Kuruluş Osman'da Malhun Hatuna işkence var! İki ünlü oyuncunun veda haberi geldi!
Kuruluş Osman'da Malhun Hatuna işkence var! İki ünlü oyuncunun veda haberi geldi! Kuruluş Osman 125 bölüm fragmanı yayınlandı. ATV'de yayınlanan ve başrollerinde Burak Özçivit, Rüzgar Aksoy, Özge Törer'in yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Malhun Hatun'a işkence yapılıyor. İsmihan Sultan'ın Malhun'a attığı iftira bölüme damga vurdu. Öte yandan Osman Bey, "O vakit hakikati pusatlar diyecek" dedi.
3.05.2023 Televizyon
Kuruluş Osman sezon finali yapıyor! İşte Kuruluş Osman sezon finali tarihi!
Kuruluş Osman sezon finali yapıyor! İşte Kuruluş Osman sezon finali tarihi! Burak Özçivit'in başrolünde olduğu ekranların sevilen dizisi Kuruluş Osman sezon finali yapıyor. Kuruluş Osman'ın sezon finali tarihi belli oldu. Peki, Kuruluş Osman sezon finali ne zaman? Kuruluş Osman son bölüm ne zaman? Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı!
8.06.2021 Gündem
Kuruluş Osman bu hafta var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm 8 Nisan bugün yayınlanacak mı? Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı…
Kuruluş Osman bu hafta var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm 8 Nisan bugün yayınlanacak mı? Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı… Corona virüsü salgını nedeniyle dizi setleri yayınlarına ara verdi. Virüs nedeniyle sete aran veren dizilerden biri de Kuruluş Osman. Osmanlı Devleti’nin kuruluşu anlatılan dizi kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşınca, Kuruluş Osman bu hafta var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm 8 Nisan bugün yayınlanacak mı? Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorularında da artış oluyor.
8.04.2020 Gündem
Kuruluş Osman 11. Bölüm fragmanı yayınlandı! ‘’Ya şahadet şerbeti içeriz ya da yolumuza hür devam ederiz!’’
Kuruluş Osman 11. Bölüm fragmanı yayınlandı! ‘’Ya şahadet şerbeti içeriz ya da yolumuza hür devam ederiz!’’ Kuruluş Osman dizisi 10. Bölümüyle dün akşam ekranlara geldi. Dizinin son bölümünde; Alişar'ın adamları tarafından pusuya düşürülen Gündüz, ağır yaralı vaziyette Kayı obasındadır. Osman ağabeyine saldıranları yakalamak için harekete geçerken, Şeyh Edebalı, Bala'yı isteyen Alişar'ı reddeder. Müneccim Abdül kılığında Alişar Bey'i etkisi altına alan Yannis, Sofia'yla birlikte Alişar Bey'i Osman'a ve Şeyh Edebalı'ya karşı kışkırtır. Kuruluş Osman’ın son bölümünün yayınlanmasının ardından Kuruluş Osman 11. yeni bölüm fragmanı da yayınlandı.
13.02.2020 Gündem