ÖABT ne zaman, saat kaçta yapılacak? KPSS ÖABT sınav giriş belgesi alma!
ÖABT ne zaman, saat kaçta yapılacak? KPSS ÖABT sınav giriş belgesi alma! Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca düzenlenen Kamu Personel Seçme Sınavı'nın (KPSS) Alan Bilgisi 3'üncü oturumu sona erdi. ÖSYM tarafından 31 il ve 35 sınav merkezinde adaylara, işletme, muhasebe, istatistik testlerindeki 120 soruyu yanıtlamaları için 160 dakika süre tanındı. Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemlerinin alındığı sınavın tamamlanmasıyla KPSS'nin bu hafta sonu gerçekleştirilen tüm oturumları sona erdi. KPSS Alan Bilgisinin 1 ve 2'nci oturumları dün gerçekleştirilmişti. Şimdi gözler ÖABT sınavının yapılacağı tarihe çevrildi. Peki, KPSS ÖABT ne zaman? İşte KPSS ÖABT sınav giriş belgesi nasıl alınır?
13.09.2020 Eğitim
KPSS ÖABT sınav giriş belgeleri açıklandı! KPSS 2020 ÖABT sınav giriş belgesi sorgulama
KPSS ÖABT sınav giriş belgeleri açıklandı! KPSS 2020 ÖABT sınav giriş belgesi sorgulama Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), 2020- Kamu Personel Seçme Sınavı (KPSS) Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi'ne (ÖABT) giriş belgelerini erişime açtı. Peki, KPSS 2020 ÖABT sınav giriş belgesi nasıl alınır? İşte KPSS 2020 ÖABT sınav giriş belgesi sorgulama ekranı...
10.09.2020 Eğitim
KPSS ÖABT sınavı ne zaman? KPSS - ÖABT sınav giriş belgesi sorgulama
KPSS ÖABT sınavı ne zaman? KPSS - ÖABT sınav giriş belgesi sorgulama KPSS ÖABT sınavı ne zaman? KPSS - ÖABT sınav giriş belgesi sorgulaması nasıl yapılır? Sorularının yanıtlarını haberimizde derledik. 2018 yılı KPSS ÖABT sınavına az bir zaman kala heyecan dorukta. ÖSYM'den de uyarı geldi.
2.08.2018 Gündem