahçe
Fenerbahçe'de sol bek operasyonu
Fenerbahçe'de sol bek operasyonu Fenerbahçe, bu sezon tek sol bek Hasan Ali Kaldırım ile oynamanın sıkıntısını fazlasıyla yaşadı. Yönetim aynı hatayı tekrarlamamak için kolları sıvadı.
10.04.2020 Fenerbahçe
Cenk Ergün: "Başakşehir yarım adım önde"
Cenk Ergün: "Başakşehir yarım adım önde" Galatasaray'ın eski sportif direktörü Cenk Ergün, Sarı-Kırmızılıların gündemiyle ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
13.09.2018 Futbol
3 Türk futbolcunun forma giydiği Serie A'da sezon açılıyor
3 Türk futbolcunun forma giydiği Serie A'da sezon açılıyor Türk oyuncular Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder ve Salih Uçan'ın mücadele edeceği İtalya 1. Futbol Ligi'nde (Serie A) 2018-2019 sezonunun ilk düdüğü, yarın çalacak.
17.08.2018 İtalya
Ve Asamoah resmen açıkladı!
Ve Asamoah resmen açıkladı! Adı uzun süredir Galatasaray ile anılan Kwadwo Asamoah, Juventus kariyerini noktaladığını ve başka bir takıma transfer olacağını açıkladı.
18.05.2018 İtalya
Kwadwo Asamoah transferi bitti!
Kwadwo Asamoah transferi bitti! Galatasaray'ın uzun bir süredir peşinden koştuğu Juventus'un sol beki Kwadwo Asamoah'la ilgili İtalyan basınından bomba bir iddia geldi.
12.03.2018 Futbol
Asamoah defteri kapandı!
Asamoah defteri kapandı! Ganalı oyuncu, İtalyan ekipleri ile de masaya oturdu... Ücret artırma planları devreye girince G.Saray bu transferden vazgeçti
6.03.2018 Galatasaray
Asamoah ezeli rakibe 3 yıllık imza attı!
Asamoah ezeli rakibe 3 yıllık imza attı! Galatasaray'ın transfer listesindeki Kwadwo Asamoah'ın Inter ile anlaştığı iddia edildi.
3.03.2018 İtalya
Galatasaray'a Asamoah çalımı!
Galatasaray'a Asamoah çalımı! Uzun bir süre Galatasaray'ın transfer gündeminde yer alan Kwadwo Asamoah'ın durumunda sürpriz bir gelişme yaşandı! Ganalı sol bekin, Inter ve Milan'a önerildiği ortaya çıktı.
22.02.2018 Galatasaray
Beklenen yıldız Galatasaray'a 4 yıllık imza attı
Beklenen yıldız Galatasaray'a 4 yıllık imza attı Ara transferin son gününde Inter'den Nagatomo'yu kiralayan Galatasaray, sezon sonu için Kwadwo Asamoah'a 4 yıllık sözleşme imzalattı.
3.02.2018 Galatasaray
Galatasaray Asamoah'la sezon sonu için söz kesti
Galatasaray Asamoah'la sezon sonu için söz kesti Bu iddia İtalyan medyasına ait. Çizme basınına göre Galatasaray, sezon sonunda Juventus’la sözleşmesi bitecek olan Asamoah’la söz kesti ve 1 Temmuz’da bonservis ödemeden kontrat imzalayacak.
2.02.2018 Galatasaray
Galatasaray'a Osmanlıspor'dan bir yıldız daha
Galatasaray'a Osmanlıspor'dan bir yıldız daha Hücum bölgesine takviye isteyen Galatasaray'da arayışlar devam ederken, Türkiye'den sürpriz bir isim gündeme geldi.
26.01.2018 Galatasaray
Kwadwo Asamoah'tan Galatasaray'a müjde!
Kwadwo Asamoah'tan Galatasaray'a müjde! Uzun süredir Galatasaray'ın gündeminde olan sol bek Kwadwo Asamoah'ın, kulübü Juventus'la sözleşme uzatmayacağı öğrenildi.
26.01.2018 Galatasaray
Galatasaray aradığı sol beki Süper Lig'de buldu!
Galatasaray aradığı sol beki Süper Lig'de buldu! Galatasaray, sol bek konusunda arayışlarını sürdürürken, bu konudaki rotasını Türkiye'ye çevirdi.
18.01.2018 Galatasaray
Aziz Behich transferinde sona doğru
Aziz Behich transferinde sona doğru Galatasaray yönetimi Fatih Terim'in isteği üzerine sol bek transferine yoğunlaştı. Aziz Behich için Bursaspor ile pazarlıklar sürüyor.
16.01.2018 Galatasaray
Sol bekin kaderi seçime bağlı
Sol bekin kaderi seçime bağlı Teknik direktör Fatih Terim, tüm sol bek adaylarını tek tek inceleyip kriterlerine göre adayları belirliyor. Başkan Dursun Özbek ve yönetimi de seçimi kazandıktan sonra bu transferi bitirmek için gün sayıyor.
15.01.2018 Galatasaray
Emre Mor: Beni Galatasaray'a gönderin
Emre Mor: Beni Galatasaray'a gönderin Cimbom’un transferdeki 1 numaralı gözdesi Emre Mor, La Liga’da aradığını bulamadı. 20 yaşındaki futbolcu, Celta Vigo yönetimine devre arasında ayrılmak istediğini söyledi. Emre Mor’un “Fatih Terim ile birlikte çalışmak istiyorum. Kariyerime Galatasaray’da devam etmeyi düşünüyorum” dediği öğrenildi.
13.01.2018 Galatasaray
Juventus'tan Fatih Terim'e cevap gibi paylaşım
Juventus'tan Fatih Terim'e cevap gibi paylaşım Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Kwadwo Asamoah transferinin zor olduğunu söyledikten saatler sonra Juventus'tan paylaşım geldi.
10.01.2018 Galatasaray
Fatih Terim'den önemli açıklamalar!
Fatih Terim'den önemli açıklamalar! Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, takımda transfere ihtiyaç olduğunu belirterek, özellikle sol beke ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.
10.01.2018 Galatasaray
Real'in yıldızı gelmeye hazır! "Hayır demem..."
Real'in yıldızı gelmeye hazır! "Hayır demem..." Daha önce Cimbom’a soğuk bakan İspanyol ekibinin genç yıldızı, kararını değiştirerek “Terim’le çalışmak isterim” mesajı yolladı Bu gelişme üzerine Evra ve Asamoah seçenekleri geri plana düştü. Galatasaray, Hernandez’i bitirmek için İspanya seferine çıkacak
8.01.2018 Galatasaray
Muslera takibe aldı! G.Saray'a mı geliyor?
Muslera takibe aldı! G.Saray'a mı geliyor? Galatasaray’ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'nın, sosyal medya hesabından Kwadwo Asamoah ile Emre Mor’u takip etmesi, sarı-kırmızılı taraftarları transferler konusunda heyecanlandırdı.
4.01.2018 Galatasaray
Lato geldiği gibi gidiyor
Lato geldiği gibi gidiyor Sezon başında transfer edilen Latovlevici için Sivasspor ile anlaşmaya varıldı.
3.01.2018 Galatasaray
Sol beke 5 aday
Sol beke 5 aday Fatih Terim, mutlaka sol beke takviye isterken şu anda masada 5 oyuncu var... Maliyet hesaplarını da dikkate alan idareciler tüm isimlerle görüşmeye başlarken son ihtimalde ise Lionel Carole’ü geri çağırmak var
2.01.2018 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Kwadwo Asamoah ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kwadwo asamoah haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.