Küçüklükleri

Küçüklükleri

Son dakika küçüklükleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan küçüklükleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını küçüklükleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Küçüklükleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan küçüklükleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 12 küçüklükleri haberi bulunmuştur. Tüm küçüklükleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Elif Karlı yıllar öncesinden bir kare paylaştı
Elif Karlı yıllar öncesinden bir kare paylaştı Şarkıcı Elif Karlı’nın 30 yıllık eşi Ahmet Cengiz Karlı, geçtiğimiz ocak ayında tutuklu bulunduğu Tokat Cezaevi’nde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Eşinin vefatıyla yıkılan Elif Karlı, geçmişe özlem duyduğunu ifade ettiği bir paylaşım yaptı.
26.10.2023 Magazin
Esra Dermancıoğlu 19 yaşındaki halini paylaştı! 35 yıl önceki Esra çok beğenildi
Esra Dermancıoğlu 19 yaşındaki halini paylaştı! 35 yıl önceki Esra çok beğenildi 'Fatmagül'ün Suçu Ne?' dizisinde canlandırdığı 'Mukaddes Yenge' karakteri ile çıkış yakalayan Esra Dermancıoğlu, yıllar önce çekilen fotoğraflarını yayınladı.
17.10.2023 Magazin
Ünlülerin küçüklükleri!
Ünlülerin küçüklükleri! Ekranların ünlü ismi çocukluk fotoğraflarını paylaştı.
23.07.2023 Magazin
Ünlülerin küçüklükleri! 'Zamanla herkes değişir'
Ünlülerin küçüklükleri! 'Zamanla herkes değişir' Magazin dünyasının ünlü isimleri çocukluk yıllarına ait fotoğrafları zaman zaman sosyal medya hesaplarında paylaşıyorlar. Bazılarını tanımak mümkün olmasa da bazıları bir bakışı, bir gülüşü ile hemen kendisini ele veriyor. İşte şimdilerde milyonlarca insanın yakından takip ettiği ünlülerin zaman içindeki değişimleri!
12.04.2023 Magazin
Ünlülerin küçüklükleri! 'Altın sarısı saçlar, boncuk mavi gözler...'
Ünlülerin küçüklükleri! 'Altın sarısı saçlar, boncuk mavi gözler...' Aras Bulut İynemli ile ayrılan oyuncu Bige Önal doğum gününe özel bir paylaşımda bulundu. Bebeklik yıllarına ait bir fotoğrafını yayınlayan Önal'ın paylaşımı büyük ilgi gördü.
2.02.2023 Magazin
Yeşilçam'ın yıldızından nostaljik paylaşım!
Yeşilçam'ın yıldızından nostaljik paylaşım! Yeşilçam'ın kötü kadını olarak bilinen Lale Belkıs gençlik fotoğrafını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.
11.01.2023 Magazin
Fazıl Say'dan şaşırtan karar! "İyi değilim'
Fazıl Say'dan şaşırtan karar! "İyi değilim' Geçtiğimiz günlerde Ece Dağıstan ile tek celsede boşanan Fazıl Say, yaptığı paylaşımla sosyal medyaya ara vereceğini duyurdu. İşlerine konsantre olarak kendisini tedavi edeceğini söyleyen Fazıl Say, "İyi değilim. Bu ülke de iyi değil. Kötü etkiliyor insanları" dedi.
9.12.2022 Magazin
Ünlülerin küçüklükleri! 'Bu fotoğraftan 19 yıl sonra Türkiye'nin en güzeli oldu'
Ünlülerin küçüklükleri! 'Bu fotoğraftan 19 yıl sonra Türkiye'nin en güzeli oldu' Bir dönem podyumda fırtınalar estiren ünlü oyuncu çocukluk fotoğrafını paylaştı.
3.11.2022 Magazin
Hayat Bilgisi'nin Barbie'si ortaya çıktı!
Hayat Bilgisi'nin Barbie'si ortaya çıktı! 'Hayat Bilgisi' dizisinde canlandırdığı 'Barbie Gamze' rolü le hafızalara kazınan İpek Erdem, oyunculuk çalışmaları nedeniyle Fransa’ya gitti.
19.10.2022 Magazin
Ünlülerin küçüklükleri!
Ünlülerin küçüklükleri! Ekranların ünlü ismi çocukluk fotoğraflarını paylaştı.
14.10.2022 Magazin
Küçük Samet, artık kötü kadın Melike
Küçük Samet, artık kötü kadın Melike ATV'de yayınlanan 'Kara Para Aşk' dizisinin 'Melike'si Elif İnci, Yeşilçam'ın efsane kötü adamlarından Bilal İnci'nin kızı...
24.04.2014 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Küçüklükleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki küçüklükleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.