Gazete Vatan Logo

Kuruluş Osman bu hafta var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm 8 Nisan bugün yayınlanacak mı? Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı…

Corona virüsü salgını nedeniyle dizi setleri yayınlarına ara verdi. Virüs nedeniyle sete aran veren dizilerden biri de Kuruluş Osman. Osmanlı Devleti’nin kuruluşu anlatılan dizi kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşınca, Kuruluş Osman bu hafta var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm 8 Nisan bugün yayınlanacak mı? Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorularında da artış oluyor.

Kuruluş Osman bu hafta var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm 8 Nisan bugün yayınlanacak mı? Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı…

Kuruluş Osman bu hafta var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorularına dizi hayranları tarafından cevap aranıyor. Virüs nedeniyle çoğu dizinin setine ara verildi. Kuruş Osman d virüs nedeniyle serine ara verilen dizilerden biri oldu. Kuruluş Osman bu hafta var mı? Kuruluş Osman yeni bölüm 8 Nisan bugün yayınlanacak mı? Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

KURULUŞ OSMAN BU HAFTA VAR MI, YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Kuruluş Osman dizinin bu hafta yeni bölümü yayınlanmıyor. ATV yayın akışında Kuruluş Osman dizisi yok. Yeni bölüm tarihi için de bir açıklama yok. 8 Nisan Çarşamba günü Kuruluş Osman yerine yabancı sinema filmi Malefiz ekrana gelecek.

KURULUŞ OSMAN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Olayların ardı arkasının kesilmediği Kuruluş Osman son bölümünde; Osman Bey, Moğol-Bizans ittifakına engel olmak için elinden geleni ardına koymadı. Moğolların desteğini arkasına alan Alişar, uç bölgesinde otoritesini yeniden kurmak istiyor. Batur'un katilini Balgay'dan öğrenen Osman Bey, yine bir seçenekle karşı karşıya kaldı. Finalde Balgay ile ittfak yapacağını söyleyen Osman Bey'in neler yapacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

Haberin Devamı

Osman Bey, Moğol-Bizans ittifakına engel olabilecek mi? Dündar, Osman Bey'e karşı nasıl bir plan kuracak?