Konya Haberleri

Konya Haberleri

Son dakika konya haberleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan konya haberleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını konya haberleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Konya Haberleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan konya haberleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 183 konya haberleri haberi bulunmuştur. Tüm konya haberleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yol kenarında cesedi bulunmuştu! Paylaşımları ortaya çıktı
Yol kenarında cesedi bulunmuştu! Paylaşımları ortaya çıktı Konya'nın Ereğli ilçesinde, ailesinin dün kayıp başvurusunda bulunduğu Bahriye Buket İ.'nin (20), yol kenarında silahla başından vurulmuş cansız bedeni bulundu. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alınırken, genç kızın, kısa süre önce sosyal medya hesabından "Bu hayat bana çok ağır geldi. Beni seven herkesten özür dilerim. Hakkınızı helal edin. Mezar taşıma 'Bu ilk ölüşüm değil' yazın. Vasiyetim olsun" mesajını paylaştığı görüldü.
1.04.2021 Gündem
Çocuğunun arkadaşıyla kaçtı! 'Uygunsuz fotoğrafları vardı'
Çocuğunun arkadaşıyla kaçtı! 'Uygunsuz fotoğrafları vardı' Konya'da bir kadının oğlunun arkadaşı ile kaçtığı iddia edildi. Çocuğunun hayatından endişe duyduğunu belirten E.D. de (38) polise giderek kayıp müracaatında bulundu. 20 yaşındaki H.C.M. annesi ile ilgili, "Babam işe gittiği zaman eve adamlar geliyordu. Konuştuğu çocuk da eskiden benim en samimi olduğum arkadaşımdı. Konuşmalarını gördüm. Uygunsuz fotoğraflar vardı." ifadelerini kullandı.
22.12.2020 Gündem
Konya'da korkunç olay! Anneleri odaya girdiğinde 3 çocuk...
Konya'da korkunç olay! Anneleri odaya girdiğinde 3 çocuk... Konya'nın Kulu ilçesinde annelerinin temizlik yaptığı sırada odada buldukları tuz ruhunu içen 2'si kardeş 3 çocuk hastaneye kaldırıldı.
25.04.2020 Gündem
Konya'da üvey anne vahşeti! Hortumla döverek öldürdü
Konya'da üvey anne vahşeti! Hortumla döverek öldürdü Konya'da üvey anne Raaşa Osman, 7 yaşındaki Suriye uyruklu Azzam Al Abdullah'ı hortumla döverek öldürdü. Gözaltına alınan Raaşa Osman, geçimlerini sağlamak için kağıt toplayan Abdullah'ı eve geç geldiği için sinirlenip hortumla dövdüğünü, defalarca havaya kaldırıp yere attığını söyledi.
28.03.2020 Yaşam
Sağlık görevlilerini yerlerde sürüklemişlerdi: Serbest kaldılar!
Sağlık görevlilerini yerlerde sürüklemişlerdi: Serbest kaldılar! Konya'da otomobilleriyle yaptıkları kazanın ardından yardıma gelen 112 Acil Servis'te görevli 3 sağlık personeline saldıran kişiler adli kontrol şartıyla serbest kaldı.
27.03.2020 Gündem
Selçuklu'ya 40 milyon TL'lik altyapı yatırımı
Selçuklu'ya 40 milyon TL'lik altyapı yatırımı Konya’nın merkez Selçuklu İlçe Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, ilçe genelinde yürütülen altyapı ve asfalt çalışmalarını yerinde inceledi...
14.06.2016 Yaşam
Meram'da asfalt sezonu açıldı
Meram'da asfalt sezonu açıldı Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte asfalt sezonunu açtı...
27.04.2016 Yaşam
6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmesine AK Parti'den peş peşe tepkiler
6 yaşındaki kız çocuğunun evlendirilmesine AK Parti'den peş peşe tepkiler 6 yaşında bir kız çocuğunun imam nikahıyla evlendirip cinsel istismara maruz bırakıldığı iddiası tepkilere neden oldu. Davaya Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da müdahil olurken, AK Parti'den de peş peşe çok sert tepkiler geldi. Kültür Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Olayı şiddetle kınıyorum, sorumluların tamamı en ağır cezayı almalıdır, Vakıflar Genel Müdürlüğü'nün görevlendirdiği müfettiş göreve başladı, detaylı inceleme yapılıyor." dedi.
8.12.2022 Gündem
Bakan Ersoy: Öncelikli hedef maksimum sayıda insanımızı kültür ve sanatla buluşturmak
Bakan Ersoy: Öncelikli hedef maksimum sayıda insanımızı kültür ve sanatla buluşturmak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Kültür Yolu Festivalleri'nin maliyetine ilişkin, "Burada maliyet odaklı çalışmıyoruz açıkçası. Bizim öncelikli hedefimiz maksimum sayıda insanımızı kültür ve sanatla buluşturmak. Kaynak sıkıntımız yok. Biliyorsunuz; Turizm Bakanlığı, turizmden de çok ciddi gelir elde ediyor. Turizmden elde ettiğimiz gelirin bir kısmını çok rahat bir şekilde kullanabiliyoruz" dedi.
27.09.2022 Kültür Sanat
Konut fiyatlarındaki köpük eriyecek! Ev sahipleri harekete geçti, sayı hızla artıyor
Konut fiyatlarındaki köpük eriyecek! Ev sahipleri harekete geçti, sayı hızla artıyor Uzun süredir fahiş fiyatlar ile gündemde olan gayrimenkul sektörü ile ilgili harekete geçildi. Sosyal konut projesi ve hazine arazilerinin vatandaşa satılacağı haberleri, konut sektöründe fiyatların düşeceği beklentisini oluşturdu. Durum böyle olunca vatandaş satışa geçti. İnternet ilanlarında son 1 haftada 20 bin konut ve ticari iş yeri satışa çıktı. Sektör temsilcileri “Fiyatların düşeceğini gören ev sahibi evini tavandan satmak için harekete geçti” dedi.
7.08.2022 Ekonomi
Pençe kilit operasyonu şehitleri! Kaç asker şehit edildi, yaralı asker sayısı nedir? Pençe operasyonu son dakika haberleri ve son durum!
Pençe kilit operasyonu şehitleri! Kaç asker şehit edildi, yaralı asker sayısı nedir? Pençe operasyonu son dakika haberleri ve son durum! Türk Silahlı Kuvvetleri Irak’ın kuzeyinde Metina, Zap ve Avaşin-Basyan bölgelerindeki terörist hedeflere yönelik Pençe Kilit Operasyonu'nu başlattı. Operasyondan sıcak görüntüler gelirken vatandaşlar operasyondaki son gelişmeleri takip ediyor. İşte Pençe kilit operasyonu şehitleri ve Pençe kilit operasyonunda son durum…
19.04.2022 Gündem
Ayçiçek yağı üretimine flaş destek kararı! 7 ilçeye daha...
Ayçiçek yağı üretimine flaş destek kararı! 7 ilçeye daha... Ayçiçek yağı desteği ile ilgili flaş gelişme! Fiyatlardaki artış sonrası destek haberleri art arda geliyor, 5 ile ek olarak, 7 ilçeye daha ayçiçeği üretimi için destek verilecek. Tekirdağ, Edirne, Adana, Kırklareli ve Konya... Hepsi belli oldu, detaylar açıklandı. Desteklerin artması ve üretim sahasının çoğalması ile bu yılki rekoltenin yükselmesi bekleniyor.
16.03.2022 Ekonomi
Bülent Serttaş gayrimenkul zengini çıktı! Yatırımlarını ilk kez açıkladı...
Bülent Serttaş gayrimenkul zengini çıktı! Yatırımlarını ilk kez açıkladı... Şarkıcı Bülent Serttaş, gayrimenkul zengini çıktı. Şarkıcı, yatırımlarını ilk kez açıkladı. Çok şanslı biri olduğunu söyleyen Bülent Serttaş, 'sahnelerden çok para kazanıyor ve kazandırıyorum' dedi.
23.01.2022 Magazin
Hangi illerde okullar tatil? 19 Ocak 2022 kar tatili olan iller!
Hangi illerde okullar tatil? 19 Ocak 2022 kar tatili olan iller! Türkiye’de etkili olan kar, bazı illerde eğitimin aksamasına neden oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarılar sonrası yurdun bazı illerinde yoğun kar yağışı etkili oldu. Adıyaman, Bilecik, Kütahya, Kırşehir, Uşak, Adana gibi kentler başta olmak üzere Türkiye’de birçok kentte okullar tatil edildi. İşte okulları tatil olan iller...
