19 Mayıs resmi kurumlar tatil mi? Kamu kurumları, işyerleri, bankalar, noterler, adliyeler, kütüphaneler 19 Mayıs açık mı?
19 Mayıs resmi kurumlar tatil mi? Kamu kurumları, işyerleri, bankalar, noterler, adliyeler, kütüphaneler 19 Mayıs açık mı? 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı yarın tüm yurtta çeşitli etkinliklerle kutlanacak. 19 Mayıs'ın resmi tatil olması nedeniyle kamu kurum ve kuruluşların, bankaların, noterlerin, adliyelerin ve kütüphanelerin açık olup olmadığı sorgulanıyor. Peki, 19 Mayıs resmi kurumlar tatil mi? Kamu kurumları, işyerleri, bankalar, noterler, adliyeler, kütüphaneler 19 Mayıs açık mı?
18.05.2022 Gündem
Kütüphane Haftası’nda Fatih Belediyesi’ne yılın işbirliği ödülü
Kütüphane Haftası’nda Fatih Belediyesi’ne yılın işbirliği ödülü Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü’nün 58. Kütüphane Haftası dolayısıyla düzenlediği ödül töreninde Fatih Belediyesi’ne Yılın İşbirliği ödülü layık görüldü. Bu yıl “Kütüphanede Hayat Var” ana temasıyla düzenlenen 58. Kütüphane Haftası açılış programı ve ödül töreni Ankara CSO Tarihi Salon’da, kütüphaneciler, araştırmacılar, akademisyenler, yayıncılar, yazarlar, yerel yönetimler, meslek birliklerinin katılımı ve Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan’ın katılımıyla gerçekleştirildi.
28.03.2022 Kültür Sanat
Sağlık Bakanlığı'ndan kütüphaneler ile kahve ve kıraathanelerde  Kovid-19 tedbirleri
Sağlık Bakanlığı'ndan kütüphaneler ile kahve ve kıraathanelerde Kovid-19 tedbirleri Yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını sürecinde alınacak tedbirler doğrultusunda, kütüphanelerde kullanıcılara randevu veya online hizmet verilmesi, kitaplara elle dokunmayı önleyecek bir sistem getirilmesi; kahve ve kıraathanelerde ise ortak kullanım amacıyla gazete, dergi bulundurulmaması, bulaşma riski yüksek olduğundan okey, briç, iskambil, tavla gibi oyunların oynanmaması gerektiği belirtildi.
1.06.2020 Gündem