Kızılcabölükspor

Kızılcabölükspor

Son dakika Kızılcabölükspor haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kızılcabölükspor ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kızılcabölükspor haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kızılcabölükspor

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kızılcabölükspor gelişmeleri de dahil olmak üzere 91 kızılcabölükspor haberi bulunmuştur. Tüm kızılcabölükspor haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? 2022 transfer dönemi tarihleri!
Ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? 2022 transfer dönemi tarihleri! Ligin ilk yarısı tamamlandı. Futbolseverlerin gözü kulağı ara transfer sezonuna çevrildi. Takımlarının kadrolarına yapacağı takviyeleri heyecanla beklenirken ikinci transfer dönemi olarak adlandırılan ara transfer sezonunun ne zaman sona ereceği merak ediliyor. Peki, Ara transfer dönemi ne zaman bitiyor? 2022 transfer dönemi tarihleri!
27.01.2022 Gündem
Misli.com 3. Lig Canlı Yayınları ve Canlı İddaa (25 Şubat)
Misli.com 3. Lig Canlı Yayınları ve Canlı İddaa (25 Şubat) İsim sponsoru olduğu 3. Lig'deki maçları canlı yayınlarla sizlere sunan Misli.com, canlı iddaa seçenekleriyle de bahis heyecanınıza heyecan katmaya devam ediyor! İşte günün maçları...
25.02.2021 İddaa
İşte alt liglerde haftanın programı!
İşte alt liglerde haftanın programı! Misli.com 3. Lig 1. Grup'ta 20. hafta, 2, 3 ve 4. Grup'ta ise 23. hafta müsabakaları yarın oynanacak.
24.02.2021 İddaa
PFDK cezaları açıkladı! Mustafa Cengiz ve Serdar Aziz'e...
PFDK cezaları açıkladı! Mustafa Cengiz ve Serdar Aziz'e... Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu(PFDK), Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'e GS TV'de yaptığı sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle 45 gün hak mahrumiyeti cezası verdi. Bu cezayla birlikte Cengiz'in toplam cezası 150 gün oldu. Ayrıca Atiker Konyaspor maçında kırmızı kart gören Serdar Aziz de 3 maç men cezası aldı.
29.11.2018 Galatasaray
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz PFDK'ya sevk edildi!
Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz PFDK'ya sevk edildi! Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, GS TV'de yapmış olduğu sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle PFDK'ya sevk edildi. Ayrıca Konyaspor maçında kırmızı kart gören Serdar Aziz de PFDK'ya sevk edilen bir diğer isim oldu.
27.11.2018 Galatasaray
PFDK'dan Mustafa Cengiz'e 45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin TL para cezası!
PFDK'dan Mustafa Cengiz'e 45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin TL para cezası! Sportmenliğe aykırı açıklamaları nedeniyle 3. kez Profesyonel Disiplin Kurulu'na sevk edilen Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, 45 gün hak mahrumiyeti ve 30 bin TL para cezası aldı. Bu cezayla birlikte Cengiz'in cezası toplam 105 güne çıktı.
22.11.2018 Galatasaray
PFDK'dan Trabzonspor'a ceza!
PFDK'dan Trabzonspor'a ceza! PFDK, Trabzonspora 'çirkin ve kötü tezahürat' nedeniyle 46 bin TL para cezası verdi. Ayrıca MİSAFİR TRİBÜN B ve C blokta yer alan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki misafir kulüp olduğu müsabakaya girişlerinin engellenmesi kararı verildi.
15.11.2018 TFF 1.Lig
PFDK sevkleri açıklandı! Trabzonspor ve Bursaspor...
PFDK sevkleri açıklandı! Trabzonspor ve Bursaspor... Trabzonspor, 'çirkin ve kötü tezahürat', Bursaspor ise 'saha olayları' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.
13.11.2018 Trabzonspor
PFDK ceza yağdırdı!
PFDK ceza yağdırdı! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, kavgayla biten Atiker Konyaspor-Beşiktaş U21 maçının ardından faturayı kesti. Konyaspor U21 takımından 5 oyuncuya 5'er maç men, Beşiktaş Teknik Sorumlusu Yasin Sülün'e ise 3 maç men cezası verildi.
11.10.2018 Süper Lig
Fenerbahçe ve Beşiktaş PFDK'ya sevk edildi!
