PTT Kurban Bayramı harçlığı var mı? 2023 Kurban Bayramı öncesi 2000 TL harçlık yatacak mı?
PTT Kurban Bayramı harçlığı var mı? 2023 Kurban Bayramı öncesi 2000 TL harçlık yatacak mı? PTT Kurban Bayramı harçlığı haberi geldi. 2000 TL bayram yardımı var mı sorusu da gündemdeki yerini aldı. Milyonlarca kişinin beklediği müjdeli haber sonrası PTT Kurban bayramı desteği hakkında araştırmalar da devam etti. Başvuru yapacakların banka hesaplarına yatması beklenen bayram harçlığı hakkında detaylar haberimizde.
23.06.2023 Ekonomi
Kurban bayramı harçlığı verilecek mi, bayram harçlığı başvurusu başladı mı? Öğrencilere 1000 TL bayram harçlığı ne zaman verilecek?
Kurban bayramı harçlığı verilecek mi, bayram harçlığı başvurusu başladı mı? Öğrencilere 1000 TL bayram harçlığı ne zaman verilecek? Ramazan ve Kurban Bayramı olmak üzere yılda 2 kez emeklilere ödenen bayram ikramiyesi gibi öğrencilere bayram harçlığı verilip verilmeyeceği merak konusu oldu. Gençler, bayram harçlığı başvurusu ve ödeme tarihine yönelik araştırmalarını hızlandırdı. Peki, Öğrencilere bayram harçlığı verilecek mi, bayram harçlığı başvurusu gerekiyor mu?
20.05.2023 Ekonomi