Mevduat faizleri rekora koşuyor! Bankada parası olanlar için kritik uyarı geldi
Mevduat faizleri rekora koşuyor! Bankada parası olanlar için kritik uyarı geldi Bankada parası olanları çok yakından ilgilendiriyor. Yatırım amacı ile ev ya da araba alanlar yönünü değiştirdi. Son dönemlerde banka mevduatlarına yönelen yatırımcılar kazancına kazanç katıyor. Mevduat faizleri en cazip yatırım araçlarından biri olma yolunda ilerliyor. Mevduat faizlerinde yükseliş hız kazandı. Özellikle 92 gün vadeli hesaplara verilen faiz 2-3 puan daha yüksek. Nakdi olanların, vade sonu gelenlerin daha yüksek faiz alabilmek için bankalarıyla pazarlık yapmasında da fayda var. Çünkü 1 puan yüksek faizin getirisi hiç de az değil. Peki hangi güncel faiz ve vadede ne kadar getiri sağlanır? Sizin için hesapladık...
26.04.2024 Ekonomi
PKK'nın Mazgirt gücü sorumlusu öldürüldü
PKK'nın Mazgirt gücü sorumlusu öldürüldü Tunceli'de öldürülen PKK'lı teröristlerden birinin İran uyruklu “Agir” kod isimli soy ismi öğrenilemeyen Davut isimli terörist olduğu tespit edildi. Mazgirt gücü sorumlusu olduğu değerlendirilen Davut isimli PKK’lının 5 yıldır bölgede olduğu öğrenildi.
29.09.2021 Gündem
KPSS sahtekarlarına 306 yıl hapis istemi!
KPSS sahtekarlarına 306 yıl hapis istemi! Adana'da, KPSS'den aldıkları düşük puanlar nedeniyle kendi branşlarında ataması yapılamayan öğretmen adaylarının özel öğretim öğretmeni olarak atanması için sahte diploma hazırladıkları iddia edilen çetenin elebaşı ve üyeleri ile ataması yapılan bazı öğretmenlerin de arasında yer aldığı 44 sanık hakkında hazırlanan iddianame, mahkemece kabul edildi. İddianamede, çetenin elebaşı olduğu iddia edilen sanığın 306 yıl hapisle cezalandırılması isteniyor.
6.05.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri