Konut kredisi faiz oranları değişti! İşte kasım tarifesi...
Konut kredisi faiz oranları değişti! İşte kasım tarifesi... Kredi faiz oranları ile ilgili son dakika haberleri vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Kamu bankaları tarafından tarihin en uygun faizli kredileri vatandaşlara sunulmuş, ev satışlarında büyük artış sağlanmıştı. Peki, Bankaların güncel kredi faiz oranları ne kadar oldu? Konut kredisinde son durum ne? En uygun konut kredisi hangi bankada? Vakıfbank, Halkbank, Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranlarınsa son durum... İşte 2 Kasım konut kredisi faiz oranları...
2.11.2020 Ekonomi
Ev almak isteyenlere güzel haber! Konut kredisi faiz oranları düşüyor
Ev almak isteyenlere güzel haber! Konut kredisi faiz oranları düşüyor Konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak isteyenlere güzel haber. Geçtiğimiz ay ilk olarak Ziraat Bankası’nın devreye soktuğu enflasyona endeksli konut kredisi, enflasyondaki düşüşle birlikte 25 puan indi. Faiz oranı 1.75’ten 1.50’ye kadar geriledi.
4.07.2019 Ekonomi
Ev alacaklara güzel haber! Konut kredisinde avantajlı dönem
Ev alacaklara güzel haber! Konut kredisinde avantajlı dönem Binlerce kişi konut kredisi kullanarak ev sahibi oluyor. Bankaların yolunu tutan vatandaşlar yüksek kredi faizleri ile karşılaşınca ev hayallerini ertelemek zorunda kalıyor. Konut kredisi kullanmak isteyenler için güzel bir haberimiz var. Birçok banka enflasyona endeksli konut kredisi sistemine geçti.
1.07.2019 Ekonomi