MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, zorunluluk kaldırıldı, 11 Nisan...
MEB resmen duyurdu! Ve belli oldu, zorunluluk kaldırıldı, 11 Nisan... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer canlı yayında duyurdu. Yüz binlerce kişi bekliyordu ve belli oldu. Bakan Özer "Öğretmenlerin 11-15 Nisan tarihlerindeki seminerlere online olarak katılacağını açıkladı. Öncelikle ortaokul ve lisede Türkçe, Matematik ve Fen Bilimleri'nde yaklaşık 4,5 milyon öğrenciye öğrenme kayıpları ile ilgili ders verdiklerini belirten Mahmut Özer, öğrencilerin çekingenlik, okula gitmeme, her gün problem çıkarma gibi reflekslerinin de zamanla yavaş yavaş evrilerek çok daha iyi noktalara geldiğini dile getirdi.
31.03.2022 Eğitim
KPSS'den 60 puan alan tercih yapıyor! Bugün son gün, e-Devlet'ten...
KPSS'den 60 puan alan tercih yapıyor! Bugün son gün, e-Devlet'ten... KPSS'den 60 ve üzerinde puan alanları çok yakından ilgilendiriyor. Tercih süreci bugün doluyor. Başvurular e-Devlet'ten alınıyor. Başvuruda bulunmak için Kamu Personeli Seçme Sınavı'ndan 60 puan almış olmak gerekiyor. 15 bin sözleşmeli öğretmen ataması için tercih süresi bugün sona eriyor. Tercih süreci tamamlandıktan sonra 15 bin sözleşmeli öğretmen ataması 31 Ocak’ta yapılacak.
26.01.2022 Personel Alımı
KPSS ile ilgili çok önemli değişiklik! 1 yıla düşürüldü...
KPSS ile ilgili çok önemli değişiklik! 1 yıla düşürüldü... Eğitim fakültesinden mezun olan milyonlarca genç atanabilmek için KPSS'ye giriyor. Şu ana kadar 2 yıl geçerli olan bu sınav artık öğretmen adayları için 1 yıl geçerli olacak.
7.11.2019 Eğitim
Öğretmen adayları dikkat! Yaş sınırı kalktı
Öğretmen adayları dikkat! Yaş sınırı kalktı Binlerce kişi öğretmen olmak istiyor. Bir lisans programının başarıyla tamamlanmasının ardından öğretmen olarak atanmak mümkün mü? Öğretmen olarak devlet okullarında çalışmak isteyenlerin tereddütte kalmalarına neden olan akıllarındaki soru işaretlerini kaldıracak tüm detaylar haberimizde…
14.03.2019 Ekonomi