Fenerbahçe ve Beşiktaş PFDK'ya sevk edildi! Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 8.haftasında oynanan Başakşehir maçında tribünlerdeki 'çirkin ve kötü tezahürat' nedeniyle; Beşiktaş ise deplasmanda oynanan Konyaspor maçındaki 'çirkin ve kötü tezahürat' ve '6 futbolcusunun sarı kart ve 1 futbolcusunun kırmızı kart görmesi' sonucu 'takım halinde sportmenliğe aykırı hareketi' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.
9.10.2018 Fenerbahçe
PFDK'dan Fenerbahçe ve Trabzonspor'a ceza
PFDK'dan Fenerbahçe ve Trabzonspor'a ceza Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe ve Trabzonspor'a ceza verdi.
20.09.2018 Fenerbahçe
Fenerbahçe ve  Trabzonspor PFDK'ye sevk edildi!
Fenerbahçe ve Trabzonspor PFDK'ye sevk edildi! Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)  Hukuk Müşavirliği, Fenerbahçe'yi Atiker Konyaspor maçındaki saha olayları nedeniyle, Trabzonspor'u ise Aytemiz Alanyaspor maçındaki çirkin ve kötü tezahüratlar sebebiyle Profesyonel Futbol Disiplik Kurulu'na (PFDK) sevk etti.
18.09.2018 Fenerbahçe
Kupada ikinci tur maçları  başladı
Kupada ikinci tur maçları başladı Futbolda Ziraat Türkiye Kupası ikinci tur karşılaşmaları başladı.
Turgutluspor, Melih Vardar'ı renklerine bağladı
Turgutluspor, Melih Vardar'ı renklerine bağladı TFF 3. Lig 3. Grup'ta sezona Kartepe kampında hazırlanan Turgutluspor, Kızılcabölükspor'dan 25 yaşındaki forvet oyuncusu Melih Vardar'ı renklerine bağladı.
13.08.2018 Futbol
TFF 3.Ligi'nin fikstürü çekildi
TFF 3.Ligi'nin fikstürü çekildi TFF 3.Ligi'nde 2018-2019 sezonu 2 Eylül'de oynanacak karşılaşmalarla başlayacak.
17.07.2018 Futbol
Tarsus İdmanyurdu şampiyonluk kupasını aldı
Tarsus İdmanyurdu şampiyonluk kupasını aldı TFF 3'üncü Lig Play-Off Finali'nde Tarsus İdmanyurdu, Kızılcabölükspor'u 1 - 0 mağlup ederek adını 2'nci Lig'e yazdırdı.
23.05.2018 Futbol
TFF 3. Lig play-off finallerinde eşleşmeler belli oldu
TFF 3. Lig play-off finallerinde eşleşmeler belli oldu TFF 3. Lig'den 2. Lig'e yükselecek son 3 takımın belirleneceği play-off mücadelelerinde gruplarında finale yükselen takımlar belli oldu.
15.05.2018 TFF 1.Lig
PFDK kararları açıklandı!
PFDK kararları açıklandı! PFDK kararları açıklandı! Fenerbahçe, Galatasaray, Antalyasporlu Celustka ve Kayserispor Teknik Direktörü Sumudica'ya ceza geldi.
15.03.2018 Galatasaray
Disiplin sevkleri açıklandı
Disiplin sevkleri açıklandı Türkiye Futbol Federasyonu, resmi sitesinden disiplin sevklerini duyurdu. Antalyaspor, Göztepespor karşısında gördüğü 5 sarı kart 1 kırmızı karttan ötürü takım halinde disipline sevk edildi.
13.03.2018 Galatasaray
PFDK ceza yağdırdı!
PFDK ceza yağdırdı! PFDK ceza yağdırdı! Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'ye ceza...
21.12.2017 Galatasaray
PFDK kararları açıklandı!
PFDK kararları açıklandı! Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’ndan Osmanlıspor teknik direktörü İrfan Buz ve Teleset Mobilya Akhisarspor’un golcüsü Paulo Henrique’ye kötü haber geldi.
23.11.2017 Galatasaray
PFDK sevkleri açıklandı!
PFDK sevkleri açıklandı! Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, PFDK'ya yapılan sevk raporlarını açıkladı.
21.11.2017 Süper Lig
Kupada 4. tur tamamlandı
Kupada 4. tur tamamlandı Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü Tur karşılaşmaları, bugün oynanan maçların ardından tamamlandı. Alınan sonuçlar ve 5'inci tura yükselen takımlar şöyle;
Kupada 13 takım turladı!
Kupada 13 takım turladı! Ziraat Türkiye Kupası 4. turuna bugün 13 karşılaşmayla devam edildi.
Sivasspor sürprize izin vermedi
Sivasspor sürprize izin vermedi Ziraat Türkiye Kupası 4. turunda Demir Grup Sivasspor sahasında Kızılcabölükspor'u 3-1 yenerek bir üst tura yükseldi.

Benzer Haber Etiketleri

Kızılcabölükspor ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kızılcabölükspor haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.