Klaas-Jan Huntelaar

Klaas-Jan Huntelaar

Son dakika Klaas-Jan Huntelaar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Klaas-Jan Huntelaar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Klaas-Jan Huntelaar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Klaas-Jan Huntelaar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan klaas-jan huntelaar gelişmeleri de dahil olmak üzere 112 klaas-jan huntelaar haberi bulunmuştur. Tüm klaas-jan huntelaar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yılın transfer sürprizi! Ferdi Kadıoğlu ile Kerem Aktürkoğlu bombası patladı
Yılın transfer sürprizi! Ferdi Kadıoğlu ile Kerem Aktürkoğlu bombası patladı Bu sezon Hollanda Ligi'nde büyük bir hayal kırıklığı yaratan ve Şampiyonlar Ligi'nden bile uzak kalacak olan Ajax'ın önümüzdeki günlerde İstanbul'a geleceği ortaya çıktı. Hem Fenerbahçe hem de Galatasaray'ın yıldızı için masaya oturmaya hazırlanan Klaas-Jan Huntelaar'ın 40 milyon euro'yu gözden çıkardığı öğrenilirken, her iki kulüpte de haziran ayında sıcak gelişmelerin yaşanabileceği bildirildi.
23.05.2023 Galatasaray
Schalke - Hamburg maçı CANLI YAYINLA Misli.com'da
Schalke - Hamburg maçı CANLI YAYINLA Misli.com'da Kadrosundan birçok önemli ismi kaybeden Schalke, Veltins-Arena'da Hamburg ile yeni sezonu açarken siz de bu mücadelenin heyecanını Tek Maç ve Canlı Bahis seçenekleriyle Misli.com’da yaşayabileceksiniz. Unutmayın, 2. Bundesliga keyfi sezon boyunca CANLI YAYINLARLA Misli.com'da olacak!
23.07.2021 İddaa
UEFA Avrupa Ligi tarihinin en golcüsü Larsson
UEFA Avrupa Ligi tarihinin en golcüsü Larsson 1955’te Fuar Şehirleri Kupası olarak başlayan, 1971’den itibaren UEFA Kupası, 2009’dan bu yana yeni formatıyla UEFA Avrupa Ligi adını alan organizasyonda İsveçli Henrik Larsson (40) en golcü, İtalyan Bergomi ise en çok maç oynayan (96 maç) isim konumunda.
15.05.2018 UEFA Avrupa Ligi
Huntelaar yuvaya döndü
Huntelaar yuvaya döndü Hollanda Birinci Futbol Ligi (Eredivisie) takımlarından Ajax, eski oyuncusu Klaas-Jan Huntelaar'ı kadrosuna kattı.
1.06.2017 Futbol
Ajax avantajı eline geçirdi
Ajax avantajı eline geçirdi UEFA Avrupa Ligi'nde Hollanda temsilcisi Ajax, Alman devi Schalke 04'ü 2-0 mağlup ederek rövanş öncesi avantajı eline geçirdi.
13.04.2017 UEFA Avrupa Ligi
Mario Gomez'de son dakika!
Mario Gomez'de son dakika! Siyah-Beyazlılar, Aboubakar ve Demba Ba’nın geleceğinin belirsizliğini koruması üzerine forvet transferi için girişimlerini hızlandırdı. Bu doğrultuda Mario Gomez’in menaceriyle ilk teması kuran yönetim, Wolfsburg’ta küme düşmeme mücadelesi veren yıldız isim için olumlu geri dönüş aldı, sezon sonu için sözleşti.
28.03.2017 Beşiktaş
Beşiktaş yeni forvetini buldu!
Beşiktaş yeni forvetini buldu! Ocak ayında el sıkıştığı Hollandalı futbolcudan sakatlığının uzun sürmesi sebebiyle vazgeçen Beşiktaş, sağlığına kavuşan yıldız ismi tekrar gündemine aldı.
26.03.2017 Beşiktaş
Galatasaray'dan açıklama: 'Niasse ve Huntelaar...'
Galatasaray'dan açıklama: 'Niasse ve Huntelaar...' Galatasaray Sportif AŞ Yöneticisi Levent Nazifoğlu, Everton'dan Oumar Niasse ve Schalke 04'ten Klaas-Jan Huntelaar iddialarına cevap verdi.
24.09.2021 Galatasaray
Samuel Eto'o'dan Beşiktaş'a teklif!
Samuel Eto'o'dan Beşiktaş'a teklif! Mario Gomez’in yerine golcü arayışında olan Kartal, Antalya’nın forvetini yeniden gündemine aldı.
22.07.2016 Beşiktaş
Sezona damga vurdular
Sezona damga vurdular Avrupa futbolunun önde gelen liglerinde bu sezon attığı gollerle formlarının zirvesine çıkan birçok golcü dikkati çekti.
24.09.2021 Beşiktaş
Frank de Boer: 'Sneijder ve Huntelaar ile görüşüyoruz'
Frank de Boer: 'Sneijder ve Huntelaar ile görüşüyoruz' Ajax teknik direktörü Frank de Boer, eski öğrencileri Galatasaraylı Wesley Sneijder ile de kontak halinde olduklarını itiraf etti.
21.04.2016 Galatasaray
Ruhr derbisinde kazanan çıkmadı
Ruhr derbisinde kazanan çıkmadı Bundesliga'nın 29. haftasında Schalke, evinde ağırladığı Borussia Dortmund'la 2-2 berabere kaldı.
10.04.2016 Almanya
Sneijder var, RVP yok!
Sneijder var, RVP yok! Hollanda A Milli Futbol Takımı'nın Fransa ve İngiltere ile yapacağı hazırlık maçlarının aday kadrosu açıklandı.
9.03.2016 Futbol
Sneijder var, Persie yok
Sneijder var, Persie yok Hollanda Milli Futbol Takımı'nın, Galler ve Almanya ile yapacağı hazırlık maçlarının aday kadrosu açıklandı.
2.11.2015 Futbol
Mücize böyle gerçekleşti
Mücize böyle gerçekleşti Türkiye A Milli Futbol Takımı, Avrupa Şampiyonası Elemelerine facia üstüne facia sonuçlarla başlamıştı.
14.10.2015 Futbol
Persie ve Sneijder’e davet
Persie ve Sneijder’e davet Hollanda A Milli Futbol Takımı'nın 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2016) Elemeleri'nde Kazakistan ve Çek Cumhuriyeti'yle yapacağı maçların nihai aday kadrosu açıklandı.
2.10.2015 Galatasaray
Hollanda kadrosu açıklandı
Hollanda kadrosu açıklandı Teknik direktör Blind, aday kadroya Sneijder ve Van Persie'yi de çağırdı.
25.09.2015 Futbol
Schalke rahat kazandı
Schalke rahat kazandı UEFA Avrupa Ligi K Grubu mücadelesinde Kıbrıs Rum kesimi temsilcisi APOEL Nicosia ile Schalke 04 kozlarını paylaştı.
17.09.2015 Futbol
Werder, uzatmada güldü
Werder, uzatmada güldü Almanya Bundesliga'nın 4. hafta karşılaşmasında Werder Bremen, deplasmanda Hoffenheim'i 3-1 yendi.
13.09.2015 Futbol
Sneijder'le van Persie kadroda
Sneijder'le van Persie kadroda Hollanda'nın, İzlanda ve Türkiye ile yapacağı maçların nihai kadrosu açıklandı.
28.08.2015 Futbol
Van Persie ve Sneijder'e davet
Van Persie ve Sneijder'e davet Hollanda Milli Takımı Teknik direktör Blind, aday kadroya Galatasaray'dan Sneijder ve Fenerbahçe'den Van Persie'yi de çağırdı.
21.08.2015 Galatasaray
Son ihtimal Aboubakar
Son ihtimal Aboubakar Aslan’ın forvet transferinde yeni rotası Porto!
15.07.2015 Galatasaray
G.Saray Gomez'e döndü
G.Saray Gomez'e döndü Schalke 04 Huntelaar'i tutacağını açıkladı, gözler yeniden Fiorentina'nın golcüsü Mario Gomez'e çevrildi.
13.07.2015 Galatasaray
Huntelaar'dan G.Saray açıklaması
Huntelaar'dan G.Saray açıklaması Uzun süre Galatasaray'ın forvet transferi olacağı iddia eidlen Klaas-Jan Huntelaar sessizliğini bozdu.
12.07.2015 Galatasaray
Huntelaar çıkmazda, Guidetti liste başı
Huntelaar çıkmazda, Guidetti liste başı Klaas Jan-Huntelaar maliyeti beklenenin üzerine çıktı, Aslan İsveçli golcüye yöneldi.
5.07.2015 Galatasaray

Benzer Haber Etiketleri

Klaas-Jan Huntelaar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki klaas-jan huntelaar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.