Krampon

Krampon

Son dakika Krampon haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Krampon ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Krampon haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Krampon

haberleri sayfasında son dakika yaşanan krampon gelişmeleri de dahil olmak üzere 177 krampon haberi bulunmuştur. Tüm krampon haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hakim Ziyech çıldırdı! Kramponunu böyle fırlattı
Hakim Ziyech çıldırdı! Kramponunu böyle fırlattıGalatasaray'ın yıldız ismi Hakim Ziyech, Fas Milli Takımı'nda gol attığı maçta değişiklik kararına büyük tepki gösterdi
8.06.2024Galatasaray
Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım var
Erden Timur Fenerbahçe'yi hedef aldı: Kayrılarak 8-10 puan alan bir takım varGalatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur, sarı-kırmızılı ekibin Antalya kampında gündeme dair açıklamalarda bulundu. TFF'nin yayınladığı hakem toplantısının kayıtlarına değinen Timur, Fenerbahçe'ye de yüklendi.
26.03.2024Galatasaray
İrfan Can Eğribayat: Ne bir menajerim vardı, ne bir yol gösterecek bir ağabeyim vardı
İrfan Can Eğribayat: Ne bir menajerim vardı, ne bir yol gösterecek bir ağabeyim vardıFenerbahçe'nin başarılı file bekçisi İrfan Can Eğribayat, Türkiye Kupası şampiyonluğuyla tamamlanan sezonun ardından Fenerbahçe Televizyonu’nda ‘Günün Röportajı’ programının konuğu oldu.
14.06.2023Fenerbahçe
Fenerbahçe'de 3 ayrılık birden! Üçü de Jorge Jesus'la hiç anlaşamıyor
Fenerbahçe'de 3 ayrılık birden! Üçü de Jorge Jesus'la hiç anlaşamıyorSüper Lig'de ezeli rakibi Galatasaray'ın 4 puan gerisinde olan ve Ümraniyespor deplasmanına çıkmaya hazırlanan Fenerbahçe'de 4 oyuncuyla görüşülmesine karşın 3 yıldızın takımdan ayrılma ihtimalinin bir hayli fazla olduğu bildirildi. Daha önce C.Palace'ın listesinde olan İngiliz futbolcunun N.Forest tarafından da istendiği ortaya çıkarken, yönetimin İsmail Kartal döneminde uçan krampon konusunda büyük sıkıntılar yaşadığı belirtildi.
20.01.2023Fenerbahçe
Arda Turan itiraf etti: Gözüm bozuk bozuk penaltı attım
Arda Turan itiraf etti: Gözüm bozuk bozuk penaltı attımDün futbolu bırakma kararını açıklayan ve sahalara veda eden Arda Turan Kafa TV'ye çok önemli açıklamalarda bulundu.
13.09.2022Süper Lig
Xavi 'kilidi açamadık' deyince İspanyol devi onun için harekete geçti! 15 milyon euro...
Xavi 'kilidi açamadık' deyince İspanyol devi onun için harekete geçti! 15 milyon euro...Fatih Terim'in scout transferi olarak Galatasaray'a gelen, yaklaşık 3,5 sezondur oynadığı futbolla bir anda Avrupa devlerinin takibine takıldığı tecrübeli oyuncunun Barcelona maçından sonra Real Betis'in göz hapsine girdiği, İspanyolların 25 yaşındaki krampon için 15 milyon euro'yu gözden çıkardığı öğrenildi.
13.03.2022Galatasaray
Ayağından çıkardığı kramponla rakibini yaraladı
Ayağından çıkardığı kramponla rakibini yaraladıBursa'da amatör lig maçında daha önce oyundan alınan Burak Işıklar, uzatma dakikalarında saha girip tartıştığı rakip takımın futbolcusu Melik Taşkesen'e kramponla vurup tekme attı. Yaralanan Taşkesen'e hastaneye kaldırılırken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
9.11.2021Yaşam
İşte Fatih Terim'in ilk bombası
İşte Fatih Terim'in ilk bombasıGalatasaray, Hollandalı yıldız Patrick van Aanholt için görüşmelere başladı.
15.10.2020Galatasaray
Fenerbahçe idmanında dikkat çeken Emre Belözoğlu detayı!
Fenerbahçe idmanında dikkat çeken Emre Belözoğlu detayı!Fenerbahçe, Denizlispor maçı hazırlıklarını sürdürürken kaptan Emre Belözoğlu, yardımcı antrenör Volkan Demirel'le birlikte antrenmanı yönetti. Emre Belözoğlu'nun ayağında krampon yerine spor ayakkabı olması da dikkat çekti.
5.03.2020Fenerbahçe
Ünlü futbolcuların kramponlarını, 2 metrekarelik dükkânında tamir ediyor
Ünlü futbolcuların kramponlarını, 2 metrekarelik dükkânında tamir ediyorTrabzon'da 46 yıldır ayakkabı tamirciliği yapan 60 yaşındaki Ali Yıldız, 2 metrekarelik dükkânında Hami Mandıralı, Sergen Yalçın, Şota Arveladze, Onur Kıvrak, Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Uğurcan Çakır gibi eski ve yeni futbolcuların aralarında olduğu sporcuların kramponlarını tamir etti. Mesleğini sürdüren ve ünü dünyaya yayılan Yıldız'a yurt dışından da tamir için krampon gönderiliyor. İşini severek yaptığını belirten Yıldız, "Bana 'Krampon Profesörü, dükkânı büyütsen' diyorlar. 2 metrekarelik dükkânım bana 100 metrekare gibi geliyor" dedi.
21.01.2020Yaşam
'Sınırların Ötesine Geç' kısa film yarışmasında ödüller sahiplerini buldu
'Sınırların Ötesine Geç' kısa film yarışmasında ödüller sahiplerini bulduHazar Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği'nin düzenlediği 'Sınırların Ötesine Geç' kısa film yarışmasının ödülleri düzenlenen törenle sahiplerini buldu.
Orhan Şam, Bodrumspor'da!
Orhan Şam, Bodrumspor'da!TFF 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Bodrum Belediyesi Bodrumspor, Spor Toto 1. Lig takımı Tetiş Yapı Elazığspor'dan ayrılan tecrübeli stoper Orhan Şam'la anlaştı.
11.01.2019Futbol
Medipol Başakşehir'de hedef Alican Özfesli!
Medipol Başakşehir'de hedef Alican Özfesli!SporToto 1. Lig ekiplerinden Altınordu'da forma giyen genç orta saha oyuncusu Alican Özfesli ile Süper Lig lideri Medipol Başakşehir'in ilgilendiği öğrenildi.
8.01.2019Başakşehir
Altınordu'da genç Kadir, Antalya kampında!
Altınordu'da genç Kadir, Antalya kampında!Spor Toto 1. Lig'de ikinci yarıda ilk 6 mücadelesi vermeye hazırlanan Altınordu'da altyapıdan yetişen genç forvet Kadir Yurttadur, devre arasında yapılacak Antalya kampının kadrosuna dahil edildi.
31.12.2018TFF 1.Lig
Deniz Türüç Beşiktaş'a karşı yok!
Deniz Türüç Beşiktaş'a karşı yok!Spor Toto Süper Lig'in 7. haftasında Vodafone Park'ta Beşiktaş'a konuk olacak Kayserispor'da, yıldız oyuncu sakatlandı.
28.09.2018Kayseri Spor
Trabzonspor'a Burak Yılmaz müjdesi
Trabzonspor'a Burak Yılmaz müjdesiYeni sezon hazırlıkları kapsamında Slovenya'nın Kranj kentinde kamp çalışmalarını gerçekleştiren Trabzonspor, bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarına devam etti.
4.07.2018Trabzonspor
Dünya Kupası'na günler kala İran'a Trump şoku!
Dünya Kupası'na günler kala İran'a Trump şoku!ABD Başkanı Donald Trump, İran'a yönelik yaptırımları ağırlaştırmıştı. Alınan yeni kararlar sonrası Avrupa şirketlerine de uyarıda bulunmuş ve İran'a yapılan ticaretin durdurulması talep edilmişti.
12.06.2018Arşiv
UEFA Kupası'nı getiren krampon satışa çıkıyor
UEFA Kupası'nı getiren krampon satışa çıkıyorGalatasaray ile 2000 yılında UEFA Kupası zaferi yaşayan Rumen futbolcu Gheorghe Popescu, bu maçta giydiği kramponlarını satışa çıkardığını duyurdu.
15.04.2018Galatasaray
Ödem inecek Pepe dönecek
Ödem inecek Pepe dönecekBeşiktaş'ın Portekizli stoperinin sağ ayak parmağında kırık tespit edildi ama siyah-beyazlıların sağlık heyeti bunu problem etmiyor.
4.03.2018Beşiktaş
Beşiktaş sarı kartın iptali için başvurdu
Beşiktaş sarı kartın iptali için başvurduBeşiktaş, Atiker Konyaspor maçında sarı kart gören ve Fenerbahçe derbisinde cezası nedeniyle forma giyemeyecek olan Anderson Talisca'ya Konyaspor maçında verilen sarı kartın iptali için TFF'ye başvuruda bulundu.
19.02.2018Beşiktaş
Bahar Candan yine olay oldu!
Bahar Candan yine olay oldu!İşte Benim Stilim yarışmasıyla adını duyuran Bahar Candan'ın 'Boşver modu' yazarak paylaştığı ayakları sosyal medyayı salladı. Bahar Candan'a çok sayıda yorum geldi. İşte skandallarla ünlü olan Bahar Candan'ın o paylaşımı...
9.01.2018Magazin
Gaziantepspor'un son umudu Cenk Tosun'un Avrupa'ya transferi
Gaziantepspor'un son umudu Cenk Tosun'un Avrupa'ya transferiGaziantepspor Başkanı Huzeyfe Durmaz, transfer yapamayan ve faaliyetlerini durdurma kararı aldıkları kulübün transfer yapabilmesi için acil olarak ihtiyaç duyulan paranın 15 milyon TL olduğunu söyledi. Durmaz, transfer yapabilmek için ise son umutlarının Cenk Tosun'un Avrupa'ya transferinin gerçekleşmesi olduğunu söyledi.
1.01.2018Beşiktaş
Beşiktaş'tan Muş'a malzeme desteği!
Beşiktaş'tan Muş'a malzeme desteği!Beşiktaş Kulübünün destek verdiği, Bölgesel Amatör Lig takımlarından Muş İdmanyurdu sporcuları malzemelerini aldı.
16.12.2017Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Krampon ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki krampon haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.