Kızım Dizisi

Kızım Dizisi

Son dakika kızım dizisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan kızım dizisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını kızım dizisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kızım Dizisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kızım dizisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 120 kızım dizisi haberi bulunmuştur. Tüm kızım dizisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kızım 34. final bölüm fragmanı
Kızım 34. final bölüm fragmanı Kızım dizisinin merakla beklenen final bölümü fragmanı yayınlandı.
29.05.2019 Televizyon
Kızım 21. bölüm 2. fragmanı yayınlandı!
Kızım 21. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Kızım dizisi 21. yeni bölüm ile bu akşam TV8'de izleyicilerle buluşacak.
1.03.2019 Televizyon
Kızım 19. bölüm fragmanı yayınlandı!
Kızım 19. bölüm fragmanı yayınlandı! Cuma akşamları ekrana gelen Kızım dizisinde bu hafta Candan, Demir'e evlenme teklifi ediyor.
12.02.2019 Televizyon
Kızım 18. bölüm fragmanı yayınlandı!
Kızım 18. bölüm fragmanı yayınlandı! Kızım dizisi 18. yeni bölüm fragmanları yayınlanmaya devam ediyor.
7.02.2019 Televizyon
Kızım 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kızım 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızım dizisi 15. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Ekrana gelen Kızım dizisi son bölümde Candan gizli gerçekleri öğrendi. Peki Kızım dizisi 16. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
28.12.2018 Televizyon
Kızım dizisi 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Öykü'nün DNA sonuçları...
Kızım dizisi 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Öykü'nün DNA sonuçları... Kızım dizisi 14. yeni bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Kızım dizisi yeni bölüme Öykü'nün DNA sonuçları ile ilgili gelişme damga vurdu. Peki Kızım dizisi 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
22.12.2018 Televizyon
Kızım dizisi son bölüm ardından 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kızım dizisi son bölüm ardından 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızım dizisi 13. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. TV8 ekranında yayınlanan Kızım dizisi son bölümde Cemal'in söyledikleri Öykü'yü derinden yaraladı. Peki Kızım dizisi 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
14.12.2018 Televizyon
Kızım dizisi 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!
Kızım dizisi 13. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! TV8 kanalının sevilen dizisi Kızım yeni bölümünde heyecan doruğa çıktı. Kızım 13. yeni bölüme mahkemeden çıkan velayet kararı damga vurdu. İşte Kızım dizisi 13. yeni bölüm fragmanı...
7.12.2018 Televizyon
Kızım dizisi 11. bölümde Demir için zor seçim!
Kızım dizisi 11. bölümde Demir için zor seçim! Kızım 11. bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Öykü annesinin ortaya çıkmasıyla allak bullak olur. Demir ise ne yapacağını bilemez. Kızım son bölümde Demir ve Öykü kendilerine bir söz verir.
1.12.2018 Gündem
Kızım 10. bölüm fragmanı! Romantik anlar
Kızım 10. bölüm fragmanı! Romantik anlar Kızım 10. bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. TV8'in büyük ilgiyle takip edilen dizisi Kızım yeni bölümünde romantik anlar yaşanacak. Öykü'nün gerçekleri öğrenmesi ise izleyenleri çok şaşırtacak. İşte Kızım 10. yeni bölümden heyecan dolu anlar...
23.11.2018 Gündem
Kızım dizisi 8. bölüm fragmanı! Öykü kaçıyor
Kızım dizisi 8. bölüm fragmanı! Öykü kaçıyor Kızım 8. bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. TV8'in ilgiyle takip eidlen dizisi Kızım yeni bölümünde Doktorla görüştükten sonra birdenbire ortadan kaybolan Öykü Demir'e büyük bir korku yaşatacak. İşte heyecan dolu Kızım 8. yeni bölümden heyecan dolu dakikalar...
9.11.2018 Gündem
Kızım dizisi 7. bölüm fragmanı! Öykü ve Demir birbirine alışıyor
Kızım dizisi 7. bölüm fragmanı! Öykü ve Demir birbirine alışıyor Kızım 7. bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. TV8'in büyük ilgi gören dizisi Kızım yeni bölümünde Öykü ve Demir birbirlerine daha çok alışıyor. Kızım 7. yeni bölümünden duygu dolu anlar haberimizde...
2.11.2018 Gündem
Kızım 5. yeni bölümde Demir, Öykü'nün hastalığını öğrenecek mi?
Kızım 5. yeni bölümde Demir, Öykü'nün hastalığını öğrenecek mi? Kızım 5. yeni bölüm fragmanı büyük heyecan yarattı. TV8'de cuma akşamları ekrana gelen Kızım dizisinde Öykü'nün hastalığının ortaya çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor. İşte Kızım'da bu akşam yaşanacak olan gelişmeler...
26.10.2018 Gündem
Acun Ilıcalı'nın yeni transferi!
Acun Ilıcalı'nın yeni transferi! Acun Ilıcalı'nın sahip olduğu TV8 kanalında yayın hayatına başlayan Kızım dizisine güzel oyuncu Selin Şekerci de dahil oldu
13.10.2018 Televizyon
Kızım dizisi 4. bölüm fragmanı! Öykü'nün annesi yaşıyor mu?
Kızım dizisi 4. bölüm fragmanı! Öykü'nün annesi yaşıyor mu? Kızım 4. bölüm fragmanı izleyenleri meraklandırdı. TV8'in ilgiyle takip edilen dizisi Kızım yeni bölümünde Öykü'nün annesinin yaşadığı ortaya çıkacak. Kızım heyecan dolu 4. yeni bölümünde Demir ise geçmişiyle yüzleşecek. İşte Kızım 4. yeni bölümden heyecanlı dakikalar...
12.10.2018 Gündem
Kızım dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kızım dizisi 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızım dizisi dün akşam 3. bölümü ile ekrana geldi. Demir Öykü'yü terk etme planı yapıyor fakat başaramıyor. Kızım dizisi 4. bölüm fragmanı ise henüz yayınlanmadı.
6.10.2018 Gündem
Acun'dan 'Kızım' hamlesi
Acun'dan 'Kızım' hamlesi Acun Ilıcalı, kanalında yayınlanan ve reytinglerde büyük başarı elde eden "Kızım" dizisiyle ilgili şok bir karar aldı. Ilıcalı, izlenme oranıyla umut vaat eden "Kızım" dizisinin yayın gününü reyting kaygısından dolayı Çarşamba gününden Cuma'ya aldı.
27.09.2018 Televizyon
Kızım dizisi ilk bölümüyle bu akşam başlıyor! Dizi konusu ve oyuncuları...
Kızım dizisi ilk bölümüyle bu akşam başlıyor! Dizi konusu ve oyuncuları... Kızım dizisinin yayınlanan tanıtımlar büyük heyecan yarattı. Konusu ve oyuncularıyla büyük dikkat çeken Kızım dizisi 1. bölümüyle bu akşam görücüye çıkacak. İşte TV8'in yeni dizisi Kızım hakkında merak edilen tüm bilgiler...
19.09.2018 Gündem
Oyunculuk sınırsız uçsuz bucaksız bir meslek
Oyunculuk sınırsız uçsuz bucaksız bir meslek Yakında ekranlarda olacak Kızım dizisinde Sevgi karakterini canlandıran Sinem Ünsal, “Biz duyguların ön planda yaşandığı, yaraları olan bir toplumuz. Hepimizin iyileşmeye, tamamlanmaya ihtiyacı var” diyor.
14.09.2018 Arşiv
Derin dekolteli poza beğeni yağmuru
Derin dekolteli poza beğeni yağmuru Ünlü oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, Instagram hesabı üzerinden yaptığı derin dekolteli paylaşımı ile sosyal medyada çok konuşuldu.
4.09.2018 Magazin
Kızım dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı! Dizi konusu ve oyuncuları...
Kızım dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı! Dizi konusu ve oyuncuları... Kızım dizisinin ilk tanıtımı merak ediliyordu ve yayınlandı. TV8'in yeni dizisi Kızım ne zaman başlayacak? Kızım dizisinin konusu ve oyuncuları kimler? İşte merak edilen tüm soruların yanıtları haberimizde...
3.09.2018 Gündem
Sinema oyuncu Tolga Savacı 60 yaşında hayatını kaybetti
Sinema oyuncu Tolga Savacı 60 yaşında hayatını kaybetti Sinema oyuncusu Tolga Savacı, geçirdiği kalp krizi sonucu 60 yaşında hayatını kaybetti.
26.02.2024 Magazin
'Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer boşandı!
'Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer boşandı! Kanal D’nin, yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi 'Üç Kız Kardeş', 49'uncu bölümüyle de izleyiciden tam not aldı. Türkan'ın, Somer ile Mine'nin fotoğraflarını mahkemeye delil olarak sunması yeni bölüme damga vurdu. Türkan ve Somer'in kısa süreli evliliği tek celsede bitti.
10.05.2023 Magazin
Veda Mektubu'nun Nevzat'ı Hakan Karsak: Nevzat'ın henüz en aydınlık kalan yönünü gördük
Veda Mektubu'nun Nevzat'ı Hakan Karsak: Nevzat'ın henüz en aydınlık kalan yönünü gördük Oyuncu Hakan Karsak, Kanal D’nin yeni başlayan iddialı dizisi 'Veda Mektubu'nda Nevzat karakterine hayat veriyor. Dizideki en tehlikeli ve karanlık karakteri canlandıran ünlü oyuncu “Nevzat, pimi çekilmemiş bomba gibi. Ondaki karanlığın henüz en aydınlık kalan yönünü gördük, bakalım ilerleyen bölümlerde daha neler göreceğiz” diyor.
27.03.2023 Magazin
Gökhan Özen kalp krizi geçirdi! Gökhan Özen kaç yaşında, son hali nasıl? Ünlü şarkıcının sağlık durumu nasıl?
Gökhan Özen kalp krizi geçirdi! Gökhan Özen kaç yaşında, son hali nasıl? Ünlü şarkıcının sağlık durumu nasıl? Yaşamını ABD'de sürdüren şarkıcı Gökhan Özen, kalp krizi geçirdiğini açıkladı. Özen, bir süre kontrol altında tutulduktan sonra taburcu edildiğini söyledi. Peki, Gökhan Özen kaç yaşında, kimdir, nereli, son hali nasıl? Gökhan Özen’in sağlık durumu nasıl?
19.12.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Kızım Dizisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kızım dizisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.