İl il büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatları belli oldu! Ücretler şehirden şehire göre değişiyor: İşte kurban kesim bedelleri...
İl il büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatları belli oldu! Ücretler şehirden şehire göre değişiyor: İşte kurban kesim bedelleri... Büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatları il il belli oldu. Trabzon'da yeni kurulan kurbanlık pazarlarında kurbanlık hayvanlar yerlerini almaya başladı. Hayvan besicilerinin artan maliyetlerinin bu yıl kurbanlık fiyatlarına ciddi oranda yansıdığı gözlendi. Peki kurbanlık fiyatları kaç para oldu? Büyükbaş ve küçükbaş kurban bedeli ne kadar, kaç para? Kurbanlıklar ile ilgili son dakika tüm ayrıntılar haberimizde... Kurbanlık fiyatları 2022: Küçükbaş - Büyükbaş ne kadar? İstanbul ve diğer illerde kurbanlık fiyatları ve kurban kesim fiyatı kaç para?
17.06.2022 Ekonomi
İl il 2022 yılı küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları belli oldu! İşte kilogram bedelleri...
İl il 2022 yılı küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları belli oldu! İşte kilogram bedelleri... Kurbanlık fiyatları tüm Türkiye'de resmen belli oldu. Küçükbaş 2.500, büyükbaş ise 30 bin TL'den başlıyor. Bu yıl 850 bin büyükbaş, 2.5 milyon küçükbaş pazara inecek. Besiciler, bayram ikramiyelerinin kurbanlık satışını artırdığına dikkat çekti.
14.06.2022 Ekonomi