KPSS önlisans tercihleri ne zaman, KPSS önlisans tercih kılavuzu 2022 yayınlandı mı? İşte Önlisans KPSS tercihleri
KPSS önlisans tercihleri ne zaman, KPSS önlisans tercih kılavuzu 2022 yayınlandı mı? İşte Önlisans KPSS tercihleri Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2022-Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Ön Lisans sonuçları açıklandı. Yapılan açıklamada 9 Ekim 2022'de uygulanan 2022-KPSS Ön Lisans'a ait değerlendirme işlemlerinin tamamlandığı belirtildi. Adayların sınav sonuçlarını, ÖSYM’nin "https://sonuc.osym.gov.tr" adresinden kimlik numaraları ve şifreleriyle öğrenebileceği kaydedildi. Peki, KPSS önlisans tercihleri ne zaman, KPSS önlisans tercih kılavuzu yayımlandı mı?
3.11.2022 Eğitim
KPSS önlisans tercihleri ne zaman başlıyor? KPSS tercih kılavuzu yayımlandı mı? Taban puanları ve kadro sayıları…
KPSS önlisans tercihleri ne zaman başlıyor? KPSS tercih kılavuzu yayımlandı mı? Taban puanları ve kadro sayıları… KPSS ön lisans sonuçları açıklandı. 25 Ekim'de gerçekleşen 2020-KPSS Önlisansa ait değerlendirme işlemleri tamamlanarak sonuçlar erişime açıldı. Sonuçların belli olmasının ardından adaylar, önlisans puanıyla hangi alanları tercih edeceğini araştırmaya başladı. Peki KPSS önlisans tercihleri ne zaman başlıyor?
26.11.2020 Eğitim
KPSS tercihleri ne zaman başlayacak? KPSS- DHBT sınav giriş belgesi
KPSS tercihleri ne zaman başlayacak? KPSS- DHBT sınav giriş belgesi Kamu Personel Seçme Sınavına katılan adaylar, tercihlerin ne zaman başlayacak merak ediyor. ÖSYM tarafından KPSS tercih işlemleri için tarih verildi. Ayrıca KPSS - DHBT sınavı 9 Aralık'ta uygulanacak. Peki KPSS sınav giriş belgesi nasıl alınır?
6.12.2018 Gündem
KPSS önlisans sonuç sorgulama! Tercihler ne zaman alınacak?
KPSS önlisans sonuç sorgulama! Tercihler ne zaman alınacak? KPSS önlisans sonuçları dün açıklandı. Binlerce aday ÖSYM resmi sitesinde yayınlanan KPSS önlisans sonuçlarını sorgulamaya başladı. Peki KPSS önlisans tercihleri hangi tarihte alınmaya başlanacak?
29.11.2018 Gündem