Hibe desteği! En az 5.000 TL veriliyor, başvurular e-Devlet'ten
Hibe desteği! En az 5.000 TL veriliyor, başvurular e-Devlet'ten Karşılıksız para desteği veriliyor. En az 5 bin TL hibe ediliyor. e-Devlet üzerinden başvuru yapılıyor. Hibe desteğinden yararlanmak isteyenler tüm süreci internet üzerinden tamamlayabiliyor. Para desteği ile ilgili 3 yıl detayı dikkat çekiyor. Birçok kişi çalıştığı işten memnun değil. Hayalindeki işi kurmak isteyenler için önemli bir fırsat. KOSGEB girişimci kadınlara iş kurma sürecinde hem maddi hem de iş modeli ile ilgili destek sağlıyor. KOSGEB desteklerinden güzellik salonlarından konaklamaya, ulaştırmadan imalata kadar çok sayıda sektör yararlanıyor. KOSGEB destelerinden faydalanmak için öncelikle online eğitimlere katılmak gerekiyor. İşte kendi işini kurmak isteyen kadınlara KOSGEB tarafından sağlanan tüm destekler...
6.12.2021 Ekonomi
Destek kararı! 30 bin kişi yararlanacak
Destek kararı! 30 bin kişi yararlanacak 30 bin kişiye destek ödemesi yapılacak. Kendi işini kuran ya da var olan işini geliştirmek isteyenler için harekete geçildi. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB), girişimcilerin iş kurma ve yürütme konularında bilgi ve becerilerini geliştirmek amacıyla bu yıl 30 bin girişimciyi desteklemeyi hedefliyor.
30.03.2021 Ekonomi
Kendi işini kurana 375 bin TL destek!
Kendi işini kurana 375 bin TL destek! Corona virüs salgını döneminde zor günler geçiren birçok vatandaş hayatın normale dönmesiyle ekonomik olarak da nefes almaya başladı. Zor günlerin geride kalmasının ardından kendi işini kurmak isteyenlerde araştırma yapmaya başladı. Kendi işini kuranlara KOSGEB ise destek vermeye devam ediyor. Eğer siz de kendi işinizi kurmaya karar verdiyseniz internet üzerinden verilen online eğitimlere katılarak, KOSGEB tarafından 375 bin liraya kadar destek ödemesi alabilirsiniz.
9.06.2020 Ekonomi
Kafe işçisi kadın KOSGEB desteğiyle kendi pastanesinin patronu oldu
Kafe işçisi kadın KOSGEB desteğiyle kendi pastanesinin patronu oldu Niğde’de yaşayan Buket Balaban hayalini kurduğu pasta ve ev yemekleri üretimi yapan işletmeye KOSGEB'den aldığı destekle kavuştu. İş yerini açmadan önce bir kafede çalışan genç girişimci, 1 buçuk yılda 22 çalışanı olan pastanenin patronu oldu.
28.01.2019 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri