Korhan Saygıner

Korhan Saygıner

Son dakika Korhan Saygıner haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Korhan Saygıner ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Korhan Saygıner haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Korhan Saygıner

haberleri sayfasında son dakika yaşanan korhan saygıner gelişmeleri de dahil olmak üzere 41 korhan saygıner haberi bulunmuştur. Tüm korhan saygıner haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zuhal Topal'dan aşk dolu kareler!
Zuhal Topal'dan aşk dolu kareler! Sunucu Zuhal Topal'ın, 2008 yılında hayatını birleştirdiği Korhan Saygıner ile mutlu birlikteliği sürüyor. Bir çocuk annesi Topal, 15'inci evlilik yıl dönümünü romantik bir paylaşımla kutladı.
27.06.2023 Magazin
Zuhal Topal 1.5 milyon dolara villa aldı!
Zuhal Topal 1.5 milyon dolara villa aldı! 'Yemekteyiz' adlı programın sunuculuğunu yapan Zuhal Topal, ailesiyle Acarkent’e taşınıyor. 1.5 milyon dolara tripleks villa alan ünlü sunucu, geniş kapsamlı bir tadilat başlattı.
17.01.2022 Magazin
Zuhal Topal, YouTube kanalı açtı
Zuhal Topal, YouTube kanalı açtı Zuhal Topal, YouTube kanalı açtı. İlk gün 250 binden fazla izlendi.
6.03.2021 Magazin
Zuhal Topal'a 10 bin TL'lik tazminat!
Zuhal Topal'a 10 bin TL'lik tazminat! Zuhal Topal’ın açtığı 130 bin TL'lik tazminat davası sonuçlandı
18.01.2019 Magazin
Zuhal Topal kimdir?
Zuhal Topal kimdir? Zuhal Topal kimdir? Sorusunun merak edilen yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. Başarılı ve güzel sunucu Zuhal Topal'ın hayatına dair bilgileri derledik. Yeni programa başlayan Zuhal Topal ile ilgili tüm bilgiler...
28.08.2018 Gündem
Zuhal Topal’ın eşi vatandaşlıktan çıkartıldı
Zuhal Topal’ın eşi vatandaşlıktan çıkartıldı Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Hükümeti, içinde Zuhal Topal'ın eşinin de bulunduğu ve vatandaşlıkları iptal edilen 175 kişinin yer aldığı listede yeniden değerlendirme yaptı
17.05.2018 Magazin
Zuhal Topal'a şok! Üstünü çizdiler...
Zuhal Topal'a şok! Üstünü çizdiler... İzdivaç programlarına getirilen yasak sonrası işsiz kalan Zuhal Topal için FOX yöneticilerine sunulan ev kadınlarını yarıştıracağı yemek programı veto yedi.
2.01.2018 Magazin
Aşk kazandı
Aşk kazandı Ünlü sunucu ve oyuncu Zuhal Topal, formunu korumak için düzenli olarak spor yapıyor.
7.11.2017 Magazin
Zuhal Topal'ın yeni hali 'yok artık' dedirtti!
Zuhal Topal'ın yeni hali 'yok artık' dedirtti! Yeni sezonda herhangi bir kanalla anlaşamayan sunucu Zuhal Topal, bıçak altına yatarak burnunu yaptırdı.
27.09.2017 Magazin
Zuhal Topal'dan eşine sürpriz kutlama!
Zuhal Topal'dan eşine sürpriz kutlama! Ailece çıktıkları bir aylık ABD tatilinin ardından yaz tatillerine Bodrum'da devam eden sunucu Zuhal Topal, eşi Korhan Saygıner'in doğum günü için sürpriz kutlama düzenledi.
16.08.2017 Magazin
Aile saadeti
Aile saadeti Ailece çıktıkları yaz tatiline Bodrum’da devam eden ünlü sunucu ve oyuncu Zuhal Topal, eşi Korhan Saygıner’in doğum günü için sürpriz kutlama düzenledi.
15.08.2017 Magazin
Zuhal Topal'ın Amerika tatili sürüyor!
Zuhal Topal'ın Amerika tatili sürüyor! Zuhal Topal, eşi Korhan Saygıner ve kızları Lina ile çıktığı Amerika tatiline devam ediyor.
31.07.2017 Magazin
Los Angeles'a yerleşiyor!
Los Angeles'a yerleşiyor! Ünlü sunucu Zuhal Topal ve eşi Korhan Saygıner Los Angelas’tan ev bakmaya başladı. Topal’ın senenin yarısını Amerika’da geçirmek istediği öğrenildi.
27.07.2017 Magazin
Dokuzuncu yılları
Dokuzuncu yılları Zuhal Topal ve müzisyen eşi Korhan Saygıner, dokuzuncu evlilik yıl dönümlerini Kıbrıs’ta kutladı.
29.06.2017 Magazin
Sürpriz tatil
Sürpriz tatil Oyuncu ve sunucu Zuhal Topal, müzisyen eşi Korhan Saygıner için çok özel bir ‘Babalar Günü’ sürprizi hazırladı.
13.06.2017 Magazin
Karnaval neşesi
Karnaval neşesi Coliseum Acarkent, bahar mevsimine yakışır renklilikte bir karnavala imza attı.
16.05.2017 Magazin
Zuhal Topal'ı hiç böyle görmediniz!
Zuhal Topal'ı hiç böyle görmediniz! İzdivaç programı sunucusu Zuhal Topal, eşi Korhan Saygıner'le birlikte hafta sonu Dubai’de tatil yaptı. İşte Zuhal Topal'ın Dubai tatilinden eğlenceli anları...
14.04.2017 Magazin
Zuhal Topal'ın Dubai çıkarması!
Zuhal Topal'ın Dubai çıkarması! İzdivaç programı sunucusu Zuhal Topal, eşi Korhan Saygıner'le birlikte hafta sonu Dubai’de tatil yaptı.
13.04.2017 Magazin
Albüm teklifi aldı
Albüm teklifi aldı Geçtiğimiz hafta eşi Korhan Saygıner’i dinlemeye giden Zuhal Topal, eşine bir şarkıda eşlik etmişti.
28.03.2017 Magazin
Sürpriz düet
Sürpriz düet Cumartesi akşamları The Arkın Colony Hotel’de sahne alan Korhan Saygıner’i dinlemeye gelenler arasında bu hafta eşi Zuhal Topal da vardı.
6.03.2017 Magazin
Rötarlı Sevgililer Günü
Rötarlı Sevgililer Günü Zuhal Topal ve eşi Korhan Saygıner, hafta sonunu Londra’da geçirdi.
28.02.2017 Magazin
Gala'da herkes dondu kaldı!
Gala'da herkes dondu kaldı! “Çakallarla Dans 4” sinema filmi galasında sahnede konuşma yapan oyuncular, tüm salonu Mannequin Challenge yapmaya davet edince, salonda bulunan herkes olduğu yerde 20 saniye dondu kaldı.
25.11.2016 Magazin
'Zuhal Topal'ın yemek yapmaya vakti olmuyor'
'Zuhal Topal'ın yemek yapmaya vakti olmuyor' Müzisyen Korhan Saygıner, hafta içi her sabah Süper FM'de program yapan eşi Zuhal Topal’a geçtiğimiz gün sürpriz yaptı...
9.11.2016 Magazin
Zuhal Topal, FOX TV'yi bıraktı
Zuhal Topal, FOX TV'yi bıraktı FOX TV ekranlarının izdivaç programı sunuculuğunu yapan Zuhal Topal'ın yeni sezonda başka bir kanalda olacağı belirtildi.
18.08.2016 Magazin
Eşine duygusal doğum günü mesajı
Eşine duygusal doğum günü mesajı Ünlü sunucu, magazin basınından uzak tutmaya özen gösterdiği eşi Korhan Saygıner'in doğum gününü sosyal medya hesabından kutladı. Topal'ın mesajını 7 bin kişi beğendi.
10.08.2016 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Korhan Saygıner ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki korhan saygıner haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.