19.01.2022 Eğitim
Okullar tatil edildi! O illerde kar yağışı sonrası flaş karar
Okullar tatil edildi! O illerde kar yağışı sonrası flaş karar Tatil haberleri peş peşe geliyor. Yoğun kar yağışı sonrası okullar tatil edildi. Ordu, Van, Kars ve Konya'da son dakika gelişmesini duyurdular. Konya'da, kar yağışı nedeniyle 10 ilçe ile Meram'ın bazı mahallelerinde yüz yüze eğitime yarın için ara verileceği, hamile ve engelli kamu çalışanlarının izinli sayılacağı açıklandı.
13.01.2022 Gündem
Okullar tatil mi, okullar ne zaman kapanacak? 12 Ocak Çarşamba bugün hangi illerde okullar tatil edildi?
Okullar tatil mi, okullar ne zaman kapanacak? 12 Ocak Çarşamba bugün hangi illerde okullar tatil edildi? Bugün okullar tatil mi, 12 Ocak hangi illerde okullar tatil? Çanakkale, Denizli, Konya, Bingöl başta olmak üzere birçok ilde peş peşe kar nedeniyle tatil ilan edilmesi öğrenciler ve velilerin arama motorlarına yönelmesine neden oldu. Peki, Okullar ne zaman kapanacak, ne zaman tatile giriyor? Bugün 12 Ocak Çarşamba hangi illerde kar tatili var?
12.01.2022 Eğitim
Tatil haberleri peş peşe geliyor! Okullarda eğitime ara verildi...
Tatil haberleri peş peşe geliyor! Okullarda eğitime ara verildi... Kar yağışı başladı. Tatil haberlerini peş peşe açıkladılar Birçok ilde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime ara verildi. Konya'nın 24 ilçesinde eğitime 20 Aralık Pazartesi günü itibariyle 1 gün süreyle ara verildi. Tunceli, Karaman, Aksaray, Adana, Kars ve Bingöl'de de okullara bir gün ara verildi.
19.12.2021 Gündem
Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasağı ve kısıtlamalarıyla ilgili son dakika kararı! 'Nu (Omicron)' varyantı patladı, Türkiye'de değişti! Resmen devreye girdi, artık...
Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasağı ve kısıtlamalarıyla ilgili son dakika kararı! 'Nu (Omicron)' varyantı patladı, Türkiye'de değişti! Resmen devreye girdi, artık... Hafta içi hafta sonu sokağa çıkma yasakları ve kısıtlamalarıyla ilgili son dakika kararı. Tüm dünyada yeni alarm verildi. DSÖ, ilk kez tespit edilen bir virüsü daha resmen duyurdu. Koronavirüsün son varyantı Nu (Omicron) hızla yayılmaya başladı. Dünyayı tedirgin eden varyant sonrası ülkeler peş peşe harekete geçti. Avrupa'da birçok ülke yasak ve kısıtlamalara geri döndü. Yeni varyant sonrası Türkiye'de de sıcak gelişmeler yaşanıyor. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca yeni kararı tüm Türkiye'ye resmen açıkladı.

Öte yandan uzmanlar, Nu varyantıyla ilgili tedirgin eden gelişmeyi duyurarak Türkiye için kritik tarihi verdiler. İşte alınan kararlar ve son durum...
27.11.2021 Gündem
Orman yangınlarından son dakika haberleri! Termik santraldeki yangında yeni gelişme: Manavgat, Bodrum, Marmaris, Milas...
Orman yangınlarından son dakika haberleri! Termik santraldeki yangında yeni gelişme: Manavgat, Bodrum, Marmaris, Milas... Orman yangınlarıyla mücadele tüm Türkiye'de devam ediyor. Yangınların devam ettiği bölgelerde havadan ve karadan söndürme işlemleri tüm hızıyla sürüyor. Bakan Pakdemirli, Hatay Dörtyol, Isparta Eğirdir, Karabük ve Adana Feke yangınlarının kontrol altına alındığını ve soğutma çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. İletişim Başkanı Fahrettin Altun, şu ana kadar çıkan 189 yangından 174'ünün kontrol altına alındığını açıkladı. Altun'un paylaştığı görselde, saat 12.00 itibari ile 6 ilde 15 yangının devam ettiği bilgisi yer aldı.
5.08.2021 Gündem
Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Resmen duyuruldu, bu illerde...
Yasaklarla ilgili son dakika gelişmesi! Resmen duyuruldu, bu illerde... Yasaklarla ilgili flaş gelişme! Açıklamalar peş peşe yapıldı. Valilikler yasak kararlarını duyurdu. Yasak kararı alınan kent sayısının giderek artması bekliyor. Çok sayıda ilde harekete geçildi. Yangın haberlerinin ardından ormanlara girişlere yasak getirildi. Valilikler vatandaşlara ormanlara giriş yasağı kararlarının tüm ayrıntılarını tek tek açıkladı. Yeni eklenen illerle birlikte sayı artmaya devam ediyor. İşte yasak kararı alınan tüm iller...
3.08.2021 Gündem
Elektrikler neden kesildi? Türkiye geneli elektrik kesintisinin sebebi belli oldu! İşte 2 Ağustos elektrik kesintisi detayları
Elektrikler neden kesildi? Türkiye geneli elektrik kesintisinin sebebi belli oldu! İşte 2 Ağustos elektrik kesintisi detayları Türkiye'nin pek çok şehrinde elektrik kesintisi haberleri geliyor. Elektriksiz kalan vatandaşlar elektriklerin neden kesildiğini sorguluyor. Enerji Bakanlığı ise kesintilerin sebebini açıkladı. Peki, Elektrikler neden gitti? Türkiye geneli elektrik kesintisinin sebebi...
2.08.2021 Gündem
Yangın kabusu devam ediyor! Korkunç detay ortaya çıktı
Yangın kabusu devam ediyor! Korkunç detay ortaya çıktı Muğla'nın Marmaris ilçesindeki ormanlık alanda yangın çıktı. Yangın yerleşim yerlerine 100 metreye kadar yaklaşırken trafiğin sadece Datça yönüne açık olduğu, İçmeler'den merkeze giden yolun kapatıldığı öğrenildi. Bakan Pakdemirli ise, "Marmaris'teki orman yangınına 30 arazöz, 5 helikopter, bir uçakla müdahale ediyoruz." dedi. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay da, "Şu anda yerleşim yerlerinde tehlike gözükmüyor. Bozburun yarımadasına doğru giden yangın devam ediyor. Sabotaj ihtimali oldukça kuvvetli" şeklinde konuştu. Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı'ndan yangına ilişkin yapılan açıklamada "Derhal soruşturma başlatılmış olup, yangın tüm yönleriyle ve titizlikle incelenmektedir" denildi. Öte yandan çıkan orman yangınına, biri 8 diğeri 10 yaşındaki 2 çocuğun neden olduğu ileri sürüldü. Bakan Pakdemirli, 'Marmaris’te maalesef bir canı, vatandaşımızı kaybettik. Başımız sağ olsun. Ailesine ve sevenlerine sabır diliyorum' açıklamasında bulundu. Bakan Pakdemirli, 7 ilde 21 noktada yangınların sürdüğünü açıkladı. Pakdemirli, "Cansiparene, özenle, tüm gücümüzle geleceğimiz için savaşıyoruz. Tüm Türkiye'nin duaları bizimle. Canımız yanıyor. Söndüreceğiz." dedi.
29.07.2021 Gündem
Yerleşim alanları, tarım alanları, evler, iş yerleri yandı! Manavgat'ı kül eden yangın
Yerleşim alanları, tarım alanları, evler, iş yerleri yandı! Manavgat'ı kül eden yangın Antalya'nın Manavgat ilçesinde, 4 ayrı noktada orman yangını çıktı. Havadan ve karadan müdahalenin sürdüğü yangın bölgesinde alevler, yerleşim yerleri ve tarım alanlarına da sıçradı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, basın mensuplarına yangınla ilgili son durumu açıkladı. Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Antalya'da Akseki'deki yangında hayatını kaybedenlerin 3’e yükseldiğini duyurdu. Bakan Pakdemirli yaptığı açıklamada, "Yangınlarla mücadelemiz devam ediyor. Maalesef Antalya Değirmenli Mahallesi Delioğlanlı mevkisinde ikamet eden Osman Gardaş ve Şehri Gardaş’ı kaybettik. Başımız sağ olsun. Ailelerine ve sevenlerine sabırlar diliyorum" dedi. Yangında Kepezbeleni bölgesinde dumandan etkilenen 82 yaşındaki Hasan Ali Yüksel de yaşamını yitirmişti.
29.07.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Konya Haberleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki konya haberleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.