Kraliçe 8. bölüm fragmanı: Deniz gerçeği Ali'ye söylüyor!
Kraliçe 8. bölüm fragmanı: Deniz gerçeği Ali'ye söylüyor! Kraliçe 8 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan'ın yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Zeynep, Aslan'ın Ali'nin çocuğu olmadığını öğrendi. Gerçek olan, Deniz ve Zeynep arasında kaldı. Ancak Deniz, Aslan'a gerçeği söylemenin bir yolunu buldu.
5.05.2023 Televizyon
Kraliçe 5. bölüm fragmanı: Deniz ve Ateş arasına Gaye giriyor!
Kraliçe 5. bölüm fragmanı: Deniz ve Ateş arasına Gaye giriyor! Kraliçe 5 bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamları yayınlanan ve Burcu Özberk, Gökhan Alkan ve Sümeyra Koç'un yer aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Deniz Ateş ile mücadelesinde kural değiştiriyor. Zeynep ile konuşmasında Deniz, "Bundan sonra onun kurallarına göre oynayacağım" dedi.
16.04.2023 Televizyon
Kraliçe 4. bölüm fragmanı: Deniz resti çekti, Ateş'le dans başlıyor!
Kraliçe 4. bölüm fragmanı: Deniz resti çekti, Ateş'le dans başlıyor! Kraliçe 4 bölüm fragmanı yayınlandı. Kanal D'de yayınlanan ve başrollerinde Burcu Özberk ve Gökhan Alkan'ın rol aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Deniz, Ateş'e boşanma protokolü hazırlattı. Anlaşarak boşanmayı kabul etmeyen Ateş'e Deniz, "Madem anlaşarak boşanmıyorsun benimle, savaşırız" diyerek resti çekti.
5.04.2023 Televizyon
Kraliçe 3. bölüm fragmanı: Ateş ve Zeynep'in sırrı belli oldu!
Kraliçe 3. bölüm fragmanı: Ateş ve Zeynep'in sırrı belli oldu! Kraliçe 3. bölüm fragmnı yayınlandı. Çarşamba akşamları yayınlanan ve başrollerinde Burcu Özberk, Gökhan Alkan ve Selin Şekerci'nin rol aldığı dizinin yeni bölüm fragmanında Ateş ve Zeynep'in Deniz'den sakladıkları sır belli oluyor. Kraliçe son bölümde çiftliğe icra gelmesiyle birlikte Ateş Deniz'e, "Tıpış tıpış geleceksin buraya Deniz Akça" sözü damga vurmuştu.
29.03.2023 Televizyon