Gazete Vatan Logo
Galatasaray G.Saray Gomez'e döndü

G.Saray Gomez'e döndü

Schalke 04 Huntelaar'i tutacağını açıkladı, gözler yeniden Fiorentina'nın golcüsü Mario Gomez'e çevrildi.

G.Saray Gomez'e döndü

Önümüzdeki sezon hem Türkiye’de çifte kupalı sezonu tekrarlamak hem de Şampiyonlar Ligi’nde adından söz ettirecek bir takım kurmayı hedefleyen Galatasaray, forvet transferi konusunda çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Sarı-Kırmızılılar’ın bu doğrultuda listesine giren isimler, Schalke 04’te forma giyen Klaas Jan Huntelaar ve Fiorentina’da forma giyen Mario Gomez’di. İki oyuncunun kulübüyle de temasa geçen Aslan, Huntelaar konusunda Alman kulübünden olumsuz yanıt aldı. Schalke, Hollandalı futbolcuyu takımda tutacağını bildirdi. Bunun üzerine tüm yoğunluk, Gomez’in üzerine yoğunlaştı. Daha önce İtalya’dan ayrılmak istediğini açıklayan Alman forvet için karşı tarafın istediği fiyatın 9 milyon Euro olduğunu öğrenen Sarı-Kırmızılılar, kiralık formülünü devreye soktu.

PODOLSKI İKNA EDECEK

30 yaşındaki forveti Cim Bom’un, 2.5 milyon Euro bir bedelle 1 yıllığına kadrosuna katmaya çalışacağı bildirildi. Gomez’e de, yıllık 3.5 milyon Euro gibi bir para verilmesi planlanırken, Lukas Podolski’nin de, vatandaşını ikna etmek konusunda yardımcı olacağı öğrenildi. 41 kez Almanya adına sahaya çıkan ve 12 gol atan tecrübeli forvet, geçen sezon Fiorentina’da 32 mücadelede 10 kez fileleri sallamıştı.

Haberin Devamı

(Fanatik)