Krunoslav Jurcic

Krunoslav Jurcic

Son dakika Krunoslav Jurcic haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Krunoslav Jurcic ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Krunoslav Jurcic haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Krunoslav Jurcic

haberleri sayfasında son dakika yaşanan krunoslav jurcic gelişmeleri de dahil olmak üzere 8 krunoslav jurcic haberi bulunmuştur. Tüm krunoslav jurcic haberleri aşağıda listelenmiştir.
Adanaspor'un yeni hocası belli oldu
Adanaspor'un yeni hocası belli oldu Turuncu-beyazlılar, Krunoslav Jurcic'ten boşalan teknik direktörlük görevine Levent Şahin'i getirdiğini duyurdu
23.12.2016 Futbol
Sergen Yalçın sahalara geri dönüyor
Sergen Yalçın sahalara geri dönüyor Süper Lig ekibi Adanaspor, Krunoslav Jurcic'ten boşalan teknik direktör koltuğuna Sergen Yalçın'ı getirmek istiyor
6.12.2016 Futbol
Adanaspor'da Jurcic ile yollar ayrıldı
Adanaspor'da Jurcic ile yollar ayrıldı Adanaspor teknik direktör Krunoslav Jurcic ile karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı
5.12.2016 Futbol
Ümit Özat'tan galibiyet yorumu!
Ümit Özat'tan galibiyet yorumu! GENÇLERBİRLİĞİ Teknik Direktörü Ümit Özat, karşılaşma öncesinde oyuncularıyla konuştuğunda zor bir maç olacağını belirttiğini söyledi. Adanaspor Teknik Direktörü Krunoslav Jurcic ise, "Kaybettiğimizi için üzgünüz"" dedi.
24.09.2021 Gençlerbirliği
Jurcic: Beşiktaş skoru korumayı bildi
Jurcic: Beşiktaş skoru korumayı bildi Adanaspor Teknik Direktörü Krunoslav Jurcic açıklamalarda bulundu.
19.11.2016 Futbol
Jurcic, galibiyetin parolasını verdi!
Jurcic, galibiyetin parolasını verdi! Adanaspor Teknik Direktörü Krunoslav Jurcic, sahada da çok iyi organize olduklarını zamanla bunu skora da yansıtacaklarını söyledi.
6.10.2016 Futbol
Jurcic: "Kupa maçları benim  için lig maçı gibi"
Jurcic: "Kupa maçları benim için lig maçı gibi" Spor Toto Süper Lig ekibi Adanaspor'un teknik direktörü Krunoslav Jurcic, kupa maçlarının kendisi açısından lig maçlarından farklı olmadığını söyledi.
8.09.2016 Futbol
Jurcic: "Adanaspor'u sadece Süper Lig'de tutmaya gelmedim"
Jurcic: "Adanaspor'u sadece Süper Lig'de tutmaya gelmedim" Spor Toto Süper Lig ekibi Adanaspor'un teknik direktörü Krunoslav Jurcic, "Adanaspor'u sadece Süper Lig'de tutmaya gelmedim. Hedeflerim daha büyük, ben olabildiğince fazla puan kazanmaya geldim." dedi.
2.09.2016 Futbol

Benzer Haber Etiketleri

Krunoslav Jurcic ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki krunoslav jurcic haